💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 403
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 540
На мен засега Туньо ми изглежда много дребна душица. И не знам защо жените, които се занимават усилено със спорт, като качат малко годинки в лицата изглеждат прекалено състарени и съсухрени. Не ми харесва определено, въпреки страхотните тела. Като че при фитнесджийките е най-изразено.

# 541
Гимнастиката, поне според мен, си е много тежък спорт и не случайно Дунев е в такава форма. С голямо удоволствие го гледам. Не знам как ще се изяви дъщеря му, струва ми се, че не е много силна, има много по-малко шансове за победа от него. С интерес ще гледам довечера самопредставилата се като голяма сила Виолета.

# 542
Много добър Дунев. Не знам обаче ако влезе дъщеря му дали това няма да го катурне.
Тя не е особено пъргав и не съм сигурна дали ще се справя на игрите. А той като баща ще се мъчи да и помага и да я пази от номинация. Дали това няма да му провали играта.

# 543
  • Буркина Фасо
световни/олимпийски шампиони са на ниво.
националните - тотал щета. Smiley

искам Мани-миглата, иконата на ИВ да я върнат.

# 544
Както беше коментирано вече,сините на маса с ароматно кафе и топла закуска го раздаваха много ларж относно кой какво да взима на капитанската битка и че не им пречи,ако някой се облажи лично,но истински искрени са 2-3, другите бързо-бързо почнаха с хапливите коментари и съмнения ( най-вероятно защото те биха скрили част от случилото се и смятат,че и останалите са като тях).

Краси предвидливо взе грошовете, освен това защо трябва да им се обяснява на другите дали може или не може с тях да спаси еди кой си? Човекът си ги заслужи повече от достатъчно, и аз съм на мнение че в неговите представи на някакъв етап (ако е още в играта и е натрупал още пари) биха го изправили пред дилемата да ги даде за дъщеря си или да предпочете да помогне на племето ( понеже са на реката,примерно,2 седмици вече).
Освен това,както Туньо (най-накрая) каза - това е състезание с награда,а не благотворителен бал, повечето хора са дошли,за да спечелят,друг е въпросът до колко елегантно могат да лавират в различните ситуации и да общуват с толкова разнообразни характери,та да просперират напред.
В този ред на мисли - и да е изкривил Краси думите на Димо,голяма работа,това си е съвсем в реда на нещата,неговите съотборници съвсем не са чак толкова възвишени (с малки изключения,може би),тепърва ще ги видим в какви истории ще се оплетат.

# 545
Като помня какви глупави предимства даваха в предишни сезони, изобщо не мисля, че Дунев сгреши. Останалите мислеха, че е взел и нещо друго, защото минали години даваха разни жезли и брадви, но условието беше да се пазят в тайна от останалите. Като човек с опит, не вярвам да не преценява правилно шансовете на дъщеря си и не вярвам да върши глупости в това отношение. Предполагам, че няма да е победител, защото рядко лансират хора на такава възраст, но дъщеря му, според мен, няма шанс сред останалите. Направи ми впечатление, как на закуска обсъждаха да загубят нарочно, за да нахранят амазонките и всичко това се изпари, когато започна състезанието.

# 546
Не знам за тук пишещите точно колко пари са 100 хил.лв. 1-2 или 10 годишни заплати. Представянето според мен най-малко се свързва с наградата. На нивото на тези професионални спортисти това са спонсорски договори, доверие, разпознаваемост. Ако щете от инфлуенсърство могат да се изкарат сравнително бързо такива пари. В случая с Туньо- не го бях чувала. Може и наистина да си представя парите като най-важното, въпреки че претендира за спортен дух. Според мен Дунев сбърка. Трябваше да действа популистки и да договаря храна за амазонките. Но той е спортист и олимпийски медалист. Надали ще е сръчен в интригата и граденето на публичен образ. Димо можеше да му откаже и да вдигне мизата на грошовете или да балансира между двете. Виолета на негово място ще е много по-комуникабилна. Но независимо от разиграната вчера игра- респект и към тримата. Радвам се, че никой не се преби. Даже Пеньо ме спечели отчасти с репликата за компромиса. Това движение на Калоян не го разбирам много, но може да си е просто чиста душа, освен ако не е идея на сценаристите. Направи ли ви впечатление, че когато Мария се прибираше, болшинството (сдобило се по загадъчен начин с дъски и въдица) си седеше под навеса, а Цвети беше приклекнала някъде отстрани. Това момиче има проблеми. Не че нямаш нужда от усамотяване, но снимачният процес предполага, че те не са изненадани от идването на Мария и ако до тогава си е седяла сама настрана, за снимките можеше поне да стане и да иде към групата. При отшелниците Васил малко прекалява с тези треви и организации- самият той беше прав да каже, че те не са точно племе. Ако правят нещо трябва да е изключително доброволно и не да ги подканваш, а само с личен пример. Ама характерът на диктатор си е там.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 09:48 от victoria vassileva

# 547
На мен засега Туньо ми изглежда много дребна душица. И не знам защо жените, които се занимават усилено със спорт, като качат малко годинки в лицата изглеждат прекалено състарени и съсухрени. Не ми харесва определено, въпреки страхотните тела. Като че при фитнесджийките е най-изразено.

В боди билдинга целта често е да изсъхнеш като стафида, което също се случва с цикличност. Кожата губи колаген, губи еластичност, често се свалят и качват килограми и накрая няма и мазнини, които да по-опъват отдолу. Дори няма да намесвам стероидите, които оказват огромно влияние също, но и при Рали миналата година, която се кълнеше че е чиста, го имаше този ефект.

# 548
Язък за подноса с кюфтенцата, да го бяха предложили за награда на Амазонките, нещо като за второ място.😀

# 549
  • Пловдив
Дунев си играе играта. Така и трябва.
Много искам да видя как ще се развие Виолета в играта. Надявам се да видя там умни ходове и да си променя първоначалното мнение за нея.
Искам да гледам хора, които играят играта с мисъл, а не разчитат само на физически качества и на това да бъдат "себе си".

# 550
Добро утро на всички! Изпреварих на СлаБе кафето този път.😁 Супер анкета, почуствах се като гладен турист пред шведска маса, толкова много опции.😁 И на първо четене, като взех да отмятам, цели 16 участника отбелязах. Много подготвени и интелигентни ,и колоритни образи има този сезон. Пресявах, пресявах , ама какво да направя почти всички са ми интересни. И това преди да прочета поста на Diavolo. Там по презумпция участници без глас се водят антипатични и хоп айде пак отначало. Някои участници ги отбелязах не защото са ми в топ 16 , но пък и не са ми антипатични. Например Радосвета на фона на много по- подготвени от нея този сезон тя бледнее, но момичето показа голям хъс. И важни постове зае, плува много добре. В първата игра тя най- много пъти се хвърля да се опитва да мине мрежата. А бе борбена е, не ми изглежда конфликтна, нито дразнеща. А като знам в минали сезони колко по- слаби жени е имало, тя направо си е "топ"( както Ники- Майонезата казваше ).😁  Никол Дунева много позитивен човек изглежда, постоянно е усмихната, малкия Рълев също. Втората близначка, ако прилича поне малко на сестра си ( а във визитката споменаха , че тя е и по- подготвената/ силната ) ще е малка бойна машинка. А Елена връзката и с баща и е много силна, видимо дори през екран, което за мен лично значи , че ще има подобна визия за живота като него  а той е "голям пич".😁 Естествено цапардосах и една отметка на моделчето ми. Как няма радва окото.😁 И като ударих чертата има - няма съм отбелязала един отбор изцяло - загубените, един на 99%- женския. От " мъжовете"- двамата плувци и Цецо и от " старите кучета "- всички мъже без Туньо и Елвиса. Направо съм си гладен турист.😉😁

# 551
Изпитвах някаква тайна надежда, накрая Дунев вместо да пипне масата за край на играта да се спре до нея, да изчака Оряшкова и да и даде победата. А ако Ганьо пръв стигнеше да я пипне преди него. Уви, а и накрая това с грошовете още на първа капитанска хич не ми допадна.

# 552
  • Буркина Фасо
Язък за подноса с кюфтенцата, да го бяха предложили за награда на Амазонките, нещо като за второ място.😀
ама те не са на второ място. играта приключи след като се излъчи победител.
все пак няма да изхвърлят кюфтенцата. случайно може да ги хванат в реката с въдицата.

# 553

Много искам да видя как ще се развие Виолета в играта. Надявам се да видя там умни ходове и да си променя първоначалното мнение за нея.

Силно съм скептична относно умното за хора с патешки усти, да си наблъскаш устните с химия не е признак на интелект

# 554
  • Sofia
ама те не са на второ място. играта приключи след като се излъчи победител.
все пак няма да изхвърлят кюфтенцата. случайно може да ги хванат в реката с въдицата.

Спокойно - цял екип има там и храна едва ли се хвърля.

Общи условия

Активация на акаунт