Отговори
# 135

НФ така рекламират Терзи 3 със снимки от втори сезон.  Огненото ревю и надписите с инициалите кефят и са изпипани. Няма да видим ни постер, нито нищо ще изтърпим ..

Борислава , добре дошла в клуба! Почти цял свят е влюбен в ЧУ. Латините го Обожават и поезия всеки ден се лее.
Няма такъв МЪЖ и Хамелеон и красота. Красивата ни лудост неземна. Всеки път ме изумява , разплаква и оставя без думи!
Във всяка роля е различен и нищо  не повтаря.

В Мбд сме 11 позиция , което не е зле. Ще си върнем челните позиции.  Странно е тази седмица кои са в десятката .Много размествания дори Джан Яман е назад.

Нези  , Киво се поддържа , лятото много тренира у фитнеса . Чачо не показва тренировки.
За екшъна ще е стегнат, като Сарп. На въпроса ти мадамата с късата шарена рокличка е Афра. Викаш да му врътнем ние сиртаки и вземем акъла и не само с това .Stuck Out Tongue Winking EyeПредстави си като обича такива кръчми и таверни, както си стоиш в такава и виждаш Аполона срещу теб  какво ще направиш?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 06:33 от femmi2

# 136

Скоро ще дръпне напред,сигурна съм!
Да,за този сезон досега нищо не са пуснали. Дано тази седмица се появи нещо!
Няма човек ,на който съм препоръчала Терзи, да  не го е харесал. Всички ме питат за  третия сезон.
Ох,Феми,ако го видя ,ей така ,случайно в някое заведение,направо ще си глътна езика.
Но предполагам,че ще опитам поне една снимка да си напрявя с него, ще се опитам и нещичко да му  кажа... Незнам. Дай Боже да ми се случи!!! Като гледам хората около него как спокойно си стоят,чак ми и странно.

# 137

Следобедна почерпка  здравословна . Yum

Ще дръпне само да му почнат проектите нема да слезе от класацийте.
След Терзито много се задържа  в социопола за разлика от тези, които са за кратко там.

Усмивки от Орлето Heart Eyes

тук дали си говорят за храна и ресторанти или Чачи обяснява как ще изиграят сцена.
Обожавам ръцете му. Няма нещо в него , което да не е Съвършено Sleeping

https://twitter.com/TeamMertRD/status/1716415054927593536
 задкадрови снимки от Мармарис от Чапкъна. Дали са снимани лятото или сега ? Възможно е купона в таверната да е скорошен. Въпреки кашата на сценария в Рибаря и рейта  дизито си върви и е с големи продажби в Кан, ако е вярна сумата която се тиражира. На продуцента Гювентам не му трябва още реклама и рейт и е спокоен. Афра и потръгна в кариерата с рекламни договори и печалби.

Много от сайтовете са отразили интервюто на Салих Бадемджи и това как се работи с ЧУ.
Това е нещо ново , което прочетох. Превода е автоматик и дали го е превел правилно? Добре се преместиха на цифрово. Няма локуми и цензура и успеха е още по голям.
Салих Бадемчи каза за сериала „Терзи“, който първо беше планиран да бъде излъчен по TV8, „Не приех ролята, защото щеше да се излъчва по телевизията. Тогава се разбрахме да преминем към цифрово“.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 19:28 от femmi2

# 138
Здравейте момичета,

Нямам търпение, омръзна ми това криене..
Искам Чачо на екран! 🤩

# 139
Да, пътят на Емир го гледах,тези другите филми къде мога да ги гледам? 

Огледален свят има продължение-Пътят на Емир. Гледала ли си го?
А Ичерде? Там играе Сарп, полицай под прикритие и е страхотен!
И още-Прилив Отлив, Протектор, Йешилчам, Животи от хартия.
Навсякъде е различен и раздаващ се на макс!

Феми,дано Чачо използва времето до началото на снимките, за добра форма! Като от периода на червените шорти.
Между другото, аркакадаша Къванч, в последния епизод на Айле,демонстрира точно такава форма. Wink
[/quote]

# 140
Скоро, nanni,скоро!
Вече се избира партньорката на Чачо.

С най-големи шансове,до колкото разбрах е
Melisa Senolsun .

Май и денят на излъчването е определен-петък.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:01 от NeZ_9

# 141
Нези,
Супеееер, ако е петък. Simple Smile
Тази не я харесвам особено, някак гадничко излъчване има....
Дано изберат друга Simple Smile
Borislavalu,
Препоръчвам ти , Medcezira, т е Кварталът на богатите, аз изключително много харесвам Яман и любовта му към Мира ....
Ако не си го гледала.....
Ичердето е другия Сарп е уникален Simple Smile
А сега сме в очакване....

# 142
И аз много харесвам Яман

и Сарп.

Обаче не знам сега къде може да се гледа Прилив Отлив със субтитри.
За Ичерде може да видиш тук :
https://cagatayulusoybg.wixsite.com/icerde/epizodi?fbclid=IwAR3N … rBXD9En3-0W1bo1Vk

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:29 от NeZ_9

# 143
Борислава , на първа страница заглавният пост има всичките сериали за които говорим с преводи.
Разгледай надолу и ще видиш и ще си избереш.  

Бирсен е нашлякала толкова имена потенциални че свят ти се вие и нищо не разбираш Joy
Мелиса Шенсолу е  неприятна и с гадно излъчване и преиграва.
Ако я изберат мениджъра е за бой, защото са в обща  агенция. Иска да я набута в силен проект и с класен актьор.
Не знам как ще я изтърпим.. каквото, такова ще мижаме и дишаме дълбоко. Ще се насладим на мъжка игра и партньорство.
До колкото разбрах и Бенсу Сорал е с голям шанс. Те се познават играли са в Ичердето. В реала нема опасност да се случи нещо.
Ако се договорят с нея ще я одобрим.
Има какво да се желае от към актьорска игра на колежката иначе е хубавелка. 
Тази другата Сумие нам коя си също е ново попълнение в ЕА агенцията.
Несла не искам и да си помислям.. Еднаква в ролите и  нелицеприятна. 
В реала само за ЛЖ се говори и мъжа й.

Тия от Фокса са такива лисици..
Петък ще сложат Гадар за да борят конкуренцията с Шербета и Чапкъна.
Знаят те на кой да заложат. Има опасност Чачи да ги отвее. Stuck Out Tongue Winking Eye☘️☘️
Шербета е със стабилен рейт и публика втори сезон и сценария е много хвален.
Там е и НЧ. Радвам се че нацели проекта.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 00:06 от femmi2

# 144
Günaydın !

Хайде,не остана,някакви си десетина дни още! Wink
Феми, и аз много харесвам ръцете на Чачо!
Колкото и да е наедрял,ръцете му остават фини и нежни.
На снимката със Салих в началото си представях как обсъждат някоя сцена,но след интервюто, направо чувам Чаатай как обяснява колко вкусно могат да хапнат на обяд. Grinning

# 145
Още търпение до Терзи 3 но е изнерващо ,като не рекламират нищо.
Не искат да издават финалния сезон и са го оставили за изненада. С това си обяснявам тишината.Rolling Eyes Дано ни отпуснат нещичко поне снимки зад кадър или клипче.

Нези , ти накуп ли ще го изгледаш нетърпеливо или на части. Аз няма да издържа и ще прецъкам на финалния епизод и после ще се върна да си изгледам всичко. Ясно е че ще сме под въздействието на емоциите и жестоката актьорска игра.
Размисли след това.. За който не го е гледал още ще напиша финала у спойлер. Добро усещане нямам и мисля, че някой ще умре накрая.    

Канал Д местят Камъкът в Сряда.
Там конкуренцията  е историческият  Осман пореден сезон.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:27 от femmi2

# 146
И аз мисля,че НФ нарочно запазват тишина.
Феми,всеки път си казвам ,че няма да бързам,но не става. Сигурно и сега ще го изгледам накуп.
Но като теб,не мога. Не мога да си разваля удоволствието и да видя първо края.
Аз отново съм под въздействието на Чаатай и неговия Пеями,защото реших да си го припомня от начало. Останат ми още две серии да края.
Жалко,че Lor така и не сподели с нас своите впечатления...
Кака май е рожденичка днес.

Какво ли си пожелава?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 12:48 от NeZ_9

# 147
От НФ знаят че интереса е огромен и без реклама ще се гледа финала. Надявам се на Джентълмена да му направят реклама, както си трябва с гала.
От платформата не си дават зор за филмите. Искам аркадашите да си уважат проектите и да ги видим заедно, като в Протектор. Не вярвам на това че са си развалили приятелството от както не е с оная. Това няма нищо общо. Ако не беше връзката им шаманката ще види близките му приятели през крив макарон!

Кака е рожденичка. Миналата година го празнува в Амстердам. Още се чудя за какво беше всичко това, като са били пред раздяла и се усещаше, че са им хладни отношенията и това се е трупало и не са издържали.. Ще си остане загадка причината само може да предполагаме.
Каквото и да си пожелава, който и да срещне..
като звяра няма друг на света!

Нези , то е такова престрастяване няма как да устискаш да не изгледаш всичко..
В реално време е още по голяма тръпка и кеф.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 18:54 от femmi2

# 148
Момичета,видях,че писахте за 10дни за Терзи,къде ще се излъчва,дали ще има бг суб 🥹

# 149
Нерде ще се излъчва по Нетфликс, те са купили правата и са дистрибуторите.
Ще има бг превод няма да е веднага.
Иначе на руски веднага ще го качат.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 01:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт