Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 595
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 630
Нищо странно няма. Николай е с бутафорни мускули и е слаб. Крум е хилав и той. Калоян също. Рълев и Радо и те не са от най здравите.
При жълтите са само двама, но яки и здрави мъже , а Оряшкова и Ситнилска също са доста силни.

# 631
Мда, вярно, Ники е няма такъв смешко, всеки сезон има един такъв голям, на който му лъсва "силата".
При жълтите са даже 3ма мъже, даже и Гатьо е по-силен от доста от червените, да, чисто силово за дърпане.

# 632
  • BG-DE
Това е така но промото завърши с доволната физиономия на Гатьо, а те обикновено са подвеждащи 🤔

# 633
Мале, искате да кажете, че утре на битката с дърпането 3ма мъже + амазонки ще бият всички червени пичуе + цвети?
Не знам дали ще има и други компоненти, но това определено ще е много приятно за гледане хаха дано, дано.
Е тя Оряшкова и в живота тръшка мъже, че тук ли няма. А и Ситнилска не е от най- слабинките в ръце. Отделно близначката беше казала във визитката че вдига 80 и кусур. То не са какви да е жени там.😉😁А пък и с трима мъже, вече са си сериозна конкуренция. На мен много ми се гледа битката с борбата на платформите между амазонки 2.0 и гладиатори. Там ще ми е интересно, дали Оряшкова и Ситнилска ще се развихрят.

# 634
  • Sofia
И на мен ми трябва гинкобилоба.😁Загубих се във всичките спойлери.
Кажете,моля ви,ще си ходи ли Вальо утре,че сън не ме лови?🤪

# 635
Аз чакам спойлери, тук успокояващи ни раздават

# 636
Нали ви казах утре кой печели.
Колко повече спойлер ?
Ако искате по точки да ви разкажа битката ? Grinning

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 00:37 от nosmoky95

# 637
Имаш ли за Фермата?

# 638

Тук се виждат и Моника, Вики, а липсват Васил и Виолета. Grinning Ако утре пращат руса жена на Чистилището, не ми се вярва която и да е от двете да спечели битката там, даде върне и да изпрати Вили като отмъщение. Също така на горката Цвети са й дали мъжки екип.

Странно е, но при положение, че и Васко, и Виолета липсват на тази снимка, не е ли най-логично да е пратила Мастагарков, и после като се е върнал той да прати нея? Виктория сигурно ще има някакъв имунитет. Просто не виждам логика да е Васил, защото иначе как Виолета ще попадне на камънака?

Абе я чакайте малко, ако Виктория е останала една или две седмици на чистилището и след това се е върнала и е отмъстила на Виолета, тогава кой е мъжът, който влиза преди нея от чистилището?! Мишо и Рълев ги няма на снимката. Отделно на това Никол Дунева също не е на снимката, а Елена съм я отписал....значи има надежда за Румен Радев...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 05:38 от slavi.armani

# 639
  • Пловдив
Дано да победят амазонките!!! 🤞🤞🤞
Много ще се радвам за тях и дано им дадат да хапнат нещо😔🙃🙂

# 640
Някакво спойлерче кой отпада в петък?

# 641
Вчера Васко изпадна в шок, ни приема, ни предава, когато разбра за Момчил.

# 642
Смятам, че вчера Васко прие паролата мухльо и действително саботира отбора си. Това може да е измамата, за която трият сол на главата на Момчил.

# 643
От споделените снимки мисля, че тази седмица отпада или Васил, или Николай, или и двамата заедно.

# 644
Елиминационната битка в петък завършва с доктори на терен.

Общи условия

Активация на акаунт