Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 524
  • 813
  •   1
Отговори
# 630
Моите симптоми са: много червена гърло с налепи , кихане , кашляне хрема, температура а от преди малка и болки в гърдите почнаха. Сигурно сега ще ми отложат ин Витрото с поне три месеца.
Крие се защото идват избори.

# 631
Съншайн, честито и на теб!

Соня, в месеца, когато забременях със сина ми имахме жесток скандал с баща му, че се скъсвам от работа и  с този стрес никога няма да мога да забременея. Прибирах се ужасно късно от работа и буквално живеех в офиса. По това време вече съм била бременна.

Караджова, спомням си, че миналата година май по едно и също време ни беше миседа.

Пожелавам и на двете ви този път да бъде до финал!

Аз тази гнус я минах преди 2 седмици. Тест за Ковид не съм си правила, но в момента върлува много жестоко. Информацията за него не е скрита, даже вървят съобщения. В детската градина на детето вкл. имаше предупредителни съобщения от РЗИ да бъдем по - мнителни. За пръв път ми възпали и синусите, чак ми се наду едната скула, Също и зверски болки в лимфните възли имах. Та, се наложи бързо да пия АБ. Бързо оздравяване пожелавам на всички! Heart Exl

# 632
sonity, тихичко честито и всичко да е наред до финал!

На всички болни - бързо оздравяване!

# 633
  • София
Болните бързо да се оправят!
Аз затова се чудя дали в най-болният сезон да стартираме процедура или да изчакаме....
Днес ми е 10ти ден от Ц и на няколко пъти забелязвам розовичкаво по хартията след тоалетна. Чувала съм, че е възможно повреме на О да се появи такова чудо, но никога не съм имала ....

# 634
Извинявам се, че въпроса ми не е съвсем за тук. При стимулация какъв протеин взимате? Интересуваме такъв, който мога да купя от тук. Преди няколко страници, ако не бъркам Алисън беше дала един от iHerb, но нямам време да го чакам. Имам само веган протеин, който нямам идея дали е подходящ, а и естествено забравих да питам. Не съм любителка на месо и не консумирам.

# 635
Пълнолуние сори,  не знам от България. Освен в месото има много протеин в белтъците, котидж, извара, моцарела, бобови

# 636
Конопен и грахов протеин също, ако предпочитате растителен

# 637
Благодаря Ви момичета. Моят е такъв

https://www.iherb.com/pal/referral/VLZ538/pdp?productId=76189, но попитах за да взема изпитан вече такъв. Но кой да се сети по-рано да пита и  да поръча.

Извара и котидж не ям. И на мен ми е трудно да живея със себе си и хранителните ми капризи 😀

Половинката има протеин на Born Winner, но нещо не ми се струва да е изчистен, но аз грам не разбирам. Просто не обичам твърде сладките протеини, а някои прекаляват със сладостта.

# 638
Пълнолуние, най-добре суроватъчен да бъде. Тези растителните никаква работа няма да ти свършат за съжаление. Иначе аз съм фен на Фрезубин.
sonityy, честито и до здрав финал! 🍀

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 23:11 от Kactus

# 639
  • София
Пълнолуние, аз ти го пратих и на лично.

https://healthstore.bg/pure-nutrition-whey-isolate-454-g

# 640
Мили дами, извинявам се за въпроса, не знам дали въобще е за тук, но наистина нямам идея къде да питам и какво да правя.

Започнахме с опитите за бебе, но днес свекърва ми ни даде да започваме да пием Бронхо-Ваксом, противогрипно лекарство което се пие 10 дни и след това 20 се почива и то с всички тези вируси хем да почна да го пия, хем ме е страх да не ми повлияе някак, и евентуално ако забременея да не навреди.

Та въпроса ми е дали има някоя сред вас която да е пила това и дали да спреме с опитите поне докато го приемаме бронховаксома?

# 641
Много благодаря, че сте с мен. В понеделник запазих час за преглед при гинеколог. Ще напиша как е минал. Simple Smile) Бързо оздравяване на боледуващите! 🍀

# 642
Мили дами, извинявам се за въпроса, не знам дали въобще е за тук, но наистина нямам идея къде да питам и какво да правя.

Започнахме с опитите за бебе, но днес свекърва ми ни даде да започваме да пием Бронхо-Ваксом, противогрипно лекарство което се пие 10 дни и след това 20 се почива и то с всички тези вируси хем да почна да го пия, хем ме е страх да не ми повлияе някак, и евентуално ако забременея да не навреди.

Та въпроса ми е дали има някоя сред вас която да е пила това и дали да спреме с опитите поне докато го приемаме бронховаксома?

По- добре за теб вземи биозин мама.

# 643
roza_damascena, добре че писа, че ако не са такива постове, все се питам къде съм тръгнала

Karadzhova88 Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Каза, че ще ме пише бронхит защото иначе ще ми затворят цялото семейство, да не ходя в лаборатория, разкрещя се и едва ли не ми затвори телефона.

Към момента няма карантина за Ковид, отпадна този септември, засега не предвиждат да я въвеждат отново. Та няма кой да ви затовори, а лекаря нещо не е в час.
Никой нищо от никого не крие, просто сега се третира като нормално заболяване, а голям процент от хората не се тестват и то от край време (когато беше важно пак не се тестваха, сега като е все тая ли да почнат).

Симптомите на щама Пирола са:
Скрит текст:
*продължителна кашлица
*висока температура, треска или втрисане
*загуба или промяна на нормалното ви усещане за вкус или мирис
*недостиг на въздух
*необяснима умора, липса на енергия
*мускулни болки или страдания, които не се дължат на физическо натоварване
*нежелание за хранене или липса на чувство за глад
*необичайно или по-продължително от обичайното главоболие
*възпалено гърло, запушен или течащ нос
*диария
*общо болестно състояние
аз имах 9 от тези 11

# 644
Момичета, не искам да всявам излишна паника, и без това достатъчно неща мислим, но споделям ако може да ви е от полза и да го имате предвид. Изкаран ковид влошава качеството на спермата - при проследяване с редовни спермограми го чувам вече неведнъж, включително и от двама лекари. За съжаление го виждам и при ММ. Спермограма след ковид има почти 2.5 пъти по-малко сперматозоиди отколкото спермограма преди. Ще видим дали и колко ще се повлияе от месеците добавки.

Общи условия

Активация на акаунт