Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 835
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 720
Грам не ми е симпатичен Рълев и с коса, и без коса. 😁 Има нещо, което ме отблъсква от него, въпреки че е от Гладиаторите.
И явно има защо. Коментарът на Ковид го тълкувам по същия начин - не че оспорва победителя, а по-скоро е насочен към симпатиите на потребителката към Рълив ("наблюдавай го още месец, за да си сигурна").
Дидо също спомена, че хич не е толкова "велик и достоен". Явно и монтажът ще участва в граденето на имиджа на победителя.
Скрит текст:
Предполагам, че ще се сдуши с Мартин и ще отстрелят Радо в един момент.

Колкото до Крум... не мисля, че продукцията го бута. Тя си бута сюжета и си пробута наказателната акция към Ива. Крум е пешка за продукцията, бушон.
Иначе чак след включването на Дидо разбрах шегата на Лефтеров, Фифо, Чакала и Жорката - за телефоните. Явно телефонИ е имало, има и ще има в багажа на участниците от ИВ. Дали ще ги изтипосат на екрана, зависи от това колко са слушкали въпросните участници. 😎

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:15 от Bilyana14.

# 721
  • Sofia
А аз вече се чудя дали информацията, която имам, че Ива напуска сама не е партенка.. Не, че много ме вълнува, кога точно напуска, но искам да знам дали
ме изпързаляха. Имам два дни да разбера. 😊

# 722
Ива не може да напусне сама, защото това е свързано със сериозни неустойки. Вероятно под "сама" се има предвид, че е помолила Виолета и Никол да гласуват срещу нея, вместо да изберат втория вариант- битка между трите.  Всячески и личеше, че не желае да остава и минута повече, какво остава да се връща обратно.

# 723
  • BG-DE
И според мен няма съмнение, че битка между трите няма да има, ама то е и абсурдно 🙂 Няма нормален човек, който ако може да отстрани противник чрез гласуване да не го направи, а да избере да си усложни ситуацията 🙂

# 724
Ето хора Гатю пътува, което и да е от племената загуби хората в него ще се спасят, А Момчил ще запише още една победа.

# 725
  • BG-DE
Ох, това просто момиче Мудева кога си тръгва? Нейният възлюблен не успя да ни удави в простотията си но тя успешно се справя 🤮

# 726
Мудева кога отпадаше ?

# 727
Мудева кога отпадаше ?
   Веднага след обединението.

# 728
  • Варна
Боже, тази млада дама даваше вид на почти интелигентна. Днес рие дъното. Хваща ме яд и на Оряшкова, уж са близки, що не вземе да й каже две приказки при условие, че не е съгласна с нея.
Ама, кой пада днес и кого ще номинират, туй ми е важно, че да си избера по кого да у-кам.

# 729
  • BG-DE
Оряшкова щом има такива близки дружки като Мудеви явно не е много по-различна като интелект.

# 730
Познават се от 10години, Румен го каза в един каст при Ивка.

# 731
Защо се изненадвате от човек, който основно се вълнува от това в кое заведение ще седне и каква кола да си купи. Ценности, брат.

# 732
  • BG-DE
Ами той Румен преди 10 години едва ли е бил титан на мисълта, а после рязко да е затъпял 😂 Така че, за мен и Мудеви и Оряшкова са един дол дренки.

# 733
В събота коя ОлСтарс звезда ще играе?

# 734
Ами той Румен преди 10 години едва ли е бил титан на мисълта, а после рязко да е затъпял 😂 Така че, за мен и Мудеви и Оряшкова са един дол дренки.
Тренирал съм джудо, познавам се с доста джудисти от моя град. Джудистите са гении в джудото, извън спорта 90% от тях са си леко глуповати.

Общи условия

Активация на акаунт