Лакове за нокти - 166

• 51 077
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
От снимка на заздрачаване толкоз:

Лака е REVERS Solar gel 17, декорацията е воден стикер, топ лака е Miracle на Perfect.

# 616
Кажете малко повече за лаковете на Revers. Заглеждах ги доста преди месеци, имат хубави цветове, но до сега не съм купувала.

# 617
Ами аз ги харесвам. За трайност какво да кажа, то си е индивидуално. Единствено, че лаковете на марката не се разбират със собствения си топ лак, този от серията solar gel, който се напуква жестоко върху тях на втория третия ден. С други марки, топа на Ривърс се разбира доста по добре. Странно, но факт. Но аз си го ползвам, дава блясък и съхне светкавично.

# 618
  • Варна
И аз имам 2-3 техни лака, харесват ми. Топ не съм пробвала.

# 619
  • София
Наси, честит празник! Birthday
От мен една стара любов Blue Heart номера е 59

# 620
# 621
  • София
Насе, честита да си! Много здраве и щастие ти желая.

Аз да ви се оплача каква глупост сътворих миналата седмица - имахме коледно парти и реших, че ще се лакирам с обикновен лак и след няколко часа ще сложа гел топ лак с печене, че да не се притеснявам да не се обели някъде (партито беше с преспиване в друг град). Та, лакирах се, изсъхна добре, сложих 1 пласт гел топ (на Голдън Роуз), изпекох го и щастлива и доволна потеглих към партито. Няма такъв ужас - 1 нокът се обели още в колата; два други - преди началото на партито. За сметка на това, когато се прибрах, не успях да сваля този лак с лакочистител, наложи се да поизпиля малко. Направо, ужас и безумие, а в тикток бая хвалят тая техника, но явно с други топ лакове.

# 622
Здравейте, момичета❤️ Напоследък се изгубих, но не съм спряла с лаковата мания, просто ве мързеше да снимам, а и все едноцветно се лакирах, та нямаше какво да покажа. От намалението на Стар Нейлс взех тази Мариана❤️ Страхотна е и трудно се лови красотата й.

# 623
Flormar Pearly pl129 + Trend it up glam touch 050

# 624
  • Варна
Trend it up effect 020

Все пак го оставих без топ, за да го сваля скоро Simple Smile

# 625
Ще се купува тоя Тренд ит ъп, ясно е. Стои разкошно на нокти.

# 626
  • София
Хайде и аз да почерпя за още една година придобита мъдрост Joy

# 627
Честита да си Джулси. Tada
Бъди жива, здрава, много щастлива и все така лаково красива. Kissing Heart

# 628
  • На изток от Ада
Джулс , е 1ден разлика. Честит рожден Ден! Да си жива и здрава

# 629
Джулс,жива и здрава бъди иии много,много щастлива!:heart:Flowers HibiscusBirthday

Общи условия

Активация на акаунт