Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 989
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета  Hug
Сребърна стрела, радвам се, че вече си щастлива и по-спокойна  Hug, бях чела в една друга тема някакви черни мисли те бяха обхванали, щом вече и сърчицето сте чули можеш да се отдадеш на положителните емоции  Hug
За кистите и аз съм чувала, че се резорбират към 3 м, така че не се притеснявайте  Naughty
Момичета, аз да ви питам нещо - вие правите ли секс? Чела съм, че оргазмът предизвиква контракции на матката и има някаква опасност, но все пак ако няма лекарска забрана, мисля че секса не пречи   Flutter Въпреки, че това не ми е първа бременност ( и би трябвало да съм по-спокойна), виждам че нещо се притеснявам, и мъжът ми също  newsm78

# 151
  • София
Добро утро, днес е страхотно времето, разхождахме се с кучето и на двамата не ни се прибираше   animal037

За секса не мога да кажа нищо освен - какво беше това???
Но аз съв самичка от близо месец, нали изпратиха милото за 1 месец извън страната, но като се върне ще бъдем внимателни предполагам  Sad
Ивон беше писала, че доки казал да не се прекалява -2 пъти седмично е ок.  Grinning

mamma mia и мен от време на време ме наболява ниско долу, та нали матката се разтяга, така че навсякъде пише, че е нормолно не се стряскай излишно.

Нищо не  помага  на това мое коремче  Cry  още малко и ще кажа ПУК.
Ям киви на гладно и почти всичко което сте препоръчали, но нищо....
Вече 4-ти ден не съм ходила по голяма нужда направо ми изва да се  341uu

# 152
  • България-Швейцария
 Shocked Мацки, какви са тези кореми и неставания на дрехи в 5 седмица newsm78
Какво ядете? Или пък - да не сте по-напред с материала? Уж съм в същата седмица и аз, но нищо такова няма при мене, и слава богу Praynig
С нередовен стомах също нямам проблеми засега Peace, и преди не съм имала.
Но аз по принцип мога да живея и само на салати и някоя и друга мръвка отвреме-навреме, такъв си ми е хранителният режим, засега не съм го променяла и не смятам.
Не искам и да качвам много килограми, няма да ми издържат костите просто, цял живот не повече от 45 кг са носили и ще си бера големи ядове после, гръб и врат и извън това ми състояние доволно ме болят Confused.

# 153
  • София
Veniti - сексът вече съвсем го забравихме. А като ме обхванат някакви желания и... Embarassed Тя док каза максимум 2 пъти в седмицата, но решихме да е по-малко да не стигаме максимума.  ooooh!  Пък уж всичко е наред, нямам проблеми, но.... Rolling Eyes

meggyv - и Дуфалака ли не помогна? Пробвай с Активията, знам ли...представям си колко е неприятно. Дано скоро всичко да се нормализира!  Peace

Да ви споделя и още нещо, момичета. Притесняваме мисълта, че едва ли не ще надебелея много и няма да ги докарам само до нормалните 12 кг. Говорих с майка ми и тя каза, че и с двете бременности само по около 10 кг е напълняла и въобще не и е личало. (тя си е била и все още е слабичка де). Говорих и с майката на приятеля ми и тя каза, че с него само 2 кг. е непълняла #Crazy т.е. доста е отслабнала даже, била е студентка по медицина и е било доста напрегнато, а после със сестра му пак около 10 кг само. (и тя е слабичка). И да видим....на мен ми се струва много невероятно само 10 кг, но дано... Praynig

# 154
  • София
Ивон, активия пия и ям двойни количества още от миналия месец.
Сега след малко нес- кафе с много мляко имаше малък резултат. Laughing
Да ти имам притесненията Ивон, де и аз само 10 кг да напълния, ама уви почти съм сигурна ще се търкалям и след това ще има да се потя...  running   jump  newsm39
А това за коремчетата от сега е направо прекалено, май добре си папаме а, в това число съм и аз - незакопчаващи се дънки  Crazy
Сега отивам за нов сутиен, че мойте всичките са с банели и направо си боли вечер, доста са ми наедряли от сега гърдите и ги мажа всяка вечер с бебешко олио. Никога не съм вярвала, че толкова рано ще тичам за нов сутиен. По принцип съм леко смахната на тема бельо и сега ми е много кофти, че няма да си нося всичките готини комплекти, дано предлагат красиви сутиени за нас, а не само един вид. Ще ви пиша като се върна от пазар, а ако в квартала не намеря или днес или утре ще ходя до МОЛ- ът на стамболийски.

# 155
Ивон, и аз се притеснявам да не напълнея много, че после как се свалят тези кг   newsm78, но ако качиш само 10кг можеш да се смяташ за щастливка  Flutter
meggyv, мисля че коремчетата са от задържане на вода/течности, съчетано с невъзможноста за ходене до WC-то, така че не се притеснявай!  И моите гърди доста са наедрели, ако не ме боляха даже бих казала, че са страхотни  hahaha
Много ми се спи, направо ще се побъркам, на работа съм, всеки се е забил в компютъра си, а аз ще се забия в клавиатурата, ще кажа на колегите в 17,30ч да ме събудят, да си доспя в къщи  Joy

# 156
  • София
Veniti и аз така се прозявам и заспивам над компютъра. Например вчера вечерта трябваше да напиша нещо за работата (сервираха ми го в 18.30, когато вече си тръгвах) и бях казала уж, че към 9 часа ще го направя. Но към 9 вече едвам гледах и скоро се унесох във вълшебния свят на сънищата.  hahaha

Добре, че нито телевизора ми пречи, нито лампата...спинкам като къпана, защото в противен случай приятелят ми щеше да се види в чудо.  Sleeping

meggyv - сигурна съм, че ще си намериш красив сутиен. Аз по принцип нямам особено големи гърди и в момента много им се радвам.  Mr. Green И съм сигурна, че едва ли ще ми се наложи чак от големите сутиени за бременни да нося.Simple Smile Чак толкова едва ли...но да видим. Чакаме да се похвалиш с новата придобивка!  Sunglasses

# 157
Лелееееее полудявам вече с тоя нет и с тоя сайт, цял ден ме исхвърля. Направооооо колкото ми е изнервено и ми идва да  hit или пък някой от служителите в офиса и най вече тъпия ми шеф  fight Вчера го помолих да ме пусне отпуска преди колежката ми да излезе в майчинство а той знаете ли какво ми отговори НЕ БИЛО В НЕГОВ ИНТЕРЕС аз да излизам в отпуска,  newsm61а пък аз ми казах че е в мой пък да изляза сега, защото искам малко почивка. Искам на чист въздух, на планина. Не искам кой знае какво. Вчера реших да си направя една разходка и се прибрах пеша ( работя на 1 ч пеша от нас) и бях гроги, а трябваше да готвя, но мъжо е злато и реши той да сготви  newsm44. Супер а? И цяла вечер познайте - така хубаво се належах  smile3501
май имам нужда и от други работи  luvbed. Но за сега ще покротуваме още малко. Няма начин.  Thinking Сега мислим за бебо. Момичета за килограмите какво да ви кажа. Още не съм се притеснила. Надявам се всичко да е нормално. Наблягам на плодовете и млякото и за сега нямам проблеми.  Sunglasses Само че момичета притесняват ме болките, когато кихам или кашлям или когато ходя по голяма нужда. Но ми казаха, че уж е нормално и до края ще е така.
Оххх отивам още малко да поработя.
И вие да не се преуморявате.  smile3520

# 158
  • София
Купих си сутиен, ама малко грозничък ми изглежда  Confused
Тези на Триумф, които са за бременни изобщо не ми харесаха, та си взех - за млада мама. Чак като се прибрах се загледах, че е сутиен за кърмачки, но и той ще свърши работа  Crazy
Та вече си имам грозен сутиен, но си купих и 4 бр. прашки, те поне са много готини.

katalina, какъв простак имаш за шеф. Не било в негов интерес, брей че ид....т. Заслужава ЛИНЧУВАНЕ. Не мога да се поставя на негово място и да кажа, че е нормална реакция, такива хора са егоистични, имат явно липси във възпитанието и май при тях липсва и моралът. Аз съм на 32 и до момента винаги съм се радвала безкрайно на новината, че някоя мадама бебе чака. Всички сме заменими и при наличие на безработица, шефът вместо да се радва, че на твое място докато те няма ще работи още някой, който няма в момента работа, той недоволства. Може и да греша, но такива хора за мен са отблъскващи.

# 159
Оф, аз се отказвам от този форум, от 5 дни си задавам сама въпроси във форума на септемврйките и никой нищо не отговаря, тука ми се видяхте по-дружелюбни, споделих с вас едно толкова вълнуващо събитие за всяка бъдеща мама и 100 мнения по-късно, даже едно поздравление не получих.  #2gunfire
Хайде, дано не ви липсвам (саркастично  Rolling Eyes) и леки бременностти на всички пожелавам.

# 160
Меги, честито за новата придобивка! Поне ще можеш да го ползваш и след това щом е за кърмачки  Wink. При мен не минава вечер, в която да не се огледам в огледалото, за да видя как върви гръдната, защото с моите и без това скромни постижения в областта, бременността ще си е цяло постижение! newsm62
Започвам да си мисля че организмът ми реагира обратно на това, на което е свикнал. Аз иначе съм от доста поспаливите, но сега, освен вечер малко по-рано да задремвам, друга сънливост не ме е налегнала. Иначе има да се прозявам и да дремя... smile3507
Ох, аз само за прегледа си мисля. Вече нямам търпение и тези дни ще си запазя час. Дано и сърчицето вече да се чуе, защото не ми се тръпне...  newsm44. Ще се включа пак, вече от вкъщи. 

# 161
  • София
Момичета изложихме се май  Embarassed
silverarrow извинявай мила не е било нарочно, напротив сигурна съм,че всички тайно ти завиждаме, нашите бебоци са още малки и май никоя от нас не е чула сърцицето, като четох че сте се разплакали се усмихвах под мустак и си мислех, че повечето от нас ще плачкат или по време на прегледа или след това. Може и да е късно но честито мила и дано се върнеш при нас. Не ни разстрелвай, а се върни.

# 162
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета-аз съм от септемврийките и често ви чета.А и ви засичам често в нашата темичка,за което е много хубаво,все пак има само няколко дни разлика между нас.Така че добре сте ни дошли.

Първо да ви поздравя с добре дошли в Отчетните-желая успешен финал октомври месец,а и някой може и септември да финишират.
Пиша при вас относно-едно момиче silverarrow
Явно всички във форума сме и неприятни-щом се чуства силно пренебрегната от всички.Мила аз не мисля така.Искам да ти кажа че имаш доста силни публикаций.

Нямам нищо против теб скъпа,мисля че те приехме добре и не мисля че има защо да се сърдиш.

Но немисля че трябва да внасяш негативизъм в темите.И аз бях като теб ,мислех че никой не ми обръща внимание във форума.Не   е така.Сигурна съм че ябсолютно всички ти четат постингите с интерес.Просто ми се струва че Прекалено много негативизъм има в твойте мисли.
Извинявай ако съм те убидила нещо.Имаш право да ми се сърдиш ако съм те наранила с някой думи.

Но не забравяй че си винаги ДОБРЕ ДОШЛА Hug Hug Hug Hug при нас,във форума.Няма значение къде ще пишеш дали при Септемврийките или Октомврийките. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Надявам се да пишеш  bouquet  bouquet

# 163
Опа, изложиш се!  cry
Silverarrow, миличка не се ядосвай!  Hug и приеми извиненията ми!  Hug
Все си мисля, че в един такъм момент е нормално всяка една от нас да е втренчена повече в себе си. И че това да сподели първо с момичетата тук, защото всички сме на една вълна, също мисля, че е нормално. Но да се отказваш - недей!!!   bouquet  bouquet
И понеже аз нямам много опит с форумите, доста се чудих дали изобщо да пропиша, при положение, че кротичко си четях и се радвах на момичетата, които споделяха какво става с тях. Даже сега се сещам, че в седмичната тема на форума "искам бебе" зададох въпрос, който ме вълнуваше в един момент и никой не ми отговори. Замислих се и разбрах, че всъщност не там му е било мястото. Не се разстроих. Дори ми стана неловко, защото всички там все още чакат  EFP, а аз като една егоистка вече питам за неща от  preggo. Както и да е. Това са минали неща. Сега най-важното е да сме спокойни, защото съм убедена, че тези малки, все още наречени точици и амебки, усещат какво става с нас и сигурно вече им влияем. Затова, миличка silverarrow, не се ядосвай и мисли затова ти да се чувсваш добре. Все пак всички ние една с друга можеш да споделим и да бъдем разбрани, повече отколкото с някой друг. Дори мъжете ни не могат да ни разберат /за моето момче съм сигурна че на моменти ме чува да му говоря все едно на патагонски и само кима одобрително и се съгласява, пък каквото и там да съм имала предвид/, майките ни също са изпозабравили куп неща, а и разбиранията за майчиството вече са се проминили много. Аз, определено съм За това да сме заедно, защото можем само да сме си полезни, но е нормално да се вълнуваме първо за себе си, въпреки съпричастността си. Този лек вид егоизъм ни е простен, поне според мен!  newsm51
Пожелавам ви спокойна вечер! /аз все с това пожелания ви изпращам за  smile3524/, но съм на такава вълна - да ми е спокойно и нищо да не поздволявам да ме изнерви!/ Лека нощ, мами!  newsm46   

# 164
Благодаря ви, момичета, радвам се, че не е било, защото не ме "познавате" от други теми и не е било умишлено.
Не зная защо съм станала така обидчива   Crossing Arms, дали не е от бремеността, но ми стана много кофти, когато никой нищичко не каза. Аз си влизам в няколко други форума от край време и диалозите вървят много добре там и някак си се стъписах, че може би нещата са с по-различна динамика тука.

Ани-Бани, не си права за негативизма ми, аз по-скоро имах притеснения, но явно хората са се концентрирали на тази част от постовете ми, отколкото на частта където пожелавам хубави неща или споделям ежедневните болки от бебеносенето. Ако се върнеш назад, сама ще видиш.

Така или иначе, радвам се, че тайничко проверих вашите отговори. Ще пиша по-редичко, но ще ви чета редовно.

Общи условия

Активация на акаунт