Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 595
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 510
Аз харесвам Рълев, абсолютно адекватно се държи, физически е подготвен и добър в игрите. И има хубава усмивка с трапчинки. Но повече от него харесвам Радостин  - и като поведение, и като физика, игра ,всичко

# 511
И аз се чудя Цвети не е ли с имунитет и как тогава амазонки побеждават и в сряда и в четвъртък и в петък?

# 512
Снимка от доста по-напреднал етап от играта 

Според мен тази снимка ще е след 2 седмици и племената са три, просто жълтите не играят в тази игра, ето и причините:
Сторед това което виждам аз сините са:

Виктория, Дунев, Моника, Дени , Мартин и Мастагарков

При червените са:

Рълев, Даниел, Крум, Радостин, Цвети и най-вероятно Калоян е зад Радостин.

Тоест няма ги Момчил и Васко от сините и от червените го няма Николай.

Ако е вярно това което казахте че Момчил го пленяват жълтите, те стават 9 и според мен ще трябва да изберат една от тях да отиде при сините и тази една ще бъде Виктория (капитана Ива ще избере нея).

Дени идва в синьото племе и праща Васил или Мастагарков, ако е Васил този остава там и идва Вальо който праща Вили в чистилището, след което отпада Вальо.
Ако са избрали Мастагарков  сигурно този се е върнал и е пратил Вили  при Изгубените а пък Васил да е отпаднал.

При червените липсва Николай който сигурно е отпаднал.

Така че тази снимка ще е след 2-3 седмици макс.

# 513
Аз харесвам Рълев, абсолютно адекватно се държи, физически е подготвен и добър в игрите. И има хубава усмивка с трапчинки. Но повече от него харесвам Радостин  - и като поведение, и като физика, игра ,всичко
И аз съм така, харесвам го засега Рълев. Вчера се опита да се измъкне от това Цецо да разкаже първи на Амазонките за приятелството им и да го постави в неудобна ситуация. Реши да рискува и да избърза и спечели.

# 514
Еlpida аз мислех, че консенсуса в темата е, че не сме още сигурни 😅. Все пак е и добре да запазим доза скептицизъм.

А иначе защо харесвам Рълев: Социално се справя доста добре предвид ситуацията си. Веднага започна да търси начини да се впише в групата и засега има успех. Има си глава на раменете и преценя обстановката и динамиката в племето добре. Все пак той не играе, за да се хареса на публиката, а на племето си и да си създаде съюзници.
Физически не се е издънил, на мен това ми стига. Не ми е нужно победителят да е най-добрия физически. Даже ми е по-интересно, ако не е.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 14:28 от Vaflichka81

# 515
За всички, които я харесват, я не харесват Рълев - можете ли да напишете своите доводи? И на мен не ми харесва, но не мога точно да определя защо. Наистина не ми се вярва да печели той, не ми се вижда като кой знае колко силен играч нито във физическата, нито в социалната игра.
Не толкова да не го харесвам, по-скоро други са ми по-симпатични или забавни. И двамата Рълеви са сковани в разговорите, а в Иван виждам и някакво слагачество, но може още да не са се отпуснали момчетата и грешката да е в моя телевизор. Затормозяващите диалози ми влияят силно. Наистина не успяват да се "обособят и дефинират".

# 516
Ф

Ако наистина снимките на фермата да до края на месеца , знае ли се кой стига до финала?
Знам само, че Андрей е още вътре.
Няма как да е вътре. Снимките приключиха на 14.09.

# 517
  • Варна
Скрит текст:
Ф

Ако наистина снимките на фермата да до края на месеца , знае ли се кой стига до финала?
Знам само, че Андрей е още вътре.
Няма как да е вътре. Снимките приключиха на 14.09.
Горния пост е от 09.09.

# 518
А, сори, недоглеждане.

# 519
Снимка от доста по-напреднал етап от играта 

Според мен тази снимка ще е след 2 седмици и племената са три, просто жълтите не играят в тази игра, ето и причините:
Абсолютно подкрепям разсъжденията ти, моите са същите.

А по другите спойлери - ако компилирам всичко писано тук, може ли да обобщим, че Момчил постига рекорди на арената (сценария) , но накрая Люлката на смъртта (инфото от Ковид, че тя е нанесла големи щети) почти буквално му взема здравето и напуска поради контузия (хората, които са видели Момчил с патерици)?

# 520
Защо харесвам Рълев:

- интелигентен и амбициозен е;
- играе социалната игра, но не по-просташки и интригантски начин като Виолета и някои други;
- представя се добре на терена, въпреки че често е подценяван;
- има си принципи и достойнство, без да е темерут.

И да се повторя - ще се радвам на истински спойлери за тази седмица Grinning

# 521
Биляна , благодаря .
Тези люлки изобщо не са страшни , и са лесни и елементарни .
Явно не са толкова лесни...
Скрит текст:

Много жалко наистина, ако Момчил (всъщност който и да е) се контунзва на нея...

# 522
Дано ги съди Момчил за това , ако наистина е вярно. Здравето е на първо място.

# 523
  • Стара Загора
Това, че Рълев печели сигурно ли е? С всеки изминал ден този човек ми става все по-антипатичен 🥴

Не е сигурно. На мен пък Рълев ми харесва. По-добре да спечели някой, който си е дал зор и в социалната игра, а не е седял безучастно и е разчитал цял сезон на физическа сила.
Да си кажа и аз, че " съм от отбора " на Рълев. Обичам спойлери, защото ми дават възможност внимателно да следя играта на споменатите играчи. Много харесвам Радо, но той изглежда не се старае много в социалната игра, сякаш му е под достойнството да мисли ходове напред с цел наградата.
 Момчил също е много добър във всичко и за мен е съизмерим с Рълев.
P.S.
  Освен всичко хубаво, което сте написали за Рълев да добавя, че за мен си личи стабилната подготовка за играта във всички аспекти. И понеже е умен и интелигентен и не е "нарочен" от продукцията , нещата му се получават.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 16:22 от wanconboy

# 524
Защо харесвам Рълев:

- интелигентен и амбициозен е;
- играе социалната игра, но не по-просташки и интригантски начин като Виолета и някои други;
- представя се добре на терена, въпреки че често е подценяван;
- има си принципи и достойнство, без да е темерут.

И да се повторя - ще се радвам на истински спойлери за тази седмица Grinning

Имам спомен, че някъде назад в постовете nosmoky95 беше писал, че Дени влиза при майка си тази седмица, Момчил ще бъде Амазонка и Амазонките ще спечелят всички игри тази седмица и другата са на Стопанство.

Общи условия

Активация на акаунт