💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 360
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Дунев е разкош за гледане. И съвсем правилно постъпи, като избра лична награда. Те са силно племе и нямат нужда от предимство. Особено предимствата в този формат. Не веднъж сме гледали страшни идиотии в това отношение.
 Радвам се на спокойствието и разумът в старата генерация. В това забързано време в което живеем са ми глътка свеж въздух. Не всичко е на всяка цена и колкото и в този отрязък време в което живеем думите "чест и достойнство" да се взимат на присмех при тях звучат с тежест и в цялата им красота.

# 496
  • София
Добре представи ситуацията Дунев, изобщо не помня дали му казаха че може да помогне на някого или той го добави. Не му ръкопляскат, както на Георги миналата година, но пък и племето е по-различно. То си трябва талант за това. Trollface

# 497
  • София
Абе имам усещането, че след 3 сезон са ги зарязали като на курорт на стопанството. Преди си имаха задачи всеки ден, нещо правеха наистина. Миналата година също не ги тормозиха, тази явно пак ще е така.

# 498
Добре представи ситуацията Дунев, изобщо не помня дали му казаха че може да помогне на някого или той го добави. Не му ръкопляскат, както на Георги миналата година, но пък и племето е по-различно. То си трябва талант за това. Trollface

Казаха му, че може да помогне на някого - на себе си Simple Smile

# 499
  • София
Този разговор е ни в клин, ни в ръкав. И започна с думите на рефера: "нямам против тях, но все пак са жени".

# 500
Добре представи ситуацията, изобщо не помня дали му казаха че може да помогне на някого или той го добави. Thinking Не му ръкопляскат, както на Георги миналата година, но пък и племето е по-различно. То си трябва талант за това. Trollface
И аз мисля, че добре се обоснова! Още повече, че в племето му половината имат половинки някъде в неизвестно!

# 501
  • Другата България
Точно за същото се замислих. И си върнах момента. Ами не, не го каза Димо. Но Дунев наистина го отигра по начин, по който нито един /поне явно/ не изрази несъгласие. Още една положителна точка му слагам.

# 502
Какво мълчание настъпи след признанието на Калоян 😂 и после евала, подкрепяме те, респект, изобщо все едно е казал, че е със срамна болест 😂

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 08:13 от araselia

# 503
Този разговор е ни в клин, ни в ръкав. И започна с думите на рефера: "нямам против тях, но все пак са жени".
,,, "Какво мислиш за Амазонките"! 😂

# 504
  • София
Точно за същото се замислих. И си върнах момента. Ами не, не го каза Димо. Но Дунев наистина го отигра по начин, по който нито един /поне явно/ не изрази несъгласие. Още една положителна точка му слагам.
Значи освен добър атлет, добър човек, може да добавим и добър играч. Мисля, че тази малка подробност, която добави, беше решаваща за това как го прие племето.

# 505
Поне разбрахме кой командва в дома на Гатьо и определено не е той.

# 506
  • софия
Аууу, утре ще изкарат зъбките е синьото племе.
 Гладиаторите бяха,  като в " Море от любов". Много кринджав момент. Доста се посмях.

# 507
  • Другата България
Значи освен добър атлет, добър човек, може да добавим и добър играч. Мисля, че тази малка подробност, която добави, беше решаваща за това как го прие племето.
Именно. Вместо мишена, сложи корона. Браво, браво.

# 508
Смешното е, че мъжете реагираха много по-адекватно на признанието на Калоян, отколкото в аналогична ситуация жени в Ергенът и тук във форума. Коментарите бяха шокиращи как въпросната Елвира била ненормална да е девствена на 25. Neutral Face

# 509
Поне разбрахме кой командва в дома на Гатьо и определено не е той.
Ами да:
Лъвът се страхува само  от лъвицата, ако и ти се страхуваш от жена си- лъв си!

Калата да го изпращат при Амазонките.

Общи условия

Активация на акаунт