🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Тоби с нейните тиквички няма да й се получи ми се струва. Те си имат специфика, за да станат на кюфте.

# 211
  • София
Как грабят продукти, май на всяко готвене трябва да изискват най- малко отпадъци и да трябва да изяждат продуктите в повече.

# 212
Тук се заформя пикантен конфликт между Валентина и Марианна. Аз съм пристрастна, защото Марианна ми харесва от самото начало, а и не ми допадат такива pick me номера от жени. Приветствам тая сюжетна линия, де 😁 сезонът има нужда от малко живец и характер.

# 213
Аз пък симпатизирам на Валентина.

# 214
  • София
Вие помните ли досега да е имало - в игра участник изобщо да не напълни чиния?

# 215
Аз не помня. Явно Александър ще е първият.

# 216
Поне няма да ядем сурови кюфтенца 🤣

# 217
Не искам да звуча грубо, но този Алекс не мога да си обясня как е адвокат, или как изобщо е преминал през години учене на право. Тоя човек едно си знае и едно си бае. Всячески и участници, и жури се опитват да му помогнат, а той си прави своето. Имало е дразнещи и простовати участници, но той е откровен глупак.

# 218
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ме е яд на Александър, докрая не вярвах, че няма да успее да не плейтне, жалко. Иначе Тоби със смешното кюфте от тиквички бях убедена, че няма да и стане. Трябва си майсторлък и чалъм за тях, които Тоби не притежава.

# 219
А преди няколко епизода не си ли занесе пак Александър чийзкейка с ринга? 🤔

# 220
  • София
Айдеее, катастрофа ли чух? Лорченцето дали навънканка?

# 221
И аз мисля, че ще е Тоби първо заради трейлъра и после заради странното “кюфте”. Обаче този Александър ми е един такъв отвеян, отнесен, сякаш няма живец и е на тежки антидепресанти. Странен ми е и сега от вас разбрах, че е юрист. Като, че ли не бих му се доверила.

Лигнята удари тъпомера. Аз ако съм на журито редовно ще им правя забележки, несериозно е.

# 222
какво му крякат на Виктор са??? Дразня се.

# 223
  • София
И Тоби с шницелче, или широко кюфте, какво ли? Прегоряло, мазно - като за готвене у дома.
ПС. Жалко, че не могат да изпроводят 3-ма заедно...

# 224
И Лора, и Тоби яко се издъниха ама тиганЯ на Александър е абсурден 😂

Общи условия

Активация на акаунт