🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 247
  • 450
  •   1
Отговори
# 105
Според мен не трябва да се генерализира от това, че десет човека написали в бг мама, че не харесват предаването. Тъй като само това се чете на последните страници, за такива като мен, които го гледат, просто не намират стимул да пишат. На мен ми харесва в пъти повече от миналия сезон и претоплените участици, които бяха там.

# 106
Трябваше да интегрират правилата на американския ББ и всичко щеше да бъде прекрасно!

Примерен график:

Понеделник - състезание между всички определя "Глава на къщата" (Фермер)..

Вторник - Фермерът лично определя двама "Номинирани" (Ратаи).. плюс работа по фермата, задачи и т.н.

Сряда - състезание за "Право на вето" между 6 човека - Фермер, Ратаи и още трима случайно избрани с жребии.
- ако победителя е Фермерът, той има право да смени един от Ратаите;
- ако победител е един от Ратаите, той може да се спаси от номинация и Фермера трябва да посочи замяна;
- ако победител е някой от другите 3-ма, той има право да спаси някой от Ратаите (и себе си), като Фермерът трябва да посочи замяна.

Четвъртък - песни и танци на народите, история, традиции и т.н

Петък - състезания за разни бонуси, екстри, храна и т.н.

Събота - време за клюки, договорки и конспирации Simple Smile

Неделя - двубой между ратаите или гонене на единия с пряко тайно гласуване вътре в Къщата (по избор на продукцията)..

Понеделник състезание за избор на нов Фермер. Старият от миналата седмица не участва.. и т.н

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 16:06 от bobby_me

# 107
Дяволо, не ти си виновен за слабата активност. Напротив- правиш чудесни теми.
Просто този сезон вече е ужасна скука. Днес го гледам на запис, еми на два пъти а- ха да задремя, а е двубой все пак! Мъка голяма е.
Нали Ники Мартинов вече им измисля игрите на ИендА. То хубаво, ама е забравил, че е около Боснек, не на Царевския плаж.

# 108
  • София
Ето, искам да кажа нещо хубаво. Много ми е симпатична Теодора и много ме докосва с начина, по който преживява раздялата със съпруга си. Пожелавам й скоро да срещне своя човек и да бъде щастлива.
И много ми хареса представянето на Присияна в битките снощи.

Стискам палци на червените. Като че ли тях ни показват малко повече, даже имената им знам вече. А момичетата на зелените още не ги различавам добре. Но това май е някакъв синдром - да симпатизираш на по-слабия и губещия. Simple Smile

Mysterious former ще се появи. Simple Smile Много се надявам, че като човек, който е писал в темите тук, няма да се забави дълго .

# 109
  • София
Така е, така е.
Амии има си и положителни коментари все пак. Много от моите също са такива, а критиките са ми конструктивни.
В темата за ИВ също има доста хубави/положителни коментари, не е само хейт, макар че недоволството винаги преобладава.
Абе каквото-такова. 😊

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 18:00 от Diavolo

# 110
Смятам, че Теодора ще излезе със самочувствие от Фермата и ще може да продължи, защото е много във филма с бившия, грубо казано. Симпатизирам й и смятам, че след предаването ще й се случат само хубави неща, защото ще е отработила негативните преживявания в една доста екстремна среда. Вчера се представи отлично на игрите.

# 111
  • при късмета
Така е, така е.
Амии има си и положителни коментари все пак. Много от моите също са такива, а критките са ми конструктивни.
В темат за ИВ също има досъа хубави/положителни коментари, не е само хейт, макар че недоволството винаги преобладава.
Абе каквото-такова. 😊
Визирах коментарите предимно във ФБ. Там положителните за последните 3 сезона са не повече от 5%. 90 за псуване на негативните участници за сезона и още 5 всичко останало. Тук е малко по-различно

Mysterious former ще се появи. Simple Smile Много се надявам, че като човек, който е писал в темите тук, няма да се забави дълго .
Дано си права. Много участници са минали през темата, но тя е изключително адекватна, пише и се изразява много грамотно и правилно и приятен събеседник

# 112
Темите са си чудесни, предаването нещо взе да куца.

След всички мнения по темата, останах с впечатление, че повечето хора искат Фермата да се върне към идеята, която представиха в първите сезони, а те сега са възможно най-далеч. Явно продуцентите имат друга гледна точка. Грешна, засега. Нещо липсва, определено.

Иначе снощи ми хареса представянето на Теодора, надявам се да се отрази на самочувствието и самооценката й. Не знам какво се е забила с тоя бивш, сякаш са се свършили мъжете. Очевидно не е бил за нея и това е. Не трябва да позволява една куца история да я определя и обезличава до такава степен.

# 113
  • София
В коментарите се писа обратното, бтв са искали различно предаване, а не продуцентите. Идеята е била пак от нулата и да са на Диканя като миналата година, където беше много красиво.

Те сега и самите участници не знаят какво да правят, игрите са други, повечето не са спортисти, откъде да знаят какво им е кардиото и на кое ще издържат. Не са сигурни и как да се държат.

А какво точно е преимуществото, на който отбор спечели номинажионната битка, освен пендари. В един момент, когато са по-малко, това, че избираш първи какво значение има като играете 3 на 3 и пак половината излизат на арената.

# 114
Може, не съм много в час с подробностите, но който и да е искал такива големи промени... сгрешил е. Поне засега не мисля, че предаването има шанс да бие рейтинга на ИВ, и този на миналите си сезони.

# 115
Следваща крачка: Правя темата двуседмична. 😞

за мен има логика темата да е за 2 седмици, но и да включва понеделника - тоест след двубоя. иначе той остава отделен от случилото се в седмицата (или 2те седмици).

# 116
В темата сме искали промени, но не такива. Искахме думата на фермера да е закон, а не всеки да си прави, каквото поиска. Да не може един участник да е в поредни седмици ратай и други простички неща. А те, баам, със секирата. Joy

# 117
  • при късмета
Те сега и самите участници не знаят какво да правят, игрите са други, повечето не са спортисти, откъде да знаят какво им е кардиото и на кое ще издържат. Не са сигурни и как да се държат.
Не мисля, че има значение къде влизат. А участниците независимо от условията трябва да знаят какво се прави в предаването, защото не е първи сезон. Никой не знае коя игра ще му се падне, когато е на арената и до сега не са знаели. За една ти трябва кардио, за друга сила, за трета бързина, за четвърта съобразителност и мислене и т.н.
Колкото и да не са сигурни как да се държат, си проличават що за стока са още от първите дни. Даже и на тези, които буквално играят в началото, не им се получава. Я виж пиянката, той даже е професионален артист и пак не го изигра. Пролича си какво представлява от края на първата седмица

Аз вероятно няма да запомня всички имена и до края. Обикновено научевам първо имената на тези, които ме дразнят. жените наистина се сливат и в двата отбора. Ако не дават къде пребивават няма и да се сетя първоначално от кой отбор е. За сега Нанси ми харесва, Теодора също. Тя е малко смачкана откъм самочувствие, ама е млада и ще се светне, че следващия път преди да прави семейство, трябва малко да поживее. Иванка много приказва, ама не ме дразни. не е злоблива и просто си дърдори. Излязлата беше гротеска за гледане, но и тя не ми се вижда лош човек. Не мога да си обясня защо някои жени си причиняват подобно нещо.
На Петър нарежданията също не ме дразнят. Като няма фермер не може никого да накара да прави или не прави нещо, така че рано или късно или ще го игнорират или ще го насметат. От мъжете Кенан ме дразни най-много. Моите критерии за охарктарезиране на участниците е на първо място колко работят и колко скътават. Беше от първостепенна важност в първите сезони и концепцията и колкото да променят правилата, за мен това ще остане най-важното. Кенан не само опита да скътае още на първата задача, а и спореше като му направиха забележка. Огромна черна точка. Скътаваш ли от задължения си така за всичко и се опитваш във всички свери да минеш метър.
Станислав ми е противоречив. Не беше хубаво, че хвърли екипа при местенето. после, минавайки в другия отбор като, че не беше склонен на повече изпълнения, да вчера. Внимание ли привлича, не знам какво цели. Петър не е фермер, че да трябва да го слуша, може изобщо да не контактува с него, въпреки, че са от един отбор.

Давайте с прякорите, да си харесам "имена" на участниците, че така по-лесно ги помня Joy

В темата сме искали промени, но не такива. Искахме думата на фермера да е закон, а не всеки да си прави, каквото поиска. Да не може един участник да е в поредни седмици ратай и други простички неща. А те, баам, със секирата. Joy
"Дуата на фермера е закон" не е промяна, а връщане към първите правила. Всъщност това е най-най-първото

# 118
  • София
Тази година игрите са много по-различни, преди започваха уверено, защото все едни и същи игри се въртят. Знаят си кой колко може да сече, цепи, тежко да вдига, да тича, плюс това всяка игра искаше различно умение. Дори и пълнички хора взимаха дуели.

Играта с обръщането на плочките е доста по-различна, трябва ти голяма издръжливост и кардио, да знаеш кога да натиснеш и кога - не. Тя беше цели 20 минути, един спортист, който познава по-добре тялото си, има по-голям шанс. И преди са имали примерно пренасянето на  вино с уста, но сякаш не беше толкова дълго или бъркам?

Частта пък с колелото, нито Сергей, нито Станислав успяха да минат.

Аз виждам хаос и неуверенист сред участниците, но предполагам, че с напредването ще влязът в ритъм и ще стане по-интересно.

# 119
  • при късмета
Никакво кардио не ти трябва за играта с плочките, а малко мисъл. Дърпаш 3-4 плочки, както направи Теодора и после, вместо да ходиш на другия край на терена, се залепваш зад гърба на другия участник и ходиш след него през цялото време. Каквото обърне той, ти го обръщаш обратно. Ако имаш преднина от няколко плочки, по този начин каквото и да прави другия, дали ще обръща бързо или бавно, няма абсолютно никакъв начин да те изпревари. Мисъл трябва, мисъъълл

Общи условия

Активация на акаунт