💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 355
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 645
То и кал да няма, нещо са се слепили тези дискове. Не мисля, че тя изобщо е разбрала. Нещо са изпуснали продукцията при монтажа, според мен. Спомням си, че имаше някакъв гаф пак при един пъзел, който не беше нареден правилно и играта приключи така, но бъркам вече всичките сезони, май при Тодор-табуретката.

# 646
Виждаме единствено онова, което продукцията ни позволи, реши и нагласи. След всичкото кълцане и монтаж,  могат да пробутат какви ли не внушения, затова наричаме игрите шоу, с елементи на стъкмистика.
Никой не знае дали преди игрите е имало разговор между Дунев и Оряшкова. Може да и е предложил да отпадне, а тя да е отказала. 
Никой не знае, дали Дунев не е предложил да замени предложените награди с храна за амазонките. Ако се е случило, е орязано, също не са излъчени кадри с разговори за това в племето му.
Разговорът между Димо и Дунев беше някак много кратък, дали е излъчен целият - едва ли.
Изобщо - какво гледаме ние и какво се е случило са две съвсем различни неща.

# 647
Аз не мисля, че някой би пуснал доброволно победата на друг, ако няма пръст продукцията.
Иначе за жените - не вярвам, че 3 дни стоят гладни, смятам, че са им метнали някаква храна и отделно смятам, че подслонът им беше построен също от предаването. Те гледаха талпите като полезни изкопаеми, изобщо никаква мисъл и изведнъж - хоп, готов заслон, перфектно подравнен.

# 648
Но не виждам да държи долния диск с пръсти. За мен не ги е взела умишлено. По-странното е, че после, при поставянето им върху другите, не е забелязала допълнителната височина, която добавят към подредената дотогава кула, това вече от толкова близо би трябвало да се забележи веднага🤔 А може и да й е било неудобно постфактум да го каже, пък и играта някъде там май приключи.

# 649
  • София
Калоян, Цвети, Ники К и Крум. 😊

# 650
Но не виждам да държи долния диск с пръсти. За мен не ги е взела умишлено. По-странното е, че после, при поставянето им върху другите, не е забелязала допълнителната височина, която добавят към подредената дотогава кула, това вече от толкова близо би трябвало да се забележи веднага🤔 А може и да й е било неудобно постфактум да го каже, пък и играта някъде там май приключи.
Това не е при строенето на кулата. Там щеше да забележи, че са два диска. Случката е при преминаването по трасето. Взимаха  един диск от едно място  и го пренасяха на друго, без да ги подреждат. Така брояха и колко пъти са минали по трасето.    Гадно ще е, ако не са го забелязали  на терена или не ни показват, че е върнат диска. Това е 1 обиколка, която е спестена на играча.
На снимката са с каски. Когато строяха кулите, бяха без каски.

# 651
Много често на капитански битки, особено с участието на жени,  игрите са за баланс и издръжливост и неведнъж се е коментирало за умишлено падане с цел облага и мисля, че дори са го правели. Върти ми се една игра с участието на  Паулина, в която на един дълъг прът балансираха керамична къща.
В случая с Дунев играта беше от съвсем друг тип и до последно резултатът можеше да бъде обърнат. Нямаше какво да направи освен да се влачи по трасето и накрая Гатьо да спечели.
А, иначе аз съм твърдо на мнение, че първия капитан трябва да вземе нещо за отбора, просто е такъв етап, че колкото и да казват да, да, няма проблем, едно тикче в главата им е отметнато.

Гледах спорния момент с двата диска на Оряшкова и за мен е видимо, че са се залепили, тя дори не докосва долния с ръце и имайки предвид целия адреналин, съм уверена, че е разбрала чак сега.
Направо ми е странно как жена, занимаваща се с такъв вид спортове ми дава усещане за хрисимост и майчинско чувство. Мисля, че тя ще е техния обединител и дано има характер да ги поведе. Разпръснати по отборите нямаше да бъдат слабо звено момичетата, но колкото и да сме еманципирани такава е природата и физическата сила на жената не може да бъде равностойнна на мъжката.

# 652
Калоян, Цвети, Ники К и Крум. 😊

Цвети е голяма сладурана с тези руси краища Grinning

# 653
Това не е при строенето на кулата. Там щеше да забележи, че са два диска. Случката е при преминаването по трасето. Взимаха  един диск от едно място  и го пренасяха на друго, без да ги подреждат. Така брояха и колко пъти са минали по трасето.    Гадно ще е, ако не са го забелязали  на терена или не ни показват, че е върнат диска. Това е 1 обиколка, която е спестена на играча.
На снимката са с каски. Когато строяха кулите, бяха без каски.
Аа, така вече ми се връзват нещата, не бях разбрала за кой момент точно става дума.

# 654
Мхм, чак сега е разбрала.
Предполагам не може да брои до 10 и затова не е разбрала там. Доообре.

А пък Краси Дунев не е разбрал какво Димо му е казал и затова неговото не е лъжа.

Тъпият Бай Ганьо се оказа най-честен от тримата и си призна, че е слабак.

# 655
Не знам дали сега е разбрала, със сигурност в началото не,  но това ни показват. Дунев е разбрал прекрасно, но това е състезание. Печели, и е в правото си да избира. Убедена съм, че Оряшкова и Гатьо щяха да вземат нещо за племената си, но те са в по-неизгодна позиция от сините, което е нормално.

# 656
Аз изгледах отново финала на епизода. Ами излъга си човека, Димо изобщо не беше даже намекнал леко за такова нещо,че може да потрябват за някой друг. Направил си е стратегия, как да излезе най-чист пред племето.

# 657
  • Sunshine state
Аз не схванах каква е толкова голямата драма с Дунев и предаването на думите му? За мен той не се изразява правилно, забелязах го още в началото. Не го оправдавам, ако е излъгал, но според мен не е направил нищо кой знае какво.

# 658
  • Варна
А защо изобщо им даде обяснение, не е длъжен на никой.

# 659
Дунев може да каже каквото си иска на съплемениците си. Това е игра. Той я спечели честно и имаше право да избира. Има право и да блъфира, и да ги метне. Като нищо в един момент грошовете ще му ги вземат, за да върнат дъщеря му. Пък и да не е така - негови са си.

Общи условия

Активация на акаунт