💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 327
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 335
Равнопоставени Гатьо ,равнопоставени се казва Sweat Smile Много забавен персонаж.Хич не ме дразни

# 1 336
Това с Румен Радев много двуяко звучи!

Е, те затова са го сложили. Да се бъзикат с името-
поне добре се представи момчето.!

# 1 337
Гатьо е командос..селскостопански,с колегити аграри

# 1 338
# 1 339
  • София
Кой ще го каже - равно......Joy
Равнопоставени Гатьо, равнопоставени.
С глас се смях като го каза и даже отговорих на глас. И след по-малко от минута започна да говори срещу спортните постижения на останалите и да заплашва, и ме подразни до безкрай.

# 1 340
# 1 341
Хаайде ГатЮ ми влезна в черния списък. Адашчето ми нарочи.😬
Мислех досега, че е в роля и само се прави на полуидиот, ама той наистина силно се изживява като командващ. Пази Боже такова да не ти попада в къщата .

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 23:16 от Joy 05

# 1 342
Имам лична неприязън към това поведение на Гатьо. Искрено се ядосвам и съчувствам на Радостин, отвъд шоуто да си в такава среда е ужасно и много натоварващо и се радвам, че му отговори въпреки негативите, които ще си донесе.

# 1 343
  • София
А разбра ли се на кой известен бизнесмен е лична охрана Гатьо?

# 1 344
Коментира, и после - без коментар.
Имам най-добрия баща на света, прекрасни съфорумци. Не знам с какво съм го заслужила, ама съм адски благодарна, че не е някои като Гатьо. 🤡

# 1 345
  • Другата България
Кой ще го каже - равно......Joy
Равнопоставени Гатьо, равнопоставени.
С глас се смях като го каза и даже отговорих на глас. И след по-малко от минута започна да говори срещу спортните постижения на останалите и да заплашва, и ме подразни до безкрай.
Мен също. Точно защото с две-три нечленоразделни изречения обезмисли години труд, пот и старание не само на това момче, което е рекордьор на Гинес, ами и на всички останали спортисти, на които Ганьо Балкански може само да им диша прахта. И ако след този формат него ще го помнят с простотиите и изцепките му, то спортистите ще се помнят именно с постиженията си извън него. Противно ми е да гледам как един тъмен балкански субект унижава този млад мъж, на когото именно възпитанието и интелекта му пречат да му отговори подобаващо.

# 1 346
Не съм прочела всички коментари, защото гледам с малко закъснение, обаче това предаване ме влудява с фалшивия си феминизъм. Представя се като много токсично движение. Виолета била феминистка, защото погнала Момчил. Никакъв феминизъм не е това. Благодарение на феминизма жените гласуваме, учим, развиваме се, а тук ни се представя някаква извратена версия, в която си отдадена феминистка, ако спечелиш Игри на волята. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.
Поздрав с моето разбиране за феминизъм!

И за да не е спам: много тъпо измислено да гледаме една и съща дълга и скучна игра два пъти е седмицата. 0 точки за творчество.

# 1 347
  • София
Е не беше честно, наистина. Много гадничко от страна на продукцията. Изгубените тъкмо повярваха, че поне нещо ще занесат на другите и Димо - знаме... Гавра голяма!
Гатьо все повече ме дразни.

# 1 348
  • Варна
Сега някого ако каже за друг, че е " пич" и ще си представям израстъка на домата. Smiley

Тази " люлка на смъртта" ми омръзна през ден да я гледам. Разбирам, че пари са давани за това съоръжение и сега си ги избиват, но досадно стана вече.

И на мен ми стана неприятно за участниците в тази битка. Можеха поне хляб да им дадат. Все е нещо. Simple Smile

# 1 349
Румен отново се представи чудесно
Гатьо не ме дразни и за някои неща е прав. Тоя Радостин недисциплиниран ми изглежда, млад и незрял.
Феминизмът в наши дни е тотално извратен и нездравословен.

Общи условия

Активация на акаунт