🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 245
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дяволче, благодаря за поредната безупречна тема!
Не съм ви чела, току-що изгледах епизода и бързам да пиша, докато не съм си забравила впечатленията.

Странен подбор на игри, съвсем избягаха от концепцията на формата. Вече са просто разновидност на ИВ, изгубиха идентичността си, жалко.
Момичетата на Елбетица бяха по-добри определено, но и разбираема, след като са активни спортистки. Канатица успя да я отсрами единствено Теди, останалите две бяха гола вОда.
Цветина игра изключително глупаво, как можа да не си пълни кофата догоре и то не еднократно, а през цялото време?!
Втората игра беше излишно дълга, съвсем спокойно можеше да е 10 минути. Много се вкиснах и на водещите - мотаят се тримата и никой не забеляза нарушението на Моника, защото бяха заети да се правят на остроумни. Добре че от Канатица им обърнаха внимание, че двойките плочки бяха повече от 1, защото аз самата видях поне 3 двойки, обърнати не по правилата. А се оказаха 4.
Тази Лина, както и очаквах, не е особено умна. От зор да ходи като на Мис България и да маха на съотборниците си, си затри набраното предимство. Ния беше много бърза. Тръгна колебливо, допусна грешки, но се коригира бързо и се справи чудесно. Докато Лина си остана с едно темпо отначало докрай, дори не направи опит да се забърза или да промени нещо в играта си. Страшно зле се представи и на веригите. Беше слабо звено и е хубаво, че я махнаха. Но и Цвети е много слаба.

# 91
  • при късмета
Тиф, във втори не бяха на мъже и жени. Не помня такъв сезон. Елена беше в един отбор с бившия си мъж, писателя алкохолик и обясняваше на другите за проблема му и да са толерантни. Рапъра, манекенката на плитки (май Ася беше) и Деси, май и тя беше манекенка, влязла да говори за проблема с анорексията, бяха в същия отбор.
Имам отметка на компютъра с началото на 3 сезон, ако имам време ще върна до началото на втори, как са разделени

# 92
За съжаление, за мен, нещата във ФМ не стават по-добри или по-гледаеми. Надявах се, че като минат два-три епизода, ще се промени положението.
Нито отборите са ми интересни, нито участниците. Игрите са протяжно дълги и скучни, запълващи ефирно време. 20 минути да гледам как някой обръща плочки или мята топка в кошче - ми, не, мерси. Наемете си по-добри режисьори и монтажисти, че да вкарат малко динамика.

Не съм само аз на това мнение. Като гледам броя коментари тук в темата и във ФБ страницата, доста малко хора следят, пишат и се интересуват. Предишни години не беше така.
Така е,интереса слаб! Други години, особено след двубой ( не е дуел) се изписваха по 80-100 коментара.Сега са 20-30.Не върви на добре работата......Удариха греда,нещо продуцентите!

# 93
  • при късмета
За 3 и 4, май бъркам. Вярно, че в 4 беше разделението на тукашни и мигранти, просто в 3 строителя, Иван ли беше непрекъснато сравняваше тук и в Германия и обясняваше защо няма да се върне. На Гечо също му се натякваше, че нищо не разбира, защото не живее тук и прекарва 11 месеца в годината в Австрия. Сами се разделиха по този критерии

# 94
  • Вестерос
За втори имаше известни да, но не бяха на известни и неизвестни. Имаха период на мъже срещу жени, аз лично помня битки между мама Галя, една друга имаше, двете даже дуел имаха, Елен Колева, срещу мъжете. Даже май бяха спечелили едната седмица и спаха в хубавата къща, а мъжете в обора.

# 95
След епизода снощи , най-добро впечатление ми направи Преси и като игра и като държание. Определено е фаворит 🔝

# 96
Днес ще го върна и ще го гледам.

# 97
  • София
Пфф, не знам какво става ама съм много разочарован от активността в темата и броя гласуващия в анкетите.
Май стигнахме дъното. 😢
Старая се да е интересно ама явно не се получава.
Гледам във Фейсбук, че е още по-зле положението та поне се викам, повредата не е в моя телевизор...

Само преди 2, 3 г. 100 стр. си ги изписвахме за добро утро.

Следваща крачка: Правя темата двуседмична. 😞

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:34 от Diavolo

# 98
Пфф, не знам какво става ама съм много разочарован от активността в темата и броя гласуващия в анкетите.
Май стигнахме дъното. 😢
Гледам във Фейсбук, че е още по-зле положението та поне се викам, повредата не е в моя телевизор...

Само преди 2, 3 г. 100 стр. си ги изписахме за добро утро.

Аз мисля ,че предаването залезе даже се чудя как все още се излъчва. След ония сезон с Кирчо и ивчо , според мен удариха дъното и трябваше да приключат. Чудят се какви правила да измислят , как да ги разделят , та стари участници , та не знам си какво - смучат си го от пръстите. 🤷♀
Аз лично гледам само битките,а останалото за фон си го пускам да върви

# 99
Дяволе, повредата не е в теб, споко! Доста хора са разочаровани от идеи, правила, каст.
Всяко второ мнение тук е недоволство. Имам чувството, че аз и още двама трима все още гледаме с интерес.
 Факт е , че предишни сезони темата беше в пъти по-активна.
  Надявам се на чудо аз и да се завъртят нещата , да стане по-интересно, по -забавно, да имат задачи и трудни , и лесни.

# 100
Нищо не съм изпуснала от новия сезон.
Има хора, които гледат без да коментират.
Отлива от коментари не се отнася само до Фермата. Това се случва с всички тв-формати по мое скромно виждане и мнение. Ако тръгне в ефира сега някой Биг Брадър, или нещо подобно, което досега не се е предлагало на зрителя там ще бъдат коментарите и ще е насочено вниманието. Нормални неща са това.
Лично мен към момента Фермата този сезон не ме дразни с нищо. Харесва ми, гледам я. Специално пък за Гунчева искам да кажа, че си е на мястото между двамата ИиА.
Явно зрителската аудитория на БТВ и Нова тв иска нови неща. Но скоро няма да е - следва Ергенът. Joy

# 101
  • София
Дяволе, не зависи от теб дали предаването ще е интересно. Това е стоката, която ни предлагат този сезон - не е много качествена. Хайде, така да се изразя, че е още рано за по-големи заключения.

# 102
Това със създаването на опозицията срещу Петър съм го изпуснала - какво се е случило?

Станислав малко след преместването си в другия отбор започна да опонира на Петър. Обсъждаха кой да участва в битката за преимущество, мисля, и Станислав го изключиха, въпреки заявеното му желание. Та оттогава той така лекичко, небрежно, между биричката, пуричката и диванчето, опипваше почвата. Първо със Сергей, после и с Валерия, ама явно не му допадна темпото и се стигна до това да заяви, че ще си тръгва, 'щото той под такава тирания не може да живее. Естествено, беше наясно, че ще му предложат да размисли и, ето, размислил е, ще даде шанс..
Доста хора останаха огорчени от 6-ти и 7-ми сезон и липсата на достатъчно адекватна реакция от страна на продукцията срещу тормоза.. но виж, пък, когато има тайна бележка, цял съд спретнаха.

# 103
Как да отговоря в анкетата, като аз не познавам участниците и скоро няма да ги опозная, защото предаването ми е за фон. Не ми харесва, че няма фермер и ратай, че няма да има индивидуални дуели, че ще гонят с гласуване... Сега ще падне едно мазнене, сакън да не разсърди някой останалите, че ще го изгонят пръв. И водещата ми стои като прани гащи на простор.

# 104
Май стигнахме дъното. 😢

Само преди 2, 3 г. 100 стр. си ги изписвахме за добро утро.

Темите са прекрасни! Проблемът не е във вас,а във формата и новите правила! Всеки трети пише че не ги харесва и изобщо Фермата избяга от първоначалната идея.Получи се смесица от всички реалитита от всички телевизии в едно! Само Семейни войни липсват .

Общи условия

Активация на акаунт