Сън на бебе

  • 1 249
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 798
Щом има преход от 3 на 2 дремки е нормално да ги редува известно време. Точно в този период помня, че моето дете спеше 30-45мин първа, час втора и 30-45 мин трета дрямка. Някъде към 21-22 заспиваше нощния (и още е така на година и половина).
Ако толкова ви притеснява ранното ставане будете детето през деня за една седмица и вижте как ще й се отрази. На някои деца хич не им влияят режимите, на други пък им се отразява. И с възрастните е така. Аз мога да спя цел ден и да не правя абсолютно нищо и вечерта ще спя като заклана. Докато ММ би будувал цяла нощ. На детето в един момент много му влияеше, вече не чак толкова.
За храненето - щом търси си му давайте. Изобщо не слушайте подобни изказвания от типа на "на тази възраст не би трябвало дъра-бъра". Моето дете имаше 2 нощни до годинката. После остана 1 и до година и 3м отпаднаха.

# 16
  • Мнения: 234
Щом детенцето ви спи през нощта, режимът ви е перфектен за него. Не всички деца могат да спят до късно сутрин.

# 17
  • Мнения: 1 482
И аз имам бебе на 9м. Изчетох какво ли не- то не бяха скокове, регресии, зъби. Една нощ спокойна следващата не. Един ден спи добре през деня после не. Ранно ставане, късно ставане. Смятах уж всичко да е идеално като интервали и часове и пак не се получаваха нещата. Накрая зарязах всичко и се водя по детето. И да- спи при мен след всички коментари, че така не трябвало. Ами откакто спи при мен и аз спя. Откакто зарязах всякакви часове да следя се успокоих и аз и тя.
Моят съвет е- да следете режима , но и следвайте майчиния си инстинкт и това какво бебето подсказва.

Общи условия

Активация на акаунт