Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Момичета помагайте. Пробвах в Лили новите червила на Ревлон и не мога да си избера цвят. С жълт подтон съм, леко мургава.

Трите по средата, без крайните.

# 526
Препоръчайте ми ефикасен шампоан против косопад. Чудя се за Дюкре, нещо на Дории или друго. Вие какъв сте използвали и от кои сте доволни?

# 527
  • Washington,USA
Кои от предлаганите в ДМ и Лили сенки са хубави? Търся единички за семпъл ежедневен грим в nude гамата.

Llums предлагам аз

# 528
Препоръчайте ми ефикасен шампоан против косопад. Чудя се за Дюкре, нещо на Дории или друго. Вие какъв сте използвали и от кои сте доволни?
Пептидният серум на Доори в златната опаковка. Този месец е и намален в Лили.

# 529
Шампоанът на Дюкре е много хубав! Имах ужасен следродилен косопад и мисля, че помогна. Опаковките от 400 мл. се намират изгодно по аптеките.

# 530
  • Пловдив
Ползвала съм този и бях доволна:
https://shop.lillydrogerie.bg/yves-rocher-shampoan-protiv-kosopad-300-ml-539210

# 531
Ето този. Ползвала съм го и ефекта е видим след първия месец. В сайтове като Мейкъп и Нотино може да се намери и на по-добра цена.
https://shop.lillydrogerie.bg/dermedic-capilarte-shampoan-za-sti … ata-300-ml-515594

# 532
  • София
Ето този. Ползвала съм го и ефекта е видим след първия месец. В сайтове като Мейкъп и Нотино може да се намери и на по-добра цена.
https://shop.lillydrogerie.bg/dermedic-capilarte-shampoan-za-sti … ata-300-ml-515594

Този ще го пробвам, защото търся продукт за бърз растеж на косата.

# 533
Mediceuticals имат шампоани за раствж и на мен много добре ми влияят.

# 534
Catrice са пуснали нова серия и в интернет навсякъде гърми, че хайлайтъра бил dupe на Charlotte Tilbury. И познайте кой веднага поръча и двата налични цвята в Нотино 😂

# 535
Миналата година беше същия гърмеж и аз се сдобих с двата цвята от нотино. Доволна съм много от тях.

# 536

Този ще го пробвам, защото търся продукт за бърз растеж на косата.
Той помага да израсте нова коса, не ускорява растежа на съществуващата.

# 537
Момичетата ползвали шампоана на Дюкре против косопад, по 2 пъти ли измивате косата на миене, както пише на шампоана? В крайна сметка взех него на добра цена. Благодаря на всички за препоръките.

# 538
Момичетата ползвали шампоана на Дюкре против косопад, по 2 пъти ли измивате косата на миене, както пише на шампоана? В крайна сметка взех него на добра цена. Благодаря на всички за препоръките.
Да, по два пъти.
За бърз растеж, зеленият серум на Керастаз е хубав.

# 539
Catrice са пуснали нова серия и в интернет навсякъде гърми, че хайлайтъра бил dupe на Charlotte Tilbury. И познайте кой веднага поръча и двата налични цвята в Нотино 😂

Имаш ли го този на CT?
И може ли да ги слоучнеш (как се пише тази дума забога 🤣), когато ги получиш?

Общи условия

Активация на акаунт