Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...40

• 103 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 316
Сиренето Горгондзола ми звучи все едно то ще яде мен, а не аз него.

# 317
  • София
Студентка държи изпит по икономика. Пада й се въпрос за икономическата теория на Адам Смит. Очевидно преписала всичко от пищова, тя говори без да разбира въобще смисъла на това, което казва. През цялото време повтаря "А. Смит", "А. Смит". На преподавателката й дожаляло да я праща на поправителен и попитала студентката:
- А как е първото име на Смит?
Момичето се засуетило, гледа в пищова, но без резултат.
- Е, хайде де, спомнете си, това е толкова просто,- подканила я преподавателката.
Момичето мълчало. На професорката окончателно й дожаляло за момичето и тя бодро попитала:
- Да опитаме така: как се казваше първият мъж?
Момичето почервеняло и срамежливо отговорило:
- Пепи...

# 318
  • тук, на мястото си
Един фитнес маниак влязъл в някакъв бар и си поръчал бира. Когато получил пенливата напитка,той казал на бармана:
- Хей, приятел! Искам да те помоля за нещо. Досега съм блъскал щанги в залата. И ръцете ми са съвсем отмалели. Може ли от време на време да приближаваш халбата към устата ми,за да отпивам по някоя глътка? Ще ти бъда страшно благодарен!
Служителят на питейното заведение завъртял красноречиво очи,но отговорил:
- Е,добре,господине! Желанието на клиента е закон!
И така,посетителят изпил постепенно биричката по начина,описан по-горе. Примляснал доволно и подхвърлил:
- Би ли бръкнал в левия джоб на якето ми? Там има салфетки. Извади една и ми избърши устата от пяната!
Барманът промърморил кисело нещо под носа си,но изпълнил и тази претенция.
Фитнес маниакът се усмихнал:
- А сега,бръкни в десния джоб на якето ми. Там ще намериш пари. Вземи десет лева за бирата и пет лева бакшиш.
Човекът от персонала благодарил и сметката била уредена.
Накрая клиентът вметнал:
- И понеже си много любезен,да те питам нещо. Къде се намира тоалетната?
Барманът пребледнял като платно и отговорил бързо:
- Тоалетната ли? Тя е на три преки оттук. Чааак на бензиностанцията!

# 319
- Мамо, какво е изгаряща любов?
- Ами това е когато през нощта в тъмното, баща ти обърка интимния гел със загряващия си крем за тренировки, миличка.

Парадокс:
- Всички жени раждат гениални деца от бащи идиоти...

# 320
Имаше едно време една книжка "графиня Вари Боб", та се сетих хуморески за Банско (жената била банскалийка, омъжена за някакъв англичанин). Повечето засягат фолклорни герои като Митрето Герин, поп Штеро и пр.

----
Дошъл мигът на Илинденско-Преображенското въстание. Почнали да събират хората, ама на Митрето не му се мре. А клетва е давал! Затова бърже написал едно писмо "Кихам, кашлам, пръдам - ке издам четата!"
....
Събрали се юнаци де прескачат Вардар. Сите го прескочили само Митрето  - буф  - у реката. Дружен смях
-Море, остарел съм. Като млад Вардарот от раз го прерипнувах.
Като се отдалечил си казал
-А бре, макя, и на млади години па същото лайно си бех...
---
ВМРО трябвало да събират пари за въоръжение. Договорили се с някакъв грък за 200 пушки, като Митре бил посредник. Мислели да го излъжат, че ще платят после.
Внезапно дошло разтревожено писмо от Митре
"Гръкот си иска парите, инак рече ке ми ги завре пушките о газот!"
Яне Сандански, като голям майтапчия ич не се колебал, а написал друго писмо
"Пари нема - действай! Штабот те поддържа морално!"
Поп Штеро, виден банскалия, след кръщенка в съседно село се запивал до късно в кръчмата . След като се отрязал хубаво тръгнал да се връща посред нощ. Добре ама мехурът му се напълнил и отишъл в храсталаците, като гледал ветеро да му е в гърба, повдигнал расото и свършил работата. Не щеш ли - ветеро обърнал посоката, а той не забелязал и след два саата (часа) пак стигнал до механата. Тогава осъзнал работата, но за да излезе от положение казал
-Ей приятели, чак сега се убедих, че земята е кръгла. Аз накъде потеглих и па до вас стигам.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:11 от Лорд Сняг

# 321
  • тук, на мястото си

# 322
-Дедо попе, ти какво пиеш - вино или ракия?
- И бира чадо, и бира!

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 15:03 от Лорд Сняг

# 323
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 324
Пълна хармония в секса е тогава, когато жената не иска, а мъжът не може.

# 325
Пълна хармония в секса е тогава, когато жената не иска, а мъжът не може.

Не, това е пример за революционна ситуация, по-възрастните са учили в училище и помнят дефиницията, а именно - тези отгоре вече не могат, а тези от долу вече не искат Wink

# 326
Черна станция, с удоволствие бих се съгласила с теб, но моят виц не уточнява кой в коя позиция е Wink

# 327
Ти пък сега зачекваш нови теми:
- Не важно дали ти ще, или теб ще те, важно е да водиш активен полов живот. 
- Най-важното при секса е да си от правилната страна на пениса.

И двете са строго за мъже.

# 328
# 329
Край, решено е, ще се влюбвам!
Има ли желаещи, или да посочвам?

Общи условия

Активация на акаунт