Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 827
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 735
А аз вече се чудя дали информацията, която имам, че Ива напуска сама не е партенка.. Не, че много ме вълнува, кога точно напуска, но искам да знам дали
ме изпързаляха. Имам два дни да разбера. 😊
От трите само Вили ще стане червена. Другите две гоу хоум.

# 736
В събота според мен е Милен. Май се е мяркал днес в Нова Simple Smile но като цяло опитват да ги крият

# 737
А аз вече се чудя дали информацията, която имам, че Ива напуска сама не е партенка.. Не, че много ме вълнува, кога точно напуска, но искам да знам дали
ме изпързаляха. Имам два дни да разбера. 😊
От трите само Вили ще стане червена. Другите две гоу хоум.

Защо червена, нали сините са най малко. Или ще влезе след сливането на племената

# 738
Защото има снимки на Виолета с Мудива при червени след разпад на Амазонки, а защо никой не ни казва. Разполагаме само със снимков мат'риал. 1

# 739
В събота според мен е Милен. Май се е мяркал днес в Нова Simple Smile но като цяло опитват да ги крият
Значи мъжка елиминация в петък.

# 740
А този Милен кой е? Дето е забелязан по коридорите

# 741
Победителят от сезон 2

# 742
Победителят от сезон 2

😂 аз него го знам, ама нали по коридорите ходят отпадналите предната седмица от настоящия сезон

# 743
Значи сините с най-много съвети, ама и с най-много представители в топ 10. Много интересно

# 744
Кого ще изпратят на елиминация от Старейшините

# 745
Зависи за кого ще гласува мастара. Май Дундьо и мадтара

Кого ще изпратят на елиминация от Старейшините

# 746
  • Sofia
Така, Ива си тръгна, значи не са ме излъгали на 100%. Не си тръгна точно сама - помогнаха й.
За съжаление и Гатьо ни напуска. А Мудева копае дъното и достойно продължава делото на недоразумението, което й се води възлюбен.. Тези двамцата са мнооого, мнооого нелепи, но определено са си един за друг. Намерили са се!
А Оряшкова, ех Оряшкова... да имаш мнение и позиция, която да отстояваш е най-малкото, което очаквам от един спортист. А когато е титулуван - двойно повече!

# 747
  • BG-DE
Ох, недей така 😭 ама нали Гатьо стигал до полуфинал, или е послъгал 😂 Ще ми липсва, единственият свеж образ този сезон 😭

# 748
Гагьо ще ми липсва, но споко имам си стрина Вила и с нея се забавлявам и нейните синхрони са много точни и прозорливи като на Татьо, но не толкова непринудени, а с нотка змийска отрова  Grinning

# 749
  • Sofia
Започвам да разбирам защо за жените от това племе са избрали гръмкото име Амазонки! Името е гръмко, факт, от тях се очаква да схрускат мъжете.. но са заложили на доста кофти "коне". С изключение на Теодора Маринова, другите просто не стават! А Мудева се спуска стремглаво надолу, теглейки и Оряшкова.. Горкият Момчи, горката Теди, с какво заслужиха да ги натресат така!?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:56 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт