Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 687
  • 917
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Миро ще има участие на 9.11 в пиано-бар Магнито. Ако някой има път насам тогава. Simple Smile

# 196
Тути, аз се колебая за коледния концерт на Миро в НДК, на 21.12. Ама знам тогава, че има партита и тържества.  Тази сряда също има концерт в НДК, но ние в петък сме на БТР и нямаше как и на двата.
Селесте,  тук съм,  но нямам нищо за казване - работа, учене и отново същото. Детето все уж е научило, ама като го изпитвам, се оказва недостатъчно, та учи до късно.

# 197
  • Бургас
Излязла съм в 7.20 сутринта. Бях на открит урок по плуване, ходих в МОЛА да сготвя. ММ, който лежа цяла седмица сега е на авария и не знае кога ще се прибера.
На Миро на концерт няма да ида. Но,пък съм била на Веско Маринов Wink

# 198
  • София
Лин, аз от 7:30 съм в офиса. Все още съм на бюрото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще си чакам после тиквения медал.

# 199
  • при моите деца .....
Имах натоварен ден, но като чета за вашите... май да не се оплаквам...
Дори си тръгнах преди края на съвета в 16.20, за да прибера Митето.
Уморена съм и отпаднала, дори пропуснах танците.....
Сипах си чаша вино.
Наздраве!

# 200
  • на Мелмак
Приключи денят, към 17ч ми идваше да зарежа всичко, но не успях, добре, че сготвих с ранното ми ставане сутринта.
За приятелите - като гледам старите са вечни. Новите приятели, явно не случваме понякога. Аз, за себе си разбрах, че доста трудно на тези години се доверявам. Доста често сме си самодостатъчни с ММ. Може би заради работата ми обичам тишината Grinning и планината. Тези хора, за които споделих и други ни се оплакаха наскоро от тях . Тъпо, но факт. Не съм в еуфория, просто вече имам друга гледна точка.
Да похваля ребърцата в едно готино ресторантче в центъра с жива бира. Ейл нещо си. И вурстчетата им бяха добре.

# 201
  • Бургас
Аз пък баш днес се убих от лекари, преди обед при моя, следобед при на децата. Сополът на Марто се оказва доста упорит, пи АБ миналия месец за бактерия, днес същата си седи, че и друга има. Личната каза, че всички сме носители и това, че излиза при изследване, не бива да ме стряска, след като детето е добре, гърди и гърло чисти, само периодично спиращ и появяващ се пак сопол. Хем ѝ имам пълно доверие, хем се притеснявам, че цяло лято сме в някакъв омагьосан кръг, имам чувството, че аз някъде греша в лечението на детето. Утре сме при УНГ. Сливица категорично няма да махам, дано ми даде друг съвет.

Съни, то при повечето ни е така, едно и също, ама си лафим тук да минава времето, а и да си знаем, че сме добре.
Ученикът свикна ли вече с новото училище?
Моята ученичка доволно си се мотае, ако не съм наоколо. Днес обаче така ме ядоса с това си поведение, че не я записах на екскурзия с класа /късмет, че 90% от децата се оказа, че няма да ходят и не ми тежи много на съвестта/ и ѝ заключихме всякакви приложения на телефона, които и без това ѝ бяха позволени за по час на ден. Следващ ход нямам, то вече няма от какво да я лиша.

Аз бих отишла на концерт и на Миро, и на Веско Маринов. От новите звИзди ни една не ми е известна, обаче веднага ви запявам "Лятна жълта рокля в ума ми се върти, лятна жълта рокля, а във нея ти..." Joy Wear Dress

# 202
За концерти си говорите, да се включа. Догодина сме на Металика в Мадрид.
Много ми се ходи на Енигма, но е в работен ден Sad. Искахме и на концерт н а Тилл Линдеман, обаче все в работни дни и поне 3 дена няма да ни има, а каката няма кой да я кара до Пловдив. И там артисахме.
Утре сме на рутинните изследвания с малкото зло, после ще го карам на училище и след това аз се връщам до Пловдив на урок. Още 2 пъти и съм на изпит.
Чудим се къде да посрещнем НГ.

# 203
Селесте, и при Бухтичка е подобно положението с бактериите. Зимата лекувахме една с антибиотични капки, после имахме чисти изследвания. Сега от 5 дена я чувам как хърка, когато е легнала и усещам, че пак има нещо. И на мен педиатърката ми каза същото, че няма особена нужда от лечение и е нормално. Обаче така ми е писнало от задни хреми… И аз мисля да направя една консултация с УНГ.

Ренко, оздравя ли Шефа?

# 204
  • на Мелмак
Аййй, Нова година Simple Smile
Хем ми се иска някъде, хем в къщи, ще го мисля. Да видя децата къде ще са, с нас или без нас, това вече е на дневен ред Wink
Селесте, гадно, омагьосан кръг 😶
Съни, всички сме в коловоза Yum
Не знам дали ми се ходи на концерт?
Това звучи пенсионерско Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
  • при моите деца .....
Нова година....
Хем близо, хем далече....
Май ми се иска вкъщи....
Марти добре се адаптира, харесва колегите (от всякакви националности)....
Днес след лекции кафе, после разходка, после да хапнат....
А аз чакам да й обясня задача по химия 🤣🤪

# 206
Прибрахме се заредени с емоции. Беше ми малко странно да съм на концерт в читалище, признавам си.
На 09.11 сме на концерт на Любо Киров, само живи и здрави.
Съни, пиши ни битовизмите си, ще видиш, че не си сама.

# 207
  • при моите деца .....
Съни, пиши....
То и при мен битовизми...
Но се разписвам...

# 208
  • София
Нашите приятели всички си правят устата да сме на НГ в нас. Не знам дали искам да си го причиня. Grinning
Селесте, за бактериите пробвала ли си лечение със сребърна вода? Може пък да помогне.

# 209
  • Бургас
Лято, прободе ме дълбоко в сърцето ❤️😍 Металика,Линдеман 😍 Обичам ги!

Общи условия

Активация на акаунт