Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 626
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Няма как да ги съди никой, защото в договорите, които подписват има клауза, че каквото и да им се случи е на тяхна отговорност. Коментирали са го в Надкаста.

# 526
И да се повторя - ще се радвам на истински спойлери за тази седмица Grinning

Имам спомен, че някъде назад в постовете nosmoky95 беше писал, че Дени влиза при майка си тази седмица, Момчил ще бъде Амазонка и Амазонките ще спечелят всички игри тази седмица и другата са на Стопанство.

Това не е достатъчно явно. Grinning

# 527
И да се повторя - ще се радвам на истински спойлери за тази седмица Grinning

Имам спомен, че някъде назад в постовете nosmoky95 беше писал, че Дени влиза при майка си тази седмица, Момчил ще бъде Амазонка и Амазонките ще спечелят всички игри тази седмица и другата са на Стопанство.

Това не е достатъчно явно. Grinning

Винаги може и още Grinning Цялата съм в слух Joy

# 528
ИВ

А знае ли се Денислава кого изпраща при изгубените ? Тая Моника ми се струва , че няма да напусне скоро

# 529
Предните дни нямах възможност да пиша, чак сега ви изчетох. Това трябва да бъде тема, озаглавена “потребителят Ковид казва нещо, като не казва нищо и другите коментират на база това”.
Като знаеш нещо или го кажи директно, или си мълчи.
Като изключим това ми харесват разсъжденията и предпложенията на другите съфорумки.

Аз мога да добавя като не знаеш нищо, не пишете глупости, ама файда(размишленията са друго нещо)... Страница след страница някой изръсва нещо, чудо-недочуто от някъде си...Казват ви истината,вие казвате не е вярно...
п.с. Момчил толкова сериозно се контузва, че раничката от черноморската мида по кутрето на левия крак не успява да зарастне 2 месеца ....

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 18:58 от Ковид

# 530
Вярвам на спойлера, че Рълев печели, защото ми се струва, че е обграден с доста внимание от останалите бивши и настоящи участници. Гледах снимка на Мартин в Инстаграм с дъщерите му /тийнейджърки/ и Рълев. Ако това не беше победителят, не виждам причина точно с него да публикува снимка Мартин. А и снощи на рождения му ден бяха половината кажи-речи участници от миналия и този сезон. Не ми се вижда чак толкова харизматичен Рълев.
Не ми е първи фаворит за победител, но след миналогодишния такъв, е ок. Ама то след миналогодишния победител, половината участници са ок.

# 531
Малкият Рълев е много безличен, ако не беше чичо Вальо вчера, дори не се забелязва, че е там. Изобщо ще влезе ли в играта?

# 532
Здравейте и аз да се включа с темата за спойлерите с топла информация.
По повод изказването на Андрей, преди седмица ми казаха(човек, познат на един от участниците), че Момчил си тръгва малко преди финала с патерици.
Много ми стана гадно, защото съм склонна да вярвам напълно на инфото ,а на мен Момчил ми е любимец!
А какво значи преди финала ? Когато остават 10 … 4 ?!

# 533
И аз мисля, че Рълев е спечелил.
В инстаграм доста от предишните участници излизат с него, снимки, на рождения му ден бяха, така че…
Ето примерно Моника с никой не се снима, Виолета гледам се е върнала в САЩ.

# 534
Натам водят нещата, да.

# 535
Ива кога отпада … че тоя Димо яко я изчетка !!
Дразнещо е Sad

# 536
Добре не разбирам спойлерите как Денислава се връща днес. Радев засега води и втори е Рълев?

# 537
И на мен не ми е ясно как Дени ще е победителка?Може би ,последния от играта да печели. Или пък победителят да и даде наградата си на нея Rolling Eyes

# 538
  • BG-DE
Е, до края на играта има време, на пъзела нищо не се знае 😊

# 539
Добре не разбирам спойлерите как Денислава се връща днес. Радев засега води и втори е Рълев?
Продуцентите имат последната дума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт