💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 575
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро момичета!
Чудесен ден ви пожелавам.
Прекрасните Ханде  и Бурак на партито на MipCom в Кан! Много са красиви и стилни.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 06:45 от azisiq

# 466
Добро утро Animal Bee

# 467
# 468
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички!

# 469
# 470
Миси, зетят явно не си пада от ревнивите. Чак сутринта проверявах следва ли я още, уви - да Grinning

# 471
# 472
Здравейте! Flowers Hibiscus

Те на парти отишли, когато заспахме. Satisfied Иначе си представях нещо по-различно, че ще е по-раничко и обстановката ще е друга.

Много ми харесват двамата. Ханде е ясна, няма да я хваля. А Бурак така галантен и нежен е сигурно с всичките си партньорки. Satisfied Да ви кажа, чак сега разбирам защо са ги харесали преди 7 години. Satisfied

# 473
  • София
Много красива Ханде снощи.

Не знам дали зетят е ревнив, но е доста шавлив. Та трябва да се внимава с него. Нямам му никаква вяра.

# 474
Да сте попадали на някаква информация за продажби?

# 475
Здравейте! Blue Heart

Днес е последнияят ден на Фирмовия фестивал в Антакия..
Да пожелаем успех на филма "Ефлатум" с участието на Керемм! Flowers Four Leaf Clover

Както разбираме, филмът е сред 15-те финалисти на фестивала. Hands V

Успешен ден! Hands V

# 476
Здравейте Animal Bee

Миси поздрави на зетя праща, а на мен ми се струва, че Бурак пази дистанция като болен от ковид. Joy Вижте ги на общите снимки. Поне през кръста да я хване, не може ли? Явно не. Joy

Да измърморя...
Скрит текст:
Роклята на Ханде не ми допада изобщо. Animal See No Evil Самият тип деколте...Хафса я бяха облякли в рокля с такъв тип деколте в "Ако обичаш силно", ужасно й стоеше, заради липсата на бюст. На Ханде й стои по-добре, но сега пък не ми харесва, че прелестите й са на показ. Joy Извод: такъв тип рокли не харесвам, независимо от физиката на жената. Joy

# 477
  • На зелено
Аз успях да наваксам със сериите, изгледах ги на един дъх, но филмът друг път ще коментирам, сега фистивала.
Ах, тези Ханде и Бурак ♥️ Страхотна визия, изчистена и при двамата. Роклята пасва като ръкавица на Ханде. Само розите от ръкавите може би могат да се махнат, но и така е ослепителна ♥️. Вижда се как двамата се доверяват един на друг, познават се, чувстват се комфортно в компанията си, но Бурак твърде голяма дистанция пази, поне на общите снимки.

# 478
# 479

Дано заради националния траур в Турция не пропадне събитието утре с Керем

Общи условия

Активация на акаунт