ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 657
  • 821
  •   1
Отговори
# 495
Това са вейпове, Руми.

# 496
Явно да, много ми харесаха и са много леки.

# 497
Аз се коригирам, качила съм грешна снимка на тестове. Извинявам се... това е правилната:

Досега съм ползвала само един вид, но напоследък нещо ги развалиха май, затова взех тези, пък са и по-евтини.

Аз ги ползвам от няколко месеца, една идея по-бледи да от ClearOvu, но когато са направени спрямо правилата (късно следобед/вечерта при мен и след 1-2 часа въздържание от тоалетна) показват достатъчно добре. Досега винаги вярно са ми отчитали овулацията.

# 498
От къде ги поръчвате, просто за инфо? Аз смятам да си почина и този месец се оставям по течението. Каквото ще да става, да става!! Исмам почивка и да не мисля за бебета, тестове, кога да правим секс по график.. поне до Октомври. Това изключително много ме натоварва. Ако Бог е решил, че ще стане, ще си се случи и без нищо да следя и пия.

# 499
От алиекспрес ги поръчвам аз, предполагам и другите момичета. Доволна съм защото за около 4-5 лв. взимам 20 бр. и после с месеци съм спокойна че имам и не се притеснявам, че съм забравила да си взема.

# 500
Като сте заговорили за цигари.. офф, ще стана да пуша
Не бях влизала в темата няколко дни ама ми беше супеер криво, цикъл тежък,накрая пак един ден кафявото
Днес ревматолог и една камара изследвания за всичко за което се съмнява според описанието ми,включително нивата на желязо и феритин
След връщането ни от морето преди 10 дни съм адски адски уморена,спя по 10 12 часа и ставам без грам енергия. Пия кафе,свежвам и следобед същата работа 
А как ме болят кокали мускули кръст няма да обеснявам
Според ревматолог днес,след изследванията ще се види какво що и ще ме насочи където трябва
Дано,дано дано нвма нещо страшно и просто времето да дава отражение на иначе моите неврологични болежки
Иначе ,видях ,че отново имаме добри новини в темата
Ейй, как ме зарадвахте
Значи като влезна след 2 3 дни и видя плюсчета, сърцето ми е пълно
Радвам се за вас,защото сме си като семейство тук
Да е до финал ,а на другите ни, до плюс скоро,а после и до финал

# 501
Пушех средно по около кутия преди месец и малко реших,че искам да спра. Четох и книгата "Не пуша вече", накара ме да си замисля, колко тъпо е да пушиш. Та така спрях ги от ряз и според мен това е правилния метод. Без една мога с една не. Всичко според мен е до желание, дълга време просто исках да пуша въпреки вредата. Сега реших,че не искам, за съжаление не съм на етап,че цял живот ще е така, но сега със сиг знам,че не искам да пуша. Първите 5 дена беше по-трудно, после остана навика, а месец по-късно навик вече няма. С цигарите спрях и кафето ,защото какво е кафе без цигарка 😅 е пия, но рядко.
Голден стискам палци днес ЧХГ да е порастнало поне двойно 🤞
При мен вече 15 дена си има кръвотечение, като от вчера е като цикъл, каква е тази киста ,какво е това нещо..не знам, чувствам се зле. От днес почвам и противозачатачните.

# 502
  • София
00.00ч на 1.1.2012г. бяха последните ни цигари - ей така на самата нова година, даже дълго време седя една отворена кутия из вкъщи. Пуши ми се, още сънувам как пуша от време на време, липсва ми чувството, което ти създава пушенето, но не ми липсва миризмата - вечно миришещите дрехи, коса, кожа.

# 503
  • София
Здравейте милички!
Нещо покрай ученика ми се изтърколи неусетно седмицата.Настройвам се на новия режим.
Вчера бях на лекар,ден 11 (цикъл на 28-33 дни в последната половин година) и кръгъл,оформен фоликул 19 см,пред спукване.Хубаво,обаче теста за овулация е абсолютно отрицателен и явно ще расте още.Ще видим,в маратон сме вече 😂 
При вас на колко см се пукат фоликулите,знаете ли?

Не пуша и никога не съм пушила,мъжа ми също.Кафе обаче пия,но съм го ограничила до две на ден.Не мога без кафе.Силно и без захар.
Отивам да си пусна едно и после ще чета подробно,че бая изпуснах темата.

# 504
Аз се коригирам, качила съм грешна снимка на тестове. Извинявам се... това е правилната:

Досега съм ползвала само един вид, но напоследък нещо ги развалиха май, затова взех тези, пък са и по-евтини.

Аз ползвам от тях, ок са.
Oview са ми сред фаворитите, но цената им напоследък е все по-висока.
А преди време бях взимала от Amazon "One Step" със зелени надписи по опаковката, цял плик за смешни пари и също бях доволна от тях.

# 505
Bubble, моите често се пукаха на 21 мм. Понякога растат с 2 на ден, може следващият ти тест да е положителен. Според мен си е вече време за опити.

За цигарите - не съм пушила, само пробвах като малка, не е моето. Партньорът ми обаче пуши и поне го накарах да мине от стандартните цигари на iqos. И те не са безвредни, но не се вмирисва така от тях. Като правихме опити, много се карахме за тях, нали сме с мъжки фактор. Сега сме с бебе и държа да пуши и са се мие веднага, да не го вмирисва.

Голдън, стискам ти палци и не съм изгубила надежда за теб.

m angel, тихичко честито, чакаме още хубави новини от теб.

Пожелавам на темата още много плюсчета скоро 💜

# 506
Аз без алкохол, цигари и сладко нямам проблем, но тестото и кафето са ми голяма слабост. Сега се опитвам да намаля кафето и тестото, дори не съм пила кафе от няколко дни по препоръка на моята докторка и се надявам най-накравя услията ми се възнаградят Simple Smile

# 507
И на мене цигарите са ми драма.
Алкохол не съм близвала от миналата година. Кафето го спрях напълно като започнах да повръщам. Просто не понасям вече кафе, кока кола, шоколад... Всички са ми гадни.
Цигарите обаче са ми мъка.
Лошото е че от стрес бях стигнала до 2 кутии на ден силни цигари.
След трансфера ги намалих, минах на по слаби слим, слагам допълнителни филтри да обират никотина и катрана... И пак ми се събират по над 10 цигари на ден, което мисля че е много.
На всичкото отгоре до сега по цял ден лежах на дивана. Заради повръщането почти не задържах храна, ако изобщо успеех да хапна нещо, и нямах сили права да стоя, камо ли да свърша нещо в къщи.
И с това неправене на нищо, само цигари са ми в главата.

# 508
Бъбъл изобщо не гледай тестовете, ами се захващайте за секс маратон до Неделя! От това което знам и от студентстовто, е че фоликулът расте с приблизително 1,5мм дневно  и при 22-23 мм се отделя от яйчника. Днес е сигурно 21, Петък овулация. Но вие си го правете и днес и утре и в събота, а що не и в Неделя. Стискам палци да стане вашето чудо, щом имаш вече ученик, ти желая от сърце една принцеса да гушнеш Април месец. Heart

# 509
geizer ,ти не беше ли бременна? Моят съвет е да спреш цигарите от раз, а не да ги намаляш. Моя приятелка пушеше през цяла бременност по 5 цигари , може и повече, и роди преждевременно в 8-ми месец, детето беше в кувьоз. И не ти го казвам, защото съм непушач. Пуша за кеф, понякога пуша по 7-8 цигари, друг път пък цял ден не пуша. Вчера запалих първата си цигара в 16 часа. До вечерта още 2-3. Не съм страстен пушач, мога да пуша доста, мога и цял ден да не пуша, хубаво е човек да се контролира. С двете бременности обаче ги спрях веднага, дори година след това докато ги кърмех не пушех. Когато здравето на детето ми зависи от мен няма как да пуша. Кафето обаче няма как да го спра, не мога без него. Имах един период с едната бременност към 2-ри месец малко ми се гадеше от него, но към трети месец ми мина. Ако не пия никакво кафе ме боли глава.

Golden , чакаме да се включиш Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт