Лакове за нокти - 166

• 51 076
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Честито ,Джулс.Здрава и щастлива бъди!

# 631
  • София
Честити празници, момичета! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Аз нокти нямам.

# 632
Честити бъдете, Насе и Джулс! Много щастие, любов и сбъднати желания ви пожелавам!
От мен Perfect K23 и S36

# 633
Лаковете са catrice 158 deeply in green (любов от пръв поглед), essence 05 sugar blush, GR ice chic 101

Скрит текст:

# 634
Честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави, щастливи, вдъхновени и благословени ❤️

# 635
Ще се купува тоя Тренд ит ъп, ясно е. Стои разкошно на нокти.
И аз така си казах. Много пъти го гледах, гледах и не го купих. Вчера и днес в два ДМ в Пловдив вече го няма, не знам има ли смисъл да го търся...

# 636
  • На изток от Ада
Ще се купува тоя Тренд ит ъп, ясно е. Стои разкошно на нокти.
И аз така си казах. Много пъти го гледах, гледах и не го купих. Вчера и днес в два ДМ в Пловдив вече го няма, не знам има ли смисъл да го търся...
има но не се знае . Лака е от септември

# 637
Е, ако го има, ако ли не, здраве да е.
Ама друг път показвайте ги о'време тия красоти, бре, че да сме в тренда. Joy Wink
И едно бързичко префасониране на предходния маникюр:

Френските "усмивки" са с ленти за френски маникюр директно залепени върху лакирания нокът и са "оброкатени" и застопорени с топ. Grinning

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 08:21 от Джаста Праста

# 638
  • Варна
Има го още, поне във Варна. Наживо е по-тъмно червено, не толкова доматен, със златисти брокатчета.
Аз пък се чудя на синьо-зеления, дали с топ би приличал на Opi ready, fete, go? Или да пропусна и да дебна за намаление на Опито. То е ясно, че единият е брокатен пясък, другият - холограм, но като не го намалят Grinning

# 639
  • София
И аз ще тичам за trend! t up в червено😊Видях го наличен в един магазин близо до мен,но дали наистина е така….

# 640
  • На изток от Ада
Ако някой иска ще го потърся и купя. За лака на тренд ит ъп. Аз го показах септември

# 641
  • на последния етаж
Днес OPI Movie Buff:

# 642
Лита много харесвам ноктите ти. 🙂 Всеки цвят ти стои супер.

# 643
  • на последния етаж
Много си мила, 🦋VaL3nTinA🦋! Благодаря ти за хубавите думи! Flowers Hibiscus

# 644
Момичета кой  лак е с по голяма издръжливост s-she или trend it up.Ще пътувам и 8 дни трябва да издържи лака

Общи условия

Активация на акаунт