💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 346
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Много добро попадение е Дунев, правилно са казали на Никол, че я искат само с него. 😁 Ще видим как ще играе натам, но е интересен и извън клишето. Радва ме с какво удоволствие играе всяка битка.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 23:24 от Niya-

# 511
Утре ще утрепят предприемача

# 512
Абсолютно извъртя ситуацията Дунев. Не очаквах да вземе лична награда честно казано. Иначе игра чудесно.
Ще видим утре грозната простакеса как ще се изявява. Не знам за американските стандарти как е, но за мен е грозна и много състарена. В лице е 60 г. Свалят я 20 г. , ама друг път.

# 513
  • София
На мен ми се стори, че Риба тон ще е в главната роля, защото освен Виолета, Мартин също му каза, че се държи незряло и той се нацупи.

# 514
Бяха много сладички червените, доста се посмях. Гатьо най-толерантният и разбран човек. На мен ми се струва по-благ, отколкото сам се опитва да се изкара. Прав беше Неделчо, като каза в подкаста, че имал добър поглед.

За момента Гладиаторите са най-стабилни като племе. Противно на моите очаквания, са ми и най-интересни и симпатични.

# 515
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дунев само как елегантно си финтира племето. Joy Харесва ми, играч е.
Утре обаче сините ще се хванат за плитките. Не успяха да устискат много дълго да запазят добрия тон.

# 516
Малко ми е смешно, че Калоян споделя пред група непознати такова интимно нещо.
Жалко е мъж да експлоатира тази тема, за да предизвика интерес.

# 517
Хитър ход на Дунев, добра игра. Хареса ми тази вечер.

# 518
Виолета много директно напада Туню, да не би те заради него да губят играта утре? Rolling Eyes

Макар че промотата обикновено са подвеждащи.

# 519
Просто си е зла лелка

# 520
Много се смях с червените и мъжката им вечеринка. Точно като на някакъв скаут лагер са.
Дунев заслушено спечели и си взе лична награда - в крайна сметка другите са в резиденцията, нахранени и на меки легла - нямат нужда от нищо.

# 521
Отлично представяне на Дунев и Оряшкова! Признавам, че като видях битката, въпреки че я харесвам, я отписах, но се оказа много издръжлива, дори ми се стори, че на последните минавания си беше оставила повече сила и беше по-бърза. Другият ми фаворит обаче, както каза Димо, с хирургическа точност си редеше...
Отсега се притеснявам за следващата битка, отново изглежда тежка... Жалко за жените и все пак стискам палци да не са последни.
Интересен е скандала при сините, вечер е, с екипите са, вероятно е след битка... Може би няма да са първи.

# 522
  • София
Гатьо сее хит след хит. На мен ли ми се счу, но каза "Орешарска" Joy

# 523
Привет, банда! Стига съм висяла на балкона. Страхотно представяне на Дунев, очаквано ги разгроми. Още във визитката спомена, че след приключване на активната спортна кариера е продължил с участие в шоу програми заедно с Йовчев. Това е достатъчно за да се поддържа във форма, така че годините не са пречка, а само добавена стойност под формата на опит.
Жалко за Оряшкова, защото не отстъпва по качества и е страхотна личност.
Гатьо взе да се кръсти и го припознах в онзи безвратия от Сървайвър. Горкият, нямаше шанс сред професионални спортисти. Силата не е достатъчна, нито издръжливостта. Психиката, която притежават спортистите, е на съвсем различно ниво. Нищо, важното е че прайдът не е разочарован. Докато има "Ауу", всичко ще е топ! 😄

# 524
Страхотно представяне на Дунев! Удоволствие е човек да го гледа.
Фактът, че след приключване на спортната кариера е продължил с Данчо Йовчев говори сам за себе си.

Горкият, нямаше шанс сред професионални спортисти. Силата не е достатъчна, нито издръжливостта. Психиката, която притежават спортистите, е на съвсем различно ниво.

Още повече като говорим за индивидуални състезатели, в индивидуални спортове.

Общи условия

Активация на акаунт