Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 991
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София
silverarrow - прочетох още веднъж цялата тема и от днес не само теб съм пропуснала  Embarassed

Здравейте, отдавна не съм писала , имах ужасно много работа , а пък с т'ва спане напрааааво деня ми бая се скъси  Mr. Green   Mr. Green    Embarassed   Embarassed  Днес бях на лекар и си видяхме точицата, 0.9мм е , ама видяхме и няк'ва киста  Confused  ужасна , черна и голяма, гадоссссттттт!!!!  #2gunfire  сега трябва пак  да отида на 26 да видим дали ще се махне..или иначе нямам идея какво трябва да се направи, ако не се махне. Не питах щото знам, че ще се махне!!!!!  Уф, олекна ми малко newsm78
иначе на мене с/у запека ми помага много топло мляко на гладно сутрин + киви и круша. Безкофеиновото кафенце също  Sunglasses Sunglasses

smile3525 Nigella

Брей, пропуснала съм да го прочета - имаме си още една точица  newsm44 . Вземете ги качете и ги пуснете да ги видим и ние. Цели 9 мм - ама много сте голями. Ние бяхме само 5.9мм - ама много и се радвахме на амебката.

silverarrow ако имаш снимка - качваййййй

# 166
Не зная защо съм станала така обидчива   Crossing Arms, дали не е от бремеността...
Здравей!
Според мен е сто процента от бременността. Аз на момичетата тук не съм се сърдила, защото всички ми се струват много мили, дори много повече, отколкото съм очаквала, но на мъжо как му се сърдя, леле  ooooh! Все нещо ме е пренебрегнал, все не е коментирал каквото съм искала и т.н.
Така че не се притеснявай, бременността ни прави  много чувствителни и емоционални!
Лека и успешна бременност ти желая   bouquet

И честито на всички с точици и сърчица!

За сега лека нощ от мен smile3524
Не знам защо, ама много ми се гади вечер. Добре, че не ми пречи на запиването.

# 167
Eх, тази избухливост.. Mr. Green silverarrow направо се чувствам като заплаха за горкия човек, дето ще каже нещо накриво..  Rolling Eyes  яхам метлата за 3 секунди  Mr. Green

meggyv честита и на теб сладка точица  newsm51 утре ще снимам моята и ще я кача  smile3521

mamma mia постинга ти е страхотен, много успокояващо и приятно звучиш  Hug

katalina Още немога да повярвам на думите на шефа ти. Егати човека ??  #2gunfire  #2gunfire   ignore2 за шефа

А знаете ли , мъжо като разбра за жълтото тяло и ми вика - " Ми ти сега мило си като кокошчица, имаш си жълто тяло да храни пиленцето"   newsm78  то да се чудиш да се смееш ли, или да се ядосаш   newsm03  ..та казах му, че отивам да мътя и сега..ето ме тука, мътя пред PC-to  newsm65   Joy Joy

Лека нощ на всички сладурани, future mommies  smile3524 отивам да се отдам на блаженствотоооо  smile3507  love001

# 168
Добро утро, момичета  Hug
Вече е 10,30 а още никой не се е разписал за днес Thinking може ли такова нещо  Wink вие среднощни купони сте вихрили  Sunglasses
Сребърна стрела, как никой не те е забелязъл  мила  Hug напротив, добре си дошла   bouquet
Карина, аз се разтоварвам във форума и с приятелки (коя, от коя по-бременни  Wink ) и в къщи все още не занимавам мъжа ми с бременски проблеми, че той милия много работи и само това му трябва, съвсем ще се ошашка #Crazy
katalina не се ядосвай, шефовете гледат първо техния интерес, ако сега си му съобщила новината изчай да премина първоначалния му стрес и пак си поискай отпуска.
mamma mia  Hug  страхотна си и изпълнена с толкова позитивизъм   bouquet
meggyv  Heart Eyes започва вече с покупките за бременни  Mr. Green, много приятни емоции са това  Laughing, аз малко преди да забременея ходих с колежката (която също е бременна) по магазините за бременни и сега съм наясно къде какво има  Flutter
Усмихнат ден пожелавам на всички ви  Hug  Heart Eyes  Hug

# 169
Аз отхвърлих вече важната задача за сутринта и идвам да ви поздравя! Добро утро, мами! Как сте днес?   bouquet
Първо, за да не се отплесна, да честитя на всички видяли вече своите съкровища и чули сърчицата им!  newsm51 Давайте все така, за да растат и да са здрави! Пуснете и снимки, за да знаем ние, които още не сме си видяли амебките, какво да разпознаваме!
Мен лошото насроение да не мислите че ме е пропуснало???  newsm12. Аз и без друго съм си ревла, но сега се вихря с пълна сила! Срашна работа! Да му мисли мъжът, защото все на него си го изкарвам.  smile3508 Не че е виновен милия, ама нали ми е все под ръка! Например вчера по обяд, както съм си на работа без нищо да се е случило и изведнъж се вкиснах много сериозно. Още малко щях да се  cry. Но това си е нормално за нашето състояние, затова никой да не се шашка и по-ведро  smile3521 да я караме. Оставям ви засега, но ще ви наглеждам, дано само нета да не ми скрои номер!  Hug

# 170
  • София
Добро утро мами,
Какви сте ми избухливи, аз от своя страна нямам никакви променливи настроения - поне за сега - нито избухвам, нито ми се плаче, ако нямах доказателства, нямаше да повярвам че съм бременна  Grinning

Nigella след като си кокшчица, newsm51 мъжо трябва да е петльо, та защо не го накараш да става сутрин в 5 да кукуригаааа  smile3508

Днес е прекрасно времето и ще се помотам по центъра след обяд и въпреки че си купих сутиен пак ще разгледам МОЛ-а, много обичам да се шматкам по магазините.
Пожелавам ви днес само да се усмихвате. newsm47  newsm08

# 171
Аййййй най накрая и аз де се включа!  bowuu То работа работа ама тва е положението. Момичета благодаря за съчувствието. Той шефа ми е малко на настроения и аз си го знам, но и аз както повечето от вас че да не кажа и почти всички съм достатъчно изнервена и чувствителна. Направо не мога да се позная така че Меги ти си щастливка в това отношение.   Wink Мислила съм си да го сменям (шефа), но в предвид положението ми не е момента. Нали и болнични ще искаме.
Мамма миа аз си мислих че само аз още не съм отишла при доки, ама искам като отида да видя нещо в повече. Но като чета всички мами как са видели амебки точици и какво ли още не направо не ме свърта че и какво ли не не си мисля.  #Crazy
Оффф айде за сега ще ви оставям, че .....  atwork smile3552
До скоро мили мами добре че сте вие че да ми минава деня бързо и приятно!  Hug Hug Hug

# 172
  • някъде там
Здравейте!!!  bouquet
Чудих се ,чудих и реших да се запиша в тази темичка.Това ми е втора бременност.Имам син на почти 5 години. В момента съм с два положителни резултата от тест за бременност.Термина ми е за 07.100.2007. Hug
Това е за сега,представих се и направих запис на 50%. Wink,защото утре съм на лекар.

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 18:25 от илонита

# 173
  • Стара Загора
Илонита, честити ти чертички Simple Smile
Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

# 174
Здравейте момичета! Привет Илонита и добре дошла при настоящите дебеланки!  smile3525 Лека и спокойна бременност ти желая!  Хайде момичета дайде да видим дребаците на първите им фотографии! Аз ще снимам моето дребаче чак другата седмица.Още не съм казала на щерката за бебо........не знам как да и съобщя... newsm12

# 175
  • София
Мале, ама вие сте мнооого продуктивни. Два - три дни не съм влизала и вече пълно с мнения, че и нови попълнения. Добре дошли на новите  Simple Smile
На всички - приятни бременни емоции  Simple Smile
По повод дебелеенето - на мен нито ми личи нещо още (аз не съм дребна де, на дребничките личи по - отрано), нито съм надебеляла, и то как, като сега гаденето при мен явно започва с пълна сила ...  Sick
Аз обаче едва ли ще мога да участвам толкова активно  Wink Ще се включвам само за да ви поздравявам  Simple Smile

П.П. Надинчева, колко е голяма щерката? Моят син е на близо 5 години, казах му в момента на положителния тест още. Той си знае за бебетата де, ама сега четем за нашето си - кое как. По тоя повод мисля да си купя хубава шарена книжка за бременността (старата съм я подарила и не помня на кого  Embarassed) и да я четем заедно. Мисля, че децата приемат тези неща естествено   bouquet
Ако е по - малка - може би да й кажете по - късно, ама не пречи и сега.
Ако е колкото Мартин или по - голяма - просто й кажете и отговорете на въпросите й.
Успех  Simple Smile

# 176
  • София
илонита     Hug 
Честитттооооо. Утре доки ще потвърди и ти ще разказваш и ако има и снимка, качи и ния в нета  да я видим  newsm44 . Два положителни теста са си направо 99.99 процента.

Момичета май само си мислих, че не избухвам,  Embarassed ама да ви кажа как подпалих в един магазин, като ме предредиха,  smile3515лелеееее не се познах  smile3512,  направо в космоса ги качих две женички, имащи нещастието да ме ядосат, а накрая едната като каза "е това само ние жените го умеем - да се караме така" ме изби на смях, но защото бях убедена в правотата си не се захилих, но после в колата се смях на воля, права беше Mr. Green

Станахме вече 15 мами чакащи  newsm30 октомври, а като чета "искам бебе", виждам и тайно се надявам още много да се запишат при нас и тогава вече и списъче ще си направим, не че и сега не можем да си имаме списъче, ама на фона на септемврийките направо ме е срам.

# 177
  • някъде там
Да ви поразкажа малко история....,че да се и посмеете.
Преди да забремениея със сина ми, имах една друга бременност,която беше кухо яйце. До вички мами,които чакат бебчета,ви казвам,че забременях за първи път след 3 години непазене.Така,че не се отчайвайте,най-важното е обаче,не го правете фикс идея.Както и да е.Та вече почти 5 години съпруга ми ме пази,т.е. не ползваме никакви предпазни мерки,а с прекъснат полов акт.Ето на опазиме... дрън дрън Joy
Неговата реакция беше.... егати 3 години искахме и не ставаше,сега се пазим,а то.... от въздуха хвана hahaha hahaha hahaha.Все си повтарях,че ще чакам подходящия момент за второ дете,и бях твърдо убедена,че такъв няма да дойде. Сега определено сме щастливи,дано вичко се развива добре и безпроблемно.Пожелавам на всички бъдещи майки по едно здраво бебе.  bouquet  bouquet  bouquet
На всички,които искат бебе... в най-скоро време да го получат.  bouquet

# 178
Рали дъщеря ми е на почти 14год.......и понеже едва ли не бяхме 100%сигурни че второ няма да има и сега ми е по-трудно някакси....а тя отрасна с вторите дечица на мои приятелки и съседки и все питаше няма ли и тя да си има? И на скоро я попитах дали иска братче или сестричка и тя ми каза:- Преди много исках ама вече не! Та за това ми е странно как да и кажем че сме решили след толкова време да имаме още едно дете!

# 179
Ето, знаех си аз, че ще се умножим скоро октомврийките! Добре дошли  wavey на новите момичета! Надявам се да ви е приятно с нас и да ви е леко бременеенето!   bouquet   bouquet   bouquet
Илонита, два положителни теста са си сериозна работа, то и аз засега съм само на тях, но скоро ще има и преглед. Та в този ред на мисли, да ви питам мамите, които вече ходихте, нали само на видеозон ви гледаха? На мен хич не ми се иска да има и от другия преглед, пък и съм чувала, че толкова рано не е хубаво.
Да ви се оплача днес пак ми дигнаха нервита на работа, ама така ме ядосаха, че ми идеше да си грабна багажа и вкъщи  smile3515. Ама и това ще стане скоро. Като ги оставя накрая сами да се оправят ще ги видя тогава. Никаква милост няма да имам. Като са неблагодрани некъдърници ще съм лоша  newsm48. Не ги е срам да се държат така с бременната жена... smile3512 Ще си почивам и ще си се гледаме с корема и точката  newsm68. И каквато съм чувствителна сега ...  ooooh! ooooh! Чакам с нетърпение момента когато ще съобщя на шефа новината! smile3533
Ох, да си отдъхна сега малко, че както се разпених.  newsm47
А и не че ми липсва гаденето, ама на мен нещо не ми се появява. Само от време на време и то за кратно вечер едно такова неприятно усещане. Но сигурно си е нормално за този етап. После като завикаме боата и има да си мислим за хубавото старо време без гадене.
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт