Не съм ви чела, току-що изгледах епизода и бързам да пиша, докато не съм си забравила впечатленията.
Странен подбор на игри, съвсем избягаха от концепцията на формата. Вече са просто разновидност на ИВ, изгубиха идентичността си, жалко.
Момичетата на Елбетица бяха по-добри определено, но и разбираема, след като са активни спортистки. Канатица успя да я отсрами единствено Теди, останалите две бяха гола вОда.
Цветина игра изключително глупаво, как можа да не си пълни кофата догоре и то не еднократно, а през цялото време?!
Втората игра беше излишно дълга, съвсем спокойно можеше да е 10 минути. Много се вкиснах и на водещите - мотаят се тримата и никой не забеляза нарушението на Моника, защото бяха заети да се правят на остроумни. Добре че от Канатица им обърнаха внимание, че двойките плочки бяха повече от 1, защото аз самата видях поне 3 двойки, обърнати не по правилата. А се оказаха 4.
Тази Лина, както и очаквах, не е особено умна. От зор да ходи като на Мис България и да маха на съотборниците си, си затри набраното предимство. Ния беше много бърза. Тръгна колебливо, допусна грешки, но се коригира бързо и се справи чудесно. Докато Лина си остана с едно темпо отначало докрай, дори не направи опит да се забърза или да промени нещо в играта си. Страшно зле се представи и на веригите. Беше слабо звено и е хубаво, че я махнаха. Но и Цвети е много слаба.