Лакове за нокти - 166

• 51 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А откъде го купувате?

# 556
Благодаря...Аз мислех,че е друг в Елидис...и аз да питам ои къде Simple Smile

# 557
А откъде го купувате?

Преди го имаше на много места - дрогерии Лили, аптеки Ремедиум. Но явно е спрян, защото все по-трудно си го намирам. Обикновено от някакви случайни сайтове.

# 558
  • София
Аз съм изключително доволна от заздравителя на Essie ,както и от олиото за кожички и нокти с кайсии пак на Essie.

# 559
А откъде го купувате?

Преди го имаше на много места - дрогерии Лили, аптеки Ремедиум. Но явно е спрян, защото все по-трудно си го намирам. Обикновено от някакви случайни сайтове.
Спрян ли ? Аз от Лили го взех преди 2 месеца макс. А преди 2 седмици пак го гледах в техен магазин. Да се запасяваме тогава 🤭

# 560
+1 глас за лаковете Top face.
❤️❤️❤️Kaчество по-високо от цената.

# 561
  • София
Може ли уточнение - от кое Лили, в кой град? Аз търсих дори и парфюмерии Тити, където ми обещаха да го доставят от фирмата и вече втора седмица - няма в склада...

# 562
  • Стара Загора

Ivanka 🎀💚

# 563
можете ли да ми предложите копие на шанелския парадоксал? да е лесно  достъпно (дм, лили)
какво е мнението ви за 40 секундния топ на катрис? дали наистина изсушава бързо?

# 564
На мен не ми изсушаваше бързо и го махнах.

# 565
  • София
Топ лакът на Лидл и миръкъла на пърфект са по-добри от катриз. И по-трайни.

Бубе, аз слагам бързосъхнещ на всеки слой. Една идея по-бързо става.

# 566
40 секундния на Catrice и на мен не ми хареса.. бавно съхне, не е дълготраен и ми напуква лака.
Димяни като база ли използваш заздравителя или самостоятелно? Добре ли се държи?

# 567
  • София
40 секундния на Catrice и на мен не ми хареса.. бавно съхне, не е дълготраен и ми напуква лака.
Димяни като база ли използваш заздравителя или самостоятелно? Добре ли се държи?
Самостоятелно! Много издръжлив със страхотен блясък и много леко и нежно прозрачно розово.
Вчера го свалих на 5 ден и нямаше никакви забелвания,сега съм с база,че от вчера се каня да се лакирам☺

# 568
  • Варна
можете ли да ми предложите копие на шанелския парадоксал? да е лесно  достъпно (дм, лили)
какво е мнението ви за 40 секундния топ на катрис? дали наистина изсушава бързо?

Flormar 418. Ако не е достатъчно добро копие, може да пробваш с някой близък тоуп цвят лак, а отгоре полупрозрачен с розово-лилав шимър.

# 569
  • На изток от Ада
Топ лакът на Лидл и миръкъла на пърфект са по-добри от катриз. И по-трайни.

Бубе, аз слагам бързосъхнещ на всеки слой. Една идея по-бързо става.
топа на Лидл го няма от лятото, Миракъл също от Мин година

Общи условия

Активация на акаунт