Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Кои от предлаганите в ДМ и Лили сенки са хубави? Търся единички за семпъл ежедневен грим в nude гамата.

# 511
Makeup Revolution имат хубави сенки и като цени също са добре. Моите са тези:
https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-re-loaded-palitra-senki … -15x1-1-gr-519685

# 512
  • Deutschland
И Катрис 5 in a box :

# 513
Catrice, BH Cosmetics, Wet n Wild имат доста прилични палитри за цената си, особено тези на ВН са с чудесно качество. Не съм фен на Makeup revolution обаче, сенките им не са добри по мое мнение и не са трайни.

# 514
Серията с аромата на Alien е налична в ДМ на Ботевградско. Както и тонерът с вит. С на Балеа, няколко от новите серии за коса и други нови попълнения и обновени опаковки. От продуктите със смокиня си взех млякото за коса. Носи уханието на Извънземното, консистенцията е между крем и гел. Като ефект още нищо не мога да кажа, но нанесен на суха коса ароматът не се усеща.
Скрит текст:

# 515
  • Deutschland
Тук отдавна я няма серията. Лимитирана е.

# 516
  • Light of Zartha
Аз много ѝ се каня на тази серия. Ама нещо не ми се ходи до Ботевградско. Ще видя из младост има ли я.

# 517
  • на последния етаж
Тази серия налична ли е накъде в София:
https://www.essence.eu/bg-bg/search?query=Hidden%20jungle?

# 518
  • София
Търся единички за семпъл ежедневен грим в nude гамата.
Вижте на Катрис единичките,  макар, че и тях много ги намалиха като бройка.
Ужасно ми е дразнещо това агресивно пробутване на палитри с по 30 цвята, при положение, че за ежедневен грим два цвята са ми напълно достатъчни!

# 519
Да, единичките на Катрис са много добри. Но наистина ги намалиха като брой и в момента се предлагат само блестящи (матови единички има на Есенс, но са доста прашливи). Ако за ежедневен грим ви трябват само 2 цвята - една-две единички + бронзър (който може да си използвате и като сенки) са напълно достатъчни, но ако се търси нещо повече, по-добре да се закупи палитра, имайки предвид цените.

# 520
Аз съм си вземала единични на essence и съм доволна, избирам от тях защото имат матови nude цветове. Напоследък и аз карам по същия начин, от ружа или хайлатъра мажа и на клепача, особено за ежедневен грим стои много добре. Ето днес даже бяхме на снимки, страшно се забавих и така направих с грима, че иначе щяхме да закъснеем.
Наскоро приятелка ми подари нейна палитра, точно защото нищо си нямам и пак опрях да си купя, защото няма черно 😅

Току-що открито в dm: Сенки за очи Soft Touch Nr.06 Pitch Black (https://dm-drogeriemarkt.bg/essence-senki-za-ochi-soft-touch-nr- … pdsteilen.laufend)

# 521
На Катрис и аз харесвам единичните сенки, имам и мат, и шимър. На Есенс имам едни с много хубав блясък, но не се предлагат вече, с матовите им нямам опит. Други добри единични имам на Nyx. А такива, които не са от дрогерията, препоръчвам на Sephora. Имам и на Kiko няколко, но там малко е проба-грешка.

# 522
Момичета помагайте. Пробвах в Лили новите червила на Ревлон и не мога да си избера цвят. С жълт подтон съм, леко мургава.

# 523
  • София
Според мен само най-дясното няма да отива. Останалите - който цвят ти харесва. Сподели после като трайност и усещане какви са ти впематленията Simple Smile

# 524
Идвам и аз с отзив за тези червила на Ревлон. Понеже в Лили нямаше тестер на този го взех на сляпо. Определено не е моя и го заменям. Пробван е точно 1 път.

Общи условия

Активация на акаунт