На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 73 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Утре заминаваме за Мирамар, бихте ли споделили минусите, може и на лично.

# 646
А, имаше готвено...някво руло месно със сосче, свенско печено, броколи със сметана и др.такива..
Е, боб яхния и мусака нямаше Grinning
За колко дена сте...като ги извъртите по веднъж ястията, и то свършило...
Моето дете като Яде основно картофи..в едната чиния пържени турил, в другата печени, и краставици и маслини, и от наденичката само гризне веднъж, и я остави...и набива компир само Joy...ма аз си го знам, за това и не съм го водила на ОИ до сега...

Не знам, не съм критерий...после ще кажеш. Аз мисля че доволна ще останеш...
Е, за манджите образно казах. Grinning
Миналата година имаше даже агнешко, свинско печено, миш-маш, гювеч ей такива, кюфтета със сос. Пак ти пиша, споко.

# 647
Заминаваме за Царево след няколко дни.Настаняването в хотела е от 15ч. Търся идея ,ако тръгнем рано сутринта къде можем да се отбием и да разгледаме нещо интересно след Бургас.

# 648
  • Берлин
В Бургас - солниците, пясъчните фигури..
На юг - замък Равадиново

# 649
Водните лилии, Ропотамо... Може да се разходите с корабче по реката.
За Созопол няма да имате време, макар че там също има какво да се види.

# 650
А може и просто да си отидете в хотела, да си облечете банските, оставяте куфарите в багажното и бам на басейна, после докато обядвате и то стаята готова. Ние така направихме. Пристигнахме към 10ч и си изкарахме цял първи ден.

# 651
А може и просто да си отидете в хотела, да си облечете банските, оставяте куфарите в багажното и бам на басейна, после докато обядвате и то стаята готова. Ние така направихме. Пристигнахме към 10ч и си изкарахме цял първи ден.
Попитах дали мога да ползвам плажа към хотела,ако отидем по-рано,отговориха ми , че хотела е пълен и няма как. Странно и за мен,но не ми се разправяше повече.

# 652
Така ме е яд за Серенити.Зарадинслабата анимация не го запазих ,а те тази година я подобриха.Ние ходихме за 2 нощувки на Каменец в Китен.Излезна ни по 75 лв на човек.От 14 юли сме в хотел Бургас в Сл Бряг за една седмица.
Може ли отзиви след това, че и ние сме резервирали за Бургас бийч от 13 август.

# 653
Попитах дали мога да ползвам плажа към хотела,ако отидем по-рано,отговориха ми , че хотела е пълен и няма как. Странно и за мен,но не ми се разправяше повече.
След такъв отговор изобщо не отивам там......

# 654
  • В.Търново
В който и хотел да идете нямате ли сложена гривна нито басейн може да се ползва, нито шезлонгите на плажа.

# 655
В който и хотел да идете нямате ли сложена гривна нито басейн може да се ползва, нито шезлонгите на плажа.
E, като нямат гривна, то могат на свободната зона да правят плаж. Там никой не може да им каже нищо.

Niq_23, може да посетите обърната къща до Черноморец https://www.upsidedownhousebg.com/

# 656
Ние сме ползвали басейни и без гривни.

# 657
На нас ни сложиха гривните в 10ч като пристигнахме и можехме да ползваме всичко. Само стаята беше след 14ч

# 658
  • В.Търново
Ние сме ползвали басейни и без гривни.
Как става тоя номер? Кой е хотела?

Fatalina, жената казва че без гривна не могат да ползват плажа на хотела, което е точно така. На свободна зона всеки може.

# 659
Утре заминаваме за Мирамар, бихте ли споделили минусите, може и на лично.
Главните минуси за мен бяха следните, като особено за храната си е доста обективно мнение:
-за мен храната не беше качествена и вкусна. Огромно разнообразие имаше, да, но за мен беше заложено на количество над качество
Бих предпочела да има 3 основни, но да са вкусни. Дори доматите на салатата бяха гадни. Например преди време посетихме доста по-бюджетен ол инклузив, Арапя ризорт, където храната ми беше по-вкусна, за може би тройно по-евтина цена. Между другото и Алакарт ресторанта не беше впечатляващ, особено пък обслужването му, за 5 маси запълнени чакахме дразнещо много, забравяха и тн.
- Анимацията ми идваше много шумна, особено избухването им в 15:00ч, имайки предвид, че повечето гости бяха с деца и се предполага, че спят на обяд. Също и вечерните програми не ми бяха крайно интересни, но това пак си е обективно, сравнявам си с други.

Дразнещо беше запазването на шезлонги, но това до колкото разбирам е почти навсякъде и за жалост идва от гостите на хотела, но все пак сигурно има какво да се направи.
Масички няма на плажа и басейна до шезлонгите, което създава известно неудобство.

Май това са ми минусите, плюсовете са доста, писано е много за тях, така че няма какво да повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт