💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 327
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 675
Всеки си има стратегия, а само времето ще покаже дали е успешна. Дунев е достатъчно харесван вътре, за да си позволи да вземе грошовете, но все пак е в отбора на старейшините, а те имат потенциал да са най-активни задкулисно, та...ще видим.
Тук повечето сте фенове и на Сървайвър, затова подозирам, че има и такива, които следят Последният оцелял по Дискавъри в момента /трябва да има отделна тема, защото е много яко риалити/. Та там един нарцистичен и манипулативен задник така яко се наигра със собствената си куца стратегия, че накрая остана сам в много трудна ситуация. Хитрата сврака сама се прецака.
Стратегиите трябва да са съобразени и с обкръжението, защото ако не са - шайбата те изплюва. Подозирам, че Дунев добре е преценил съотборниците си, моментното положение и силите си.

# 676
И аз явно съм проспала обяснението на Дунев , но че дъщеря му е малко вероятно според способностите й да влезе е така. Обаче сме гледали и какви ли не обрати, които предлага продукцията, така че...

# 677
Да, определено предстои да видим каква е визята на продуцентите по въпроса.

# 678
Много добро попадение е Дунев, правилно са казали на Никол, че я искат само с него. 😁 Ще видим как ще играе натам, но е интересен и извън клишето. Радва ме с какво удоволствие играе всяка битка.

Аз имам чувството, че и другите родители са влезли заради децата.А на продукцията са им по интересни родителите и намериха начин да оставят тях.

# 679
Точно приключвам с подкастите ( днес ми е почивен ден, че почти всичко за ИВ изядох с кориците 😁) и бързам веднага да напиша.

Голямо Браво от мен за Чакалчето. 👏👏👏  Идеален ко- водещ ( много добър Жорката )  и перфектен за тази тема гост. ( Гената не случайно е известен с дар- словото си.😁 ) Много добър подкаст. Супер интересен разбор направиха на участниците. Много интересна информация за подготовката за игрите. Голямо удоволствие ми беше ги слушам.😃Препоръчвам !!! И чакам с нетърпение следващият за двойките.

От друга страна Туджарката и Неделчо малко "предобриха манджата" . Не си бяха написали добре домашното за всички участници и чак аз се усъмних в собствената си памет.🤪 Визирам инфото от визитките. Без да броя че объркаха близначките, ама това на много хора може да се случи.😁 Ама пък за тези които познават, бяха много изчерпателни в коментарите.👏  Като цяло доста по- добри подкасти съм виждала от тях. Но все пак ,ако си фен заслужава си да се гледа. А за облога им Виолета срещу Дени, (защото са им помагали в подготовката), стискам палци на Туджаров. Не ,че искам Неделчо да се тормози с търчене, ама Дени ми е мнооого по - готина от майка си. 😁

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:59 от Joy 05

# 680
Първо Калоян си призна, че е девствен, макар да не използва точно тези думи, но точно това се подразбра (поне аз така го схванах)
Хм, аз не го разбрах така. Каза, че не го е правил с .... момиче. А не, че е девствен. В тези модни среди и с тази визия, дали е девствен? Негова си работа де, просто казвам, че аз не го разбрах така. А и изобщо се чудя как ще говори за лични неща с хора, които не познава. Да каже, че няма гадже и че в момента е свободен, пък.. всеки да мисли каквото си иска. На негово място мен би ме подразнило някаква тъпа мутра, дето познавам от 2 дни да ми задава лични въпроси. Но може и да е било "по сценарий"

# 681
Първо Калоян си призна, че е девствен, макар да не използва точно тези думи, но точно това се подразбра (поне аз така го схванах)
Хм, аз не го разбрах така. Каза, че не го е правил с .... момиче. А не, че е девствен. В тези модни среди и с тази визия, дали е девствен? Негова си работа де, просто казвам, че аз не го разбрах така. А и изобщо се чудя как ще говори за лични неща с хора, които не познава. Да каже, че няма гадже и че в момента е свободен, пък.. всеки да мисли каквото си иска.
diziler, и аз го разбрах като теб и очаквах Калоян да каже нещо по-така.

Иначе Калоян ми е симпатичен и си е негова работа какво с кого прави или не Grinning

# 682
А защо изобщо им даде обяснение, не е длъжен на никой.

Така е и не е така. Съплеменниците го избраха за капитан, а с това идат и някои отговорности. Поне при хора със съвест.

# 683
А това с Мария и двата диска е абсурдно, за мен тя изобщо не се е усетила и в мен не остава никакво съмнение за каквото и да било.

И аз мисля така. Ако го правеше нарочно щеше да завърти диска към тялото си за да не се вижда.

# 684
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Покрай новината за Сандра, Бог да я прости,  гледам Румен Радев и едното момиче, то ми е много неприятно и анти, се били сгодили.

Каква е връзката между Румен Радев и Сандра (Бог да я прости)?

Koя Сандра и какво се е случило? Не разбирам връзката.

# 685
  • Sunshine state
Аз пък разбрах, че Калоян чака правилното момиче и не е имал интимни отношения до сега, а не, че е хомосексуалист. И на мен не ми дреме, ама да си кажа. Simple Smile Голяма смелост се иска да споделиш такова нещо сред тия 'алфи' там начело с бай Гатьо.

# 686
А защо всички от двойките, които влязоха в играта са толкова притеснени какво се случва с близките им? Нали “отпаднаха” от играта, прибират ги и толкова Simple Smile малко на силно подшушване ми мирише. И миската също беше абсолютно убедена, че приятелят ѝ пак ще влезе🤔🤔

# 687
  • Буркина Фасо
те знаят нещо, което ние не знаем. Smiley

# 688
  • Sofia
Не е задължително да знаят. Обаче е логично да подозират, ако поне малко са гледали преден сезон.

Обещаващ сезон за мен. Ще ви следя. Още нямам любимци, но доста от участниците са ми интересни.
Благодаря на домакина на темата!
И да питам Bengun къде е?! Grinning

# 689
  • София
Е толкова предавания е имало с хора живели в "отшелничество", че не е кой знае колко сложно да си го помислят.

Общи условия

Активация на акаунт