Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 987
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добър вечер, момичета - кокичета!  Hug

Добре дошла на новата мама - илонита! Само приятни мигове ти пожелавам!  bouquet

Реших и аз да се разпиша, защото само понамивам и ви чета и никакво време нямам от работа.  ooooh!

mamma mia
- Хич не им се ядосвай.Simple Smile Наистина ще видят те като излезнеш в отпуска...как ще се оправят.  hahaha Те и моите така...ядосват ме двама от шефовете ми с един проект. То реално само аз работя по него и ми помага една колежка. Тя работи и по още 5 заедно с единия от шефовете и за всякакви събития, семинари и т.н. тя му прави презентациите.  #Crazy Сега имахме среща на консорциума по проекта в Рим и шефа отива и познайте кой да му пише нещата, които ше говори...аз  #2gunfire Пък на мен кординаторът ми написа, че съжалява, че не идвам, защото се вижда , че съм най-активна и т.н...е, как да не съм ... #Cussing out Но се успокоявам и си казвам - ще видят те скоро как ще го довършват този проект самички.  Mr. Green Иначе и по други неща работя и те са ми много по-интересни.Simple Smile))  Така че да си свиркаме  Whistling и да се опиваме да не се ядосваме, защото хич не си заслужава  Simple Smile

meggyv - аз пък погледнах тайничко в отчетните за май и там са над 100.Simple Smile)) Така че стискаме палци  Praynig бързо, бързо всички момичета от Искам бебе да се присъединят към нас Hug

ndin4eva - аз мисля, че дъщеря ти няма как да се зарадва на тази новина! Аз на тази възраст също исках още едно братче и сестриче  Mr. Green Сигурна съм, че много ще обича бъдещия нов член на семейството и ще ти помага! Peace

katalina
- и нещата, които чета за твоя шеф хич и не ми харесват. Naughty Как може такова нещо.....имаш си пълното право на почивка! Дано да се очовечи скоро и да престане да те ядосва!

И не на последно място искам не искам да пропусна silverarrow. Просто нейният пост не ми излиза сега, когато публикувам отговор, но.... мила....всички са добре дошли тук! Никой не е искал да те обиди и пренебрегне, едва ли някъде има форум с толкова добронамерени потребители! Надявам се и аз да останеш при нас  Heart Eyes

Май и още неща исках да напиша, но... newsm78

Сетих се да споделя с вас нещо, което си откраднах от една съседна тема.  Mr. Green http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm - това е калкулатор на бременността. Като си напишете ръста и сегашните килограми и ви показва на всеки две седмици по-колко е най-добре да се качва.Simple Smile

Аааа...сетих се сега и още нещо да ви питам. Вие купихте ли си кремчета против стрии за бременност? Аз бях в аптеката и ми предложиха на Чико за 25лв и на още една марка за 35лв. Чудих се кой да си взема, но определено ми се струва скъпичко.  Crazy Но започвам да се мажа, за да ми е подготвена кожата.  Peace

Хайде милички, спирам с писането, че ви отекчих сигурно.Simple Smile Отивам наистина да спя, че едва си държа очите отворени!

Лека нощ и сладки сънища Sleeping

# 181
  • София
Момичета-кокичета, аз най-важното нещо забравих, но няма да се измъкнете! Twisted Evil

Аз казах веднъж, но не ми обърнахте внимание... скоро ще дойде време за нова темичка. Така че давайте предложения за бебешки октомврийски заглавия! Heart Eyes

Лека нощ още веднъж! Hug

# 182
илонита, добре дошла  Hug
Много се радвам, че се увеличаваме малко по малко Simple Smile

Ивон, мерси много за калкулатора, ще има да се занимавам сега  Joy

# 183
E, неее, Ивон, пробвах този калкулатор дето го публикува (мерсаж!!), обаче казва, че нормално съм щяла да стана 74кг  Shocked. Лелеее, сигурно ще приличам на медената питка  Embarassed
А, и още нещо, сигурна съм, че има и други мами октомврийки, ама се крият още, че нали е тайна. Хайде на бас, че поне 40 ще станем до края на март  Peace

По въпроса за ядосването, лелеее, имам чувството, че от ден на ден по-лошо става. Днес един приятел ме караше на работа и аз само "хайде малко по-бързо карай", после "ама много дупки има, по-бавничко карай", "ама сега защо не зави наляво, ще чакаме светофара сега" и той накрая каза, да се карам сама като много знам.
А пък най-смешното ми ядосване е по следния повод: преди 6-7 години, писах едно есе по философия за висшето, дето ми писаха 5ца на него, защото все закъснявах за час, и после сигурно 10тина човека го преписаха след мене и все получаваха 6ци от същия професор. Аз се присетих онзи ден за това и като ме хвана такъв яд, че още се дразня. Моля ви, що за закъснели реакции са това???

MegiV казваш да публикувам снимка на моята точица, ама как да стане това? Картинката е толкова лоша, пък ако я сканирам съвсем нищо няма да се види.

Мамма Миа - и моето гадене нещо не се появява (не че искам де), т.е. появява се но от дъжд на вятър в най-неочаквани времена. Това вече продължава 10тина дни и то не всеки ден. На някой случвало ли му се е такава непостоиянност?
А за прегледа, моя е чак следващия понеделник - първия официален пренатален преглед и ще споделя тогава дали са ме качвали и  на "магарето".

нДинчева - аз и брат ми имаме 10 години разлика (оттогава датират и единствените ми съприкосновения с бебче) и да ти кажа бях много радостна докато мама го носеше. Обаче си спомням първия ден като го видях и той ревеше цяла нощ, много го намразих в този момент и какви думи изрекоох  Shocked. Е, мина ми още същата вечер, и оттогава много си го обичам. Според мене дори е хубаво, че дъщеря ти е толкова голяма, ще е в твой плюс, сигурна съм!

Илонита, аз доскоро бях на твоето дередже - само че със 6 позитивни теста  Laughing, защото американските доктори отказват да те прегледат до 8мата седмица, а видеозон, чак до 12тата!!! Ако знаете само как ви завиждам за това, че можете да си гледате точки още от 5-6 седмица!!! Искам да кажа, че на 17 Януари се обадих да си поискам час и ми дадоха за 12ти Февруари!!!  Така или иначе, притесненията на страна и ЧЕСТИТОООО  Hug
При нас също се случи неочаквано и в единствения път през последните 7 години, когато не сме имали "прекъснат полов акт"  Embarassed

Каталина, съчувствам ти за работата, мене ме бичуват здраво, с къртовски труд и никой не го е еня, че ми е лошо, че ми се спи и че едва ходя, подута от газове (пардон  Embarassed) и че не мога да свърша грам работа докато тичам до тоалетната на 5 мин.

Венти, МегиВ, вие какви покупки за бременни ще правите, аз още  нищо не смея да си взема, макар, че имам отчайваща нужда от огромни сутиени. А тези мазила против стрии помагат ли? Сещам се майка ми се беше "нацепила" с брат ми на корема, но после изчезнаха. Надявам се и с мене да е така, защото аз си имам едно слабо местенце и това е кръстчето. Ако и то изчезне, ставам на балонче  Rolling Eyes

Хайде, разписах се и аз, сега разбирам защо сте ме пропуснали, то на толкова хора трябва да кажеш по нещо, все ще пропуснеш някой.  Thinking

# 184
  • София
илонита - понякога когато най-малко очакваш, получаваш невероятен подарък smile3525 радвай му се.

Ивон то затова всеки драпа да стане шеф- за да може другите да му вършат работата, но ще дойде един прекрасен ден, когато ти ще си далече от мен..... и тогава ще плачат за теб, а ти ще си пийваш кафенце някъде с нас и ще си бременееш сладко. За Рим хич не се ядосвай, по-добре сега да не се излагаш на риск с пътувания, било то с влак, рейс или самолет.

mamma mia обикновенно се гледа с вагинален видеозон, тоест слага се един накрайник, "облича" се с един презерватив, слагат някакъв гел и внимателно но с леко натискане оглеждат всичко. Не боли - е не е приятно, но ти така се пулиш към монитора, че забравяш какво те правят  Crazy, но по-добре попитай преди прегледа, дали ще използват вагинален накрайник, защото тогава не трябва да ти е пълен пикочния мехур, а ако те гледат на видеозон без вагинален накрайник, трябва да ти е пълен мехурът, за да се отразява сигналът или нещо подобно. Не мисля, че ще те преглеждат по друг начин, освен ако няма да взимат материал за изследване.

ndin4eva дъщеря ти ще се радва, а ти ще имаш незаменим помошник smile3503

Ивон от половин час мисля и нищо не ми ражда главицата за нова тема, но обещавам ще мисля още, но не ме бива в тези неща  Embarassed

silverarrow и аз според калкулатора трябва да стана 72кг. направо ще се търкалям  261uu а хич не ми отива да съм пълна, бузите ми стават голееееми, появява ми се гушка, направо като кача няколко кила не се понасям.
Жалко че е лоша снимката, въпреки че и моята е кофти, но се вижда, някъде по-напред в темата има линк към първата снимка на бебо. Аз стрелките сама си сложих, защото трябваше да я пратя на таткото по пощата, та с тях е по-лесно. С тях обяснявах, кое е бебо кое е стената на матката

# 185
  • София
Без да се смеете много, след многоооо мислене измътих две заглавия за нова тема, но съм сигурна ,че ще ви хрумнат по-хубави. А Ивон дай и твоето предложение, ти се справяш прекрасно  Hug

1: Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши

2:ОКТОМВРИ месец е още много далеч, а ние те водим, бебо сладък, ТУК вече на отчет

# 186
всички тайно ти завиждаме, нашите бебоци са още малки и май никоя от нас не е чула сърцицето

MeggiV, на мене тази радиоложката, дето ми прави теста ми каза, че съм 6та седмица, а пък тука има доста момичета дето са 6та седмица! И аз така си помислих, че е малко рано да се чува сърце, но се чуваше и още как. Иначе по последния менструален цикъл, трябва да съм 8 седмици. Съвсем се обърках вече!!! А, и за инфо - апарата не беше вагинален, нито пък изглеждаше нещо много "напреднал".

Ти къде публикува снимчицата, никъде не видях нищо?

# 187
  • София
Уф, колко ме е яд....писах, писах и какво натиснах и всичко изчезна.  #Cussing out

Така че сега ще бъда по-лаконична.Simple Smile)))

silverarrow
- мен още на първия преглед ми направиха и вагинален, за да се види дали матката е спокойна. Не мисля, че ще има нужда после, само за изследванията може би ...микробиология, цитонамазка.

Ще чакаме и ние  с нетърпение следващия понеделник да се похвалиш какво си видяла. Бебо сигурно ще е към 1 см. вече! Heart Eyes

meggyv - заглавията ми харесват.   bouquet Чудех се обаче дали да не сложим в следващато или по-следващато заглавие нещо за сърчице? Но май за следващата темичка ще е рано...знам ли колко бързо ще я изпишем. Laughing На мен също ми е трудно да измислям заглавия, защото толкова много из отчетните форуми съм прочела, че май само плагиатствам. Сега изплагиатствах и от твойта втора тема, първата част:

ОКТОМВРИ месец е още много далече, но сърчице се вижда на екрана вече! (или сърчице тупти в коремчето на мама вече)

Hug

# 188
Добро утро и от мен!
Наминавам само да ви поздравя и най-вече да ви почерпя, защото днес моето момче има рожден ден!
  party023   Gift и става на 28!
Сега ми се налага да изляза и като се върна ще се включа по- обстойно!  Hug
До скоро и много усмивки!  newsm53

# 189
Добро утро, момичета  Hug
Колко много сте изписали, много ви се радвам  Heart Eyes И сега подред:
илонита,  добре дошла при нас  Hug леко бременеене ти пожелавам  bouquet
Ивон  заглавието е много хубаво, дано се множим и още мами да се записват, все пак сме началото на месеца, до края е, хей  Wink
ndin4eva,  моята щерка е почти на 7г, толкова много иска братче или сестричка, че в къщи говорим само за това, вчера не издържах на въпросите и, и казах, че другата седмица съм на лекар, за да се установи дали съм бременна (аз искам да изчакам да чуем сърдечната дейност и тогава да и кажа), до вечерта тя се беше похвалила на всички в ДГ, както и на половината роднини  Mr. Green Така че, дъщеря ти след първоначалната изненада, съм сигурна, че ще се зарадва Laughing
silverarrow, с теб май сме точно по едно и също време  Hug , моят втори преглед ще е на 16.02, нямам търпение вече да отида Peace
katalina, сигурно ти е трудно точно в този момент, но гледай да не му се вързваш на шефа ти, нали знае, ядовете не водят до нищо добро.
Относно мазането с кремове, аз и преди да забременея си се мажех с лосион за тяло, сега продължавам със същия, но мисля да си купя и бебешко олио, защото кожата ми е доста суха.

# 190
mamma mia, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК
Пожелавам ви много любов и положителни емоции   bouquet   bouquet   bouquet

# 191
  • София
mamma mia   честит ти рождинник, да е жив и здрав и  много да те слуша   bouquet

silverarrow някъде по средата на темата е , но ще пусна пак линка.

http://snimka.bg/album.php?album_id=101556

Ивон   и аз исках да включа сърцице, но се отказах заради новите мами, който се присъединяват, за тях е рано за сърчице. Но твоето заглавие ми харесва много, така че за него гласувам.

момичета аз се мажа по принцип с бебешко олио защото кожата ми е страшно суха, но на мъжо са му казали да пробвам със зехтин , които съм обработила на парна баня 10  мин, та като свърши олиото ще пробам зехтина.

# 192
Добро ви утро и от мен мами!  Hug
Мамма Миа честит ти рожденик! Да е жив и здрав и много да те слуша   bouquet   Gift
Илонита, добре дошла при нас и както на всички мами и на табе да пожелая най - леката бременност и най - сладкото бебе  newsm30!
Ндинчева и съм на мнение че дъщеря ти ще се радва за бебо. Не съм чула дете да не се радва че ще има братче или сестриче. Спомням си племеницата ми беше голям майтап, когато се обадиха че има братче, а детето искаше сестриче че да си играе  с нея, и та като се обадиха и казаха за братчето, тя се разплака и искаше да го връща, ама и мина много бързо. И затова си мисля че каквато и да и е първата реакция, това ще е най искрената й реакция, но това няма да означава че няма да обича бебето и да му се радва, а и след като го е искала преди ... Така че не се притеснявай ...  Hug newsm10 А и щом е голяма значи ще си имаш помощничка!  smile3503
Със silverarrow и mamma mia имам чувството че наистина имаме нужда от отпуск. То бива бива работа работа ама тоооо .... все пак сме  preggo Трябва почивка, спокойствие, повече сън. Лелееее момичета да има как майчинството да го направят от 1- 2 м. на бременността и само като ни се прииска да поработим, че иначе съвсем ще се  Animal Pig  Joy  Joy
Меги, Ивон тая идея с темичките е супер, само че на мен нещо не ми се отдава, но все пак ако ми остане време ще си напъна главицата да помисли  smile3506.
ООООООООО момичета трябва да я мятам пак че почнаха  да идват разни хора .....  smile3511
До скоро и целувки на всички мами  newsm51  Hug  Hug  Hug

# 193
  • някъде там
Здравейте и от мен за днес. Wink
Бях забравила какво е усещането да си бременна.През първата си бременност не ми се е догадило нито веднъж.... абе изобщо нищо ми нямаше и ако нямах корем,нямаше как да разбера.За сега и с тази е така ама... знае ли човек. Hug
Благодаря на всички за хубавите думи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
  • София
Здравейте,

Аз се върнах от лекар - има бебе, че и сърдечна дейност  Heart Eyes Демек, бременея си вече. Всичко е наред. Остават кръв и урина да дам утре.
Терминът си остава 4.10, според размери на ембриона съм в 7-ма г.с.
Продължава да ми се гади (и все по - зле), още нямам нужда от нови дрехи ни най - малко.

НДинчева, явно нещата с твойта щерка са по - сложни, извинявай ако съм те засегнала  Embarassed И все си мисля, че ще се зарадва  Simple Smile

Колкото до вариантите за нова тема: мен лично никак не ми допадат разни римувани измислени заглавия (да не кажа нещо по - силно), но в крайна сметка каквото сложите - такова. Аз бих сложила просто: "Очкващи бебета през Октомври" Но както решите вие, ще продължа да пиша   bouquet
Предвид хормоните - моля ви да няма обидени заради горните ми думи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт