Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 205 074
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 90
В момента тествам Tuscan Leather и ми е любопитно дали след няколко часа ще остане ароматът на кожа или ще се усещат малините. Дъщеря ми залага на малините Simple Smile

# 91
  • Sofia
Като заговорихте за парфюми, ще се оплача и на вас - колко страдам от спирането на Organza Indecence. Допреди 2 години си пазех последното шише, купено 2011-2012 година и пръсках по малко в специални случаи. Уви, свърши 😥😥😥

# 92
  • София
При мен остават малините. Аромат, за дълбока зима.
Днес бях с Туили на Ерме. Радва ме в този сезон. Обичам парфюми. ММ е с много чувствителен към миризми нос. Измъчвам го понякога, но ме обича Smile все още.

# 93
  • София
При мен остават малините. Аромат, за дълбока зима.
Днес бях с Туили на Ерме. Радва ме в този сезон. Обичам парфюми. ММ е с много чувствителен към миризми нос. Измъчвам го понякога, но ме обича Smile все още.
Много обичам Туйли, имам само едно мини. Все я отлагам тази покупка, някой ден ще го имам.

# 94
  • София
Туили ми мирише силно на бяла акация. Избягвам да мъча хората с него.
Аз днес съм с Fame PR. И на ръката малко Делина. Задушавам се, ама си трая. 🤣

# 95
Днес по задачи, много променливо време, но дано се задържи така до новмври 😀:[

Утре ще ми правят биопсия на шийката на матката, дано всичко е наред.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 09:36 от ДХ3

# 96
  • София
ДХЗ, всичко ще е наред. Стискам силно палци.

# 97
  • София
ДЗХ, всичко да е наред, хубавице!

Аз днес съм в стил "сицилиянска вдовица" - разбирайте черно, една широка копринена рокля. Само дивотии с мъже ми се случваха, докато отивах до работа. Много луд народ се е навъдил!

# 98
Благодаря, имам вяра, че ще е наред ❤
Харпи, това с мъжете постоянно ми се случва и е ужасно.Особено гадни са разни дърти перг.ши.😡

# 99
  • София
Дъртите почитатели са уважителни, поне с мен. Но онези 30-40 годишни с липси на не знам си какво в живота, са удивителни! Както каза един приятел: "абе, ти що въобще ги слушаш тези. Игнор!", ама пуста емпатия... 

# 100
ДХЗ, стискам палци! Всичко ще е ок! Иначе се възмутих от якенцето ти. Днес бях на работа по блуза без ръкави и пола. Топличко си е още при нас- по на юг. Искам есента да се забави максимално.

# 101
ДХЗ, всичко ще е наред!

# 102
  • София/Севлиево
ДЗХ,палчета всичко да е наред и от мен.

# 103
И от мен палчета за ДЗХ Heart
Няма да показвам как съм днес да не ви дразня прекалено Hug

# 104
Покажи деее, Магни.

Общи условия

Активация на акаунт