Booking /Тема 6/

• 44 124
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Огромни благодарности, Ioana_g Hug bouquet

# 211
  • България
Здравейте,
от два дни се опитвам да направя резервация. След въвеждане на данни за плащане с карта ми излиза съобщение за невъжмост за обработка на картата. Картата е със софтуерен токън след въвеждането в букинг в токъна се получава съобщение за потвъждаване на плащането. След, което излиза съобщение за невъзможност за обработка на картата да опитам пак. Опитвам вече два дни. Дайте съвет. Къде да питам за случая?

# 212
В банката примерно
Други неща, които искат токъна можете ли да плащате?

# 213
  • България
В банката примерно
Други неща, които искат токъна можете ли да плащате?
Да плащам с токъна. Ще говоря с банката днес. Направих резервация с друга карта от друга банка.

# 214
Здравейте, може ли съдействие.
Направих плащане на резервацията вчера .
Изписа ми ,по време на плащането, че е станала грешка. Да, но парите са изтеглени , а в букинг все още се очаква плащане (даже днес неколкократно са правени опити да се изтегли сумата отново!
С револют плащам. Не мога да анулирам плащането , но не искам резервацията ми също да се анулира , а повторно да платя няма как да стане, нито друго място да резервирам. На 2-ри трябва да сме там.
Какво се прави в такъв случай?
Писах и на хотел, и на букинг, в револют също.

# 215
  • Варна
Изписа ми ,по време на плащането, че е станала грешка. Да, но парите са изтеглени , а в букинг все още се очаква плащане (даже днес неколкократно са правени опити да се изтегли сумата отново!
С револют плащам. Не мога да анулирам плащането , но не искам резервацията ми също да се анулира , а повторно да платя няма как да стане, нито друго място да резервирам. На 2-ри трябва да сме там.
Пиши развръзката, защото и аз плащам резервации с Револют.

# 216
Аз втора седмица чакам отговор от хотела и от букинг.
Тишина

# 217
Защо не се обадите на хотела да питате? Или на номера на booking директно

# 218
Имах такъв случай с Destinia. Само друга беше картата.
Точно така ми изписа грешка,а парите бяха изтеглени. Последва безумна комуникация със спорта, няколко линка да платя отново,но от банката ме посъветваха да изчакам няколко работни дни,за да се отрази плащането. Да речем след седмица ми потвърдиха всичко.
Специално за Букинг, наистина е по-добре да говорите със сътрудник.

# 219
  • Бургас
Моля, ако някой има свободен код да ми го изпрати на лично. Благодаря предварително!

# 220
Говорих със сътрудник на букинг. Накарах ги и писмено да изпратят коментар им, че били канселирали плащането.
Говорих с револют и те казват, че плащането е успешно и акп има проблем екипа на букинг да проверял едикакво си, пратих им мейла на твърдението им- и нищо!
Писах на мястото за настаняване - нямало какво да направят ще касел

# 221
  • София
Подарявам код за над 50 евро, изтичащ на 27.10.
Подарен.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 16:58 от Таня67

# 222
Говорих със сътрудник на букинг. Накарах ги и писмено да изпратят коментар им, че били канселирали плащането.
Говорих с револют и те казват, че плащането е успешно и акп има проблем екипа на букинг да проверял едикакво си, пратих им мейла на твърдението им- и нищо!
Писах на мястото за настаняване - нямало какво да направят ще касел
Ако не е за настаняване тези дни, просто изчакай. Има технологично време да си видят транзакцията.
Аз писах и по-рано,че имах аналогична ситуация с друга платформа. И те твърдяха така и няколко пъти ми пращаха линк да платя отново. Добре,че послушах банката. След няколко дни вече си видяха плащането и всичко беше наред.Информацията от револют също би им била достатъчна, зависи обаче колко му се занимава на сътрудника.

# 223
Не била достатъчна .
Револют казват до 2.11.
Ние на 2.11 трябва да се настаним. Помолих да увеличат дните преди анулиране , отказаха. Да платя пак сега

# 224
  • София
Наличен код валиден до утре включително при резервация минимум 50€.
Ще го изпратя на първия, който отговори с цитат на този пост.

Общи условия

Активация на акаунт