Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 984
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Най - накрая и аз успях да се включа.  bowuu Момичета виждам че се множим.  Hug Честито на всчики нови бъдещи мами и лека и безоблачна бременост.   bouquet Септемврийки октомврийки все сме есенни мами така че ... успех на всички и най - сладките бебета!  baby_neutral
Момичета и аз умирам за киселичко и соленичко. Сладкото ... само като си помисля и ми се повдига ... а пък така си мисля че ще е момиченце. А така искам близначета - момиченце и момченце. Много искам нали ... Blush  хихихи. В крайна сметка каквото е такова само дано всичко да е наред по време на бременността и след това. 

# 136
  • София
Veniti сайта е страхотен много ти благодаря.  Hug

Да ви се оплача, преди една седмица си изпрах едни дънки и днес като се опитах да ги облека - не става, не мога да си закопчая копчето, тоест мога, но много стиска коремчето. После пробвах още един друг чифт - и той не ми става, почнах да се плаша от себе си, та по този повод днес съм на плодове и салати. Странно, хляб и тестени изделия не ям, сладко също, а дрехите ВЕЧЕ почнаха да не ми стават  Cry Ако продължава така преди да ми се очертае коремчето ще съм меца цоцолана  Sad 

# 137
Да ви се оплача, преди една седмица си изпрах едни дънки и днес като се опитах да ги облека - не става, не мога да си закопчая копчето, тоест мога, но много стиска коремчето. После пробвах още един друг чифт - и той не ми става, почнах да се плаша от себе си, та по този повод днес съм на плодове и салати. Странно, хляб и тестени изделия не ям, сладко също, а дрехите ВЕЧЕ почнаха да не ми стават  Cry Ако продължава така преди да ми се очертае коремчето ще съм меца цоцолана  Sad 

MeggyV имам същия проблем!! Почти нищо не ям, и мога да разбрера защо не ми става на корема (то не са газове с извинение, не е чудо), но не мога да разбера защо и дупето се увеличава!!! Не че се притеснявам де, но  се зарадвах, че не съм само аз  newsm78

# 138
Мога да се присъединя и аз. Добре че си купих едни дънки по-голям номер и сега с него ми е най-удобно.   Mr. Green А само като си помисля къде е още 9 м.  Sick

# 139
И аз имам същия "проблем", момичета. Още съм в самото начало, а панталоните вече ми стягат на корема. Дори се усещам, че и на мен ми идва на работа да се разкопчея... И понеже съм седнала почти през цялото време, това още повече ме измъчва. Май скоро ще съм   261uu, но без движение няма да стане. Иначе на д..е не виждам още разлика, но тумбата вече не е същата. Аз ви бях обещала да ви кача снимката на мистериозния морков, но нещо не ме бива в тези неща. Ако на някой му се занимава, може да ме светне как става номера и с удовоствие ще я кача. Стигнах до там да я прехвърля от телефона на компа, но само до тук.
Мисля да се излегна, че такъв мързел ме е налегнал. Обичайните неща вече ме изморяват за отрицателно време. А и чак сега усещам, че съм станала като куче следотърсач - с това мое обоняние мога спокойно и на полицията да съм полезна...  smile3532  rotfImbo Спокойна вечер, мами!  smile3524 newsm46

# 140
Здравейте на всички стари и всички нови! Аз пък имам страхотен запек с извинение .............smile3514 идва ми да викам! Корема ми е надут ще се пръсна! И за информация съм качила 3кг.    newsm45    а как ще я караме натам просто не знам....Искам и аз да бъда от красивите бременни качили само на коремче и с нормални крака - а не с диреци!!!

# 141
  • София
И аз съм със жесток запек, ходих до аптеката и ми дадоха дуфалак, пише че може и от бременни да се използва, тази сутрин го пих и ефектът беше - нищо освен страхотни газове, направо ме е страх да изляза сред хора, дано утре сутринта подейства - пак ще го пия, просто ще увелича дозата малко. А да доки каза да пробвам с киви на гладно или суха синя слива натопена от вечерта във вода и на сутринта я изяждаш сливата и пиеш водата - не помогна нито едното нито другото  Confused
така сега за моркова - отиваш на snimka.bg правиш си регистрация, после правиш нов албум , качваш снимката и си готова, копираш линка към албума и го пействаш -и ние ще се радваме на моркова  Grinning

Ивон Къдееееееее си. Липсваш ни

# 142
Аз вече съм изпила 2 дуфалака ама нищо......купих си ленено семе и ще си накисна сутринта пък да видим.Ама че гадория!

# 143
ndin4eva, лененото семе, предполагам, че ще го киснеш и после ще пиеш водата. По-добър ефект ще има, ако лененото семе е смляно и го ядеш с кисело мляко сутрин на гладно Peace
За всички момичета, които имат подобен проблем, яжте нещо, което е по-мазно, например заквасена сметана, прибавяйте 1-2 лъжици към салатата, освен че е вкусно, ефекта е много добър Hug (казвам го от собствен опит)

# 144
Здравейте, отдавна не съм писала , имах ужасно много работа , а пък с т'ва спане напрааааво деня ми бая се скъси  Mr. Green   Mr. Green    Embarassed   Embarassed  Днес бях на лекар и си видяхме точицата, 0.9мм е , ама видяхме и няк'ва киста  Confused  ужасна , черна и голяма, гадоссссттттт!!!!  #2gunfire  сега трябва пак  да отида на 26 да видим дали ще се махне..или иначе нямам идея какво трябва да се направи, ако не се махне. Не питах щото знам, че ще се махне!!!!!  Уф, олекна ми малко newsm78
иначе на мене с/у запека ми помага много топло мляко на гладно сутрин + киви и круша. Безкофеиновото кафенце също  Sunglasses Sunglasses

# 145
Venity  Мерси за линка към сайта!!!  Heart Eyes  Много ме изкефи! newsm10

# 146
Момичета,  толкова съм щастлива! След като 3 дълги седмици се тормозих от мисли за извън маточни бременностти, кухи яйца и chemical pregnancy, защото докторите в Америка отказват да те вземат на преглед до 8мата седмица, аз се изхитрих и отидох на видеозон под предлог че ме боли яйчниците.
Видях моето бебче - около 1см големичко, с голямо сърце и чух сърчицето да бие ТУП ТУП ТУП много бързо. Разплаках се. Толкова сме щастливи с таткото!!!

Понеже не съм с редовна менструация, ако се водя по началото на последната, тябва сега да карам 8ма седмица, но явно съм 6та според кръвните тестове и ултразвука. И като знам, че и аз и брат ми сме се родили 2 седмици след термина... намирисва ми, че ще съм мама октомврийка.
На всички пожелавам най-страхотни емоции!!!  Hug
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз принципно си имам запек по начало, но откакто  разбрах, че съм бременна, и започнах да ям много плодове, например 2 ябълки и 2 банана сутрин на гладно до обяд и о, чудо, много редовна съм станала в WCто. Пробвайте дали ще ви помогне!

# 147
Добро утро момичета! Благодаря за съветите относно моето стомахче! Ще пробвам всичко защото не се издържа просто!!! На всички желая приятен ден а аз отивам да се трудя!

# 148
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Аз не бях в София няколко дни, нямах интернет... Sad Но като гледам идват нови мами. Искам да ги поздравя най-сърдечно при нас.   bouquet

Видях, че имате проблеми със запек. На мен гинеколожката ми още на първия преглед ми изписа Дуфалак - така че не се притеснявайте, не е опасен при бременност. Но и тя каза, че е по-добре с други по-естествени методи да се оправя проблема - сините сливи във вода и т.н. т.е. всички методи, които сте изброили по-нагоре в темичката.Simple Smile Аз да ви кажа честно пия сутрин на гладно фрешове, преди закусвах и мюсли с активия, но сега като не ми се яде, просто си изпивам активията малко по-късно. И нямам особено сериозни проблеми в тази област. Дано и вие бързичко намерите точното решение.  Peace

Да кажа и за "амебката" - да това е плодното сакче, мойто беше същото, а вътре някъде е ембриончето, което е много, много мъничко.  Надявам се на другия преглед да го видя вече.  Heart Eyes

Nigella - аз като ходих на лекар преди една седмица и беше същото положението - 0,98 мм плодно сакче и една голяяма киста в левия яйчник. Гинеколожката тогава спомена, че било нормално при бременни, било киста на жълтото тяло май.  newsm78 и  само това, аз не обърнах особено впечатление. След това видях една тема тук на момиче, на което и казали, че било страшно, че можело да се пукне, да направи аборт и т.н.  ooooh! Много сериозно са я наплашили просто. Потърсих информация (ако напишеш във форума на зачатие "киста", ще видиш ще в повечето от темите става въпрос точно за киста и бременност) и доколкото прочетох наистина кистата се смалява и изчезва сама до към 3 месец. Да, трябва да се следи, но не е нещо страшно.  Naughty

Усмихнат ден ви пожелавам! Wink

# 149
Добро утро и от мен!  Hug
За проблемите с нуждите мога да ви посъветвам да си хапвате сутрин, още на гладно /защото тогава са полезни и всичките им витамини се усвояват от организма изцяло/, плодове. Може да са ябълки, банани, портокали, а най-полезно в това отношение е кивито. И преди съм чувала, че при бремнност точно, за да се избегне запека, то е най-препоръчително. Аз още от преди си имах навика до обяд да съм само на плодове и сега мога да кажа, че се чувствам много добре. Пожелавам ви и нас вас бързо да се отървете от тази досада.  Peace   bouquet
И да ви попитам нещо, момичета. От време на време да усещате болки ниско долу. Мен определено още ме наболява, особено снощи така ме сряза в ляво, а и днес сутринта в дясно. Нещо се паникьосах и взех, че се зачетох в библиотеката за извънматочната. Много умно от моя страна.  ooooh! Сега съм още по-притеснена и затова ви питам при вас как е и дали това, което усещам се явява нормално все пак. Пожелавам ви един лек и кратък вторник!   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт