Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 686
  • 917
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
И аз почти не съм спала тази нощ. Ще ми е крив деня, но и това ще мине.
Ети, много често е хубаво да си отиде нещо старо, за да се направи път на нещо ново и по-добро. Hug
Прекрасен Мите! Като някое маймунче е! Heart Eyes

# 181
  • Бургас
Добро утро!

# 182
  • Бургас
Селесте, вашата ЛЛ не дава ли направления по телефона?
Избягвам личната в понеделник,защото е лудница.

# 183
Добро утро!

Вчера преизпълних петилетката, много съм доволна от себе си. Много беше забатачена ситуацията след почивката,  а ремонта не спомага за чистотата в къщи.

Наспана съм и готова за работната седмица.  В сряда заминавам за Полша служебно. Хем ми се ходи, хем като си представя полетите и дънданията и ми се отщява 😆

Спорна седмица,  банда!

# 184
  • на Мелмак
Алечко, много ти се радвам 😀

Роди, и аз съм на принципа, че всеки един край е едно ново начало Simple Smile

# 185
  • Germany
Добро утро!
И аз ненаспана. Малкият кашля през нощта и спах на пресекулки. Мислех да го оставя днес, но има вокабел тест и поиска да отиде, да му се маха от главата. Ще пробвам да му запиша час при личната за следобяд да го чуе.
Ети, и ние приключихме миналата година взаимоотношения с близки приятели и сега, от дистанцията на времето, го отчитам като много добро стечение на обстоятелства. Аз лично ограничих и още 1-2 приятелства, за които си дадох сметка, че само ме товарят и се чувствам много по добре.
Деси, и на нас ни беше трудно в началото да планираме толкова от рано, но се научихме. Без предварително планиране е много трудно да се намерят читави билети по време на ученическите ваканции.
Хубава седмица на всички!

# 186
  • Бургас
Лин, аз си ги вземам директно от сестрата, тя е в съседно помещение, и въобще не влизам при ЛЛ. Ходя изключително рядко и хич не знам дали може и по телефона. Днес ще е, защото майка трябва да ходи за рецепта и направо ще отидем двете, иначе знам, че понеделник точно не е правилният ден.

Але, приятно служебно пътуване! И аз ще стягам куфари тази седмица...за Италия Simple Smile Този път семейно. Полетът ни е 2 часа, за сметка на това пътят до София 4 + нощувка. Как пък не го разработиха малко т'ва нашето летище!

# 187
  • София
Селесте, свиркай ако имате време преди полета за по едно кафе. Kissing Heart
Напомнихте ми и аз да направя запитване за ранни записвания за почивка за другото лято.

# 188
  • Euskal Herria
Тази година за последно пътувахме с колата за отпуската. Или поне така се зарекохме с моя мъж, де Wink. Догодина - всеки със самолет. По различно време, щото няма как да оставим кучето само в апартамента. Ще се редуваме Grinning  Синът ни се смее - "А, тия приказки поне от три години ги слушаме". Та...  Засега не сме планирали отпуските, нито гледаме за билети. Ама като знам фирмата на мъжа ми, няма смисъл от предварителни планове, всичко все в последната минута се решава. Колко пъти графикът се почва още януари да се прави.. уж, пък накрая в края на май - началото на юни го представят за одобрение и корекции.
Лека седмица на всички ви!

# 189
  • Бургас
Аз лятна отпуска планирам да нямам Simple Smile Както винаги, аз взимам през септември. Ако нещо измислим за през някой уикенд това ще ни е почивката

# 190
Али, Селесте, от сега ви се радвам за пътешествията. Довечера сме на концерт на Мария Илиева.

# 191
При вас ли ще е концертът, Маре?
Аз много искам да отида на Миро на концерт, ма той не идва в нашия град.
Алечко, то до Полша май нямаше директни полети .
Селесте, ще чакаме снимки и препоръки за хубавите места. Не съм била в Италия, в плана за догодина ще е май.
Никаква отпуска не съм планирала за догодина, само да е здраве, ще я мисля в движение.

Не спах добре и аз като Мони, и вече се усещам уморена.
За приятелите сте се заговорили. Аз имам малко и основно стари приятелства. Затова ми е много мъчно, ако някой вземе решение за прекратяване на отношенията си с мен. Имам се за деликатен човек, не досаждам, не клюкаря, не искам пари назаем или услуги, та го изживявам болезнено, когато с някой разминем пътищата си без нищо сериозно да се е случило. Все си мисля, че във времето ще се сближим отново, но надали ще стане.

# 192
Не, Тути. В Сандански е. Приятелите ни са много. За съжаление се събираме все по- рядко. С едни споделям повече, с други- по- малко.

# 193
  • Euskal Herria
С годините всички се променяме, това води и до разминавания - в мнения, вкусове, отношение. А това е и първа крачка към отчуждаването/отдалечаването. Дори не е и нужно да има търкане или спорове. Просто полека-лека настъпват промените.

# 194
С някой приятели се отдалечихме, но пък създадохме нови приятелства. Празно не остава, едни заминават, други идват.

Общи условия

Активация на акаунт