Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 685
  • 917
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

И мен ме чака оправяне на дрехи. Втората спалня е буквално зарината в парцали... Трябва и да зачистя къщата, да си боядисам косата. И не съм пазарувала вчера, че легнах да поспя и ме хвана мързеливото 😆
Първо,  обаче, ще ида на маникюр 😁

# 166
  • Бургас
Добро утро!

Ети, сега пожелавам и с 2 от 2 да се сработите чудесно!

Мъжът изяви вчера желание да направи неделните палачинки, но познайте кой спи и кой е на тиганЯ.

# 167
  • Germany
Добро утро!
И у нас всички спят, но аз пия кафе и не смятам да им правя палачинки Simple Smile Снощи заспах рано рано и даже не съм усетила кучето като си е легнало. Големият пое вечерните разходки тези дни, защото мъжа ми е още болен. При малкият се появи и зверска хрема вчера, та най вероятно за 2 дни на училище хвана нещо ново. Дано днес е по добре, че хич не ми се иска да го оставям вкъщи утре и пак да пропуска. Перални и шътане ме чакат днес..
Хубава неделя на всички!

# 168
Добро утро! у нас палачинките се правят само и единственно от ММ и нищо, че беше снощи на купон, стана и си ги направи момчето:)
Роди, на Женския вчера имаше карфиол между 1 лв и 1.30 лв. И двата бяха хубави и бели. Лошото е че само на 1 сергия имаше зелени домати.
аз днес релакст, т.е. таксиметров шофьор на Калин - първо е на рехабилитация, после на драма клас.
Докато го чакам тук и там съм си сложила компютърчето с мен, че имам да подготвям една сделка за Грузия и искат икономически анализ...

# 169
  • Бургас
Добър ден, станало!
Спахме до 10ч. Но не съм особенно наспана,че пак се будих по нощите, този път от зверско кихане.😂
Малкият е на среща с две приятелки в мола.😍
Баткото уж учи, но чувам тик-тока 😡
Аз пия кафе и се размечтах покрай вас за тоз еър фаер 🤔 Хубава машинка е.

Ети,дано и двете девойки са стабилни и сериозни и да се сработите добре!

Роди,вълнувам се с теб, покрай новата къща и оборудването й! Много хубаво чувство е! И децата ти го изживяват и се вълнуват!🍀😍

Големият уж искаше да му правя пенкейкове, ама те били с банан, с незнам какво си....ами сори, ама нямам банан в момента. Спаси ме сладкия салам, който снощи им правих. Закуси с него, много яка закуска била 😂

# 170
  • при моите деца .....
Дневният план изпълнен - сготвено, даже почти изядено, 2 пепални, следобедна дрямка.... игри в парка....
Мисля да си сипя вино.
Наздраве!

# 171
Наздраве, от мен с чай. Хващам се, че последните години харесвам много повече чай вместо кафе.

# 172
  • Бургас
Наздраве и от мен! Допивам едно розе, а малко по-късно ще си сложа и чай. Вече седмица откакто съм извадила чайника, поне 2 пъти на ден правя чай. Имам една голяма торба с билки, смесвам всичко, хич не подбирам по болести.

Боби, много хубав кадър се е получил!

# 173
Не съм спряла да пия топъл чай дори и през лятото. В момента пия ройбос, защото на обяд препихме с розе и си взех дажбата за цяла седмица.

# 174
  • Бургас
Много хубава снимка на Мите!😍
Наздраве на пиещите момичета!
То сигурно вече спите,ама сега ви наглеждам.
Нещо не мога да заспя .... пак ще е крива нощ...

# 175
  • гр.София
Добро утро ☕
Страхотен Мите 🥰
Чай и аз обичам, тук има страхотно разнообразие в предвид многото нации😁
Дадоха ни да си попълним отпуските за догодина 😬 е как се планира толкова рано, нямам си и на представа, освен лятната отпуска, а там не дават повече от три седмици!
Хубав ден момичета 🤗

# 176
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Събуди ме алармата...
Вече привършвам първото кафе.
Днес ще имаме съвет, утре - родителска среща.
Чака ме натоварена седмица.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 177
Добро утро и от мен.

# 178
  • Бургас
Добро утро ви казвам и аз!

Днес имам ходене до ЛЛ за направления, че си записах часове за годишната профилактика. Друго май нямам за вършене, испанците почиват и аз с тях.

Деси, трудно е такова планиране. Освен с ваканциите на ученииците да се съобразяваш при разпределението на отпуската, макар че всеки с деца сигурно прави така.

Съни ми се губи последно време.

# 179
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
В 4 кукнах, гледах филми, на втора пералня съм, размразих/сварих едно парче свинско, ще го сготвя прозаично, с картофи 🥔 Grinning
Трябва и да пазарувам нещо, дано ми стигне денят днес Simple Smile

Приключихме отношения с едни приятели, странно ми е, но ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт