Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 817
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 750
  • BG-DE
Какво ти "спуска" тя Мъдева към земното ядро е близо 😂😂😂

# 751
Здравейте, аз малко съм изпуснала… защо Момчил не е трябвало да е при старейшините? Нали е по големият брат?

# 752
  • София
По-малкият е. Там е, защото е една идея по-силен от брат си и целта е била Старейшините да са силни въпреки звената како Моника. Само амазонките е трябвало да са по-слаби, но много бързо да обърнат нещата, захранени с нови, не се е получило.

# 753
Здравейте, аз малко съм изпуснала… защо Момчил не е трябвало да е при старейшините? Нали е по големият брат?
Защото Старейшините е трябвало да бъдат третото племе (знамена, табели, всичко е подготвено вече), а само Момчил е знаел как се реди кубчето на Рубик. Той и затова казва, след края на битката, "това не е честно".

# 754
  • Стара Загора
По-малкият е.
 И Румен Радев е по -голям от Мудева и за това още от началото той е завиждал и изпитвал неприязън към Момчил. Много вероятно в племето на изгубените да да коментирали защо братята са разменени.
Това го писа додо95 , а аз даже не си спомням вече как ги разделиха.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:13 от wanconboy

# 755
Ох, недей така 😭 ама нали Гатьо стигал до полуфинал, или е послъгал 😂 Ще ми липсва, единственият свеж образ този сезон 😭

Той така говори, още вчера казах, че е напълно противоположно на спойлера, който се върти постоянно в темата.

# 756
  • Sofia
Тоест, Гатьо не си тръгва, така ли?

# 757
Аз отново се включвам да попитам някаква информация за Фермата?

# 758
Явно Гатьо си тръгва утре, но той разправя на хората, че стига до полуфинал.

# 759
Ако наистина Мишо става син, след загуба на залог ли е ? Тоест може , да се случи тази събота.  Или е рано още.

# 760
Според мен беше много лоша идея да направят племена само от мъже и само от жени. Все по-несимпатични ми стават амазонките, но и в такива лоши условия ги поставиха, че лъснаха в отвратителна светлина. Не мога да разбера и защо толкова държат да демонстрират неприязън към мъжете в племето си, след като имаха помощ от тях. Имам чувството, че Гатьо не е труден характер, но иска уважение и щеше да даде всичко от себе си. Вярвам, че може и да отпадне, защото тия жени го демотивираха отвсякъде. А тъпата Мудева се държи все едно е отишла на семейна почивка и някой е отвлякъл мъжа й.

# 761
Ама Гатьо даже на жена си каза "ще се видим скоро". Wink
Елиминационната битка не е ли тази между Зорито и Алексата? Ако е тя, виждам една Виктория на нея, тя е "въздушна" мацка и като нищо с лекота ще отвее Гатьо.
Не го виждам обаче Милен (ако той е в събота) на тази битка. Високичък е и ще му е тегаво. Това не е като вкарването на топки в кош...

Ако наистина Мишо става син, след загуба на залог ли е ? Тоест може , да се случи тази събота.  Или е рано още.
Същото се чудя и аз. На клипа племената са точно 8 на 8, т.е. сливането е другата седмица, а Мишо вече е син. Виолета... морава. Да де, червена. Леко контузена.
А и Гладиаторите трябва още да бъдат отслабени, за да могат Старейшините да победят и първи да избират... евентуално.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:33 от Bilyana14.

# 762
Отказвам се вече от ИВ.Толкова да е нагласено.Правилата се сменят всеки ден,за едни може,а за други не може.Потърсих кой е продуцента.Еми този Витомир Саръиванов явно е комплексиран от ниския си ръст и е решил да се прави на Господ в предаване. Минавам на Фермата.Дайте някой спойлер за там,моля.

# 763
  • BG-DE
Те Амазонките дори докато бяха на Реката дълго време не се показаха в толкова кофти светлина колкото след идването на РР, как успя да промие малките мозъци на коалицията си направо не е истина, реално той съсипа това племе. А, като отидоха на Резиденцията вече им лъсна цялата простотия 🙂 От това "племе" единствено Т.Маринова ми е симпатична но не мога да си обясня начина по който гласува на съвет.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:40 от Menerva

# 764
Гагьо ще ми липсва, но споко имам си стрина Вила и с нея се забавлявам и нейните синхрони са много точни и прозорливи като на Татьо, но не толкова непринудени, а с нотка змийска отрова  Grinning
Тя изглежда се забавлява като ги стрелка острите реплики 😄

Общи условия

Активация на акаунт