Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Вчера видях публикация на една блогърка, че вече са пуснали чайовете 🙂

# 391
Синия тонер го има вече тук, но май не навсякъде. Аз си го взех, защото е с много хубав състав и от няколко дни го ползвам. За много суха кожа не знам дали ще свърши работа, доста е течен, буквално като вода, но засега си го ползвам без проблем след почистване

# 392
  • София
И аз много харесвам чайчетата от адвент кутията. Миналата година купих няколко кутии. И тази година ще купя.

# 393
  • Deutschland
Има ги чайовете тук, купих преди дни адвент кутията, но не са пробвани.
Маските също ги има отдавна, имам с черешата, не е нищо особено.
Чакам коледни серии, например да върнат пак оня лосион дето ухаеше на коледни бисквитки.

# 394
Чайовете не са ли био? Ако ги намеря ще ползвам купона. То май е крайно време да използвам купоните

# 395
И на двете кутийки пише, че са био. Някой ако е пробвал и червените да каже дали са пак така хубави. Миналата година взех от сините към коледните подаръци на близки и приятели и всички дадоха хубави отзиви за тях.
А талоните не бяха ли валидни до утре? Нещо ми е блокирало приложението и няма да ги ползвам явно..

# 396
Здравейте, изключително харесвах еднократните дозички маски за лице на Балета - против бръчки, с хиалурон. Купувах си по няколко и ползвах дълго време. Днес в ДМ обаче не открих такива, има някакви нови видове - пилинг със захар, някакви плодови, почистващи. Питах касиерката, нищо не каза. Сега търсих и в приложението - и там ги няма. Спрени ли са тези маски, имате ли информация за тях? Правеха кожата разкошна!

# 397
  • Deutschland
Не са спрени, има си ги. Явно в България няма зареждане.

# 398
Да, еднократната ампула и на мен ми е любим продукт, но пореден такъв, който не откривам по щандовете. Дано спрат вече с глупавата им смяна на опаковките и пуснат продуктите…

# 399
  • София
Няма внос на ампулките за лице. Обикалям и търся едни, продавачка ми каза, че отдавна ги няма. Отговорът й беше:"Ще има да чакаш...".

Търся новата серия лакове за нокти на Есенс от Хелуинската серия.

# 400
  • София
Няма внос на а пушките за лице.
Скрит текст:
Обикалям и търся едни, продавачка ми каза, че отдавна ги няма. Отговорът й беше:"Ще има да чакаш...".

Това ми хареса JoySimple Smile

П.П. Коя е хелоуинската серия? На сайта на Есенс не виждам такава.

# 401
  • София
Няма внос на а пушките за лице.
Скрит текст:
Обикалям и търся едни, продавачка ми каза, че отдавна ги няма. Отговорът й беше:"Ще има да чакаш...".

Това ми хареса JoySimple Smile

И на мен!  Много съм впечатлена от редактора на телефона! Ха ха ха ха..... Поправих. Simple Smile

П. П. milenaka, за тази серия питам:

Няма ги в сайта на Есенс и в мобилното приложение на ДМ.
В Мега Мола в София, в ДМ, видях част от колекцията, защото доста продукти бяха изкупени. Sad
Мен ме вълнуват само 4-те лака за нокти. Моля, ако някой ги намери и е добър да ми ги купи и изпрати, ще бъда много благодарна. Аз съм лакохоличка, лакоманиачка.... Simple Smile Вчера си купих един блистър с лепенки или стикери за нокти. Не знам точно какви са, не съм ги пробвала, но са много хубави.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 18:20 от Amiamo

# 402
Днес в DM в мол София имаше много коледни календари и тъй като имам отстъпка рожденик взех календар на Balea. Съдържа 24 продукта, предимно мини разфасовки, каквито аз много обичам за път, но са доста скъпи по единично. Според мен си заслужава. Имаше и детски календар, но беше пълен само с ластиче за коса и малки шнолки и няма смисъл. Този взех аз:

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 20:10 от Bubolita88

# 403
А, освен намалението за рожденник, беше ли още намален? Понеже е от миналата година, да не би да са го пуснали на по-ниска цена.

# 404
30 лв. струва, не знам от кога е, не беше намален.

Общи условия

Активация на акаунт