💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
#HandeErçel и #BurakDeniz с фен в Кан

Wink

Wink
https://twitter.com/i/status/1714985940685295674

Ново от частното парти снощи, проведено в Buddha-Bar Monte-Carlo
https://twitter.com/allaboutercel/status/1714986372136575343

# 481
Успех на Керем!

Слънце, хубаво ми стана като сподели, че разбираш защо Ханде и Бурак са си създали много верни фенове заедно. Наистина са прекрасни заедно. Отива си физиката им, а от далеч си личи, че се познават добре. Блика естествено от тях! Определено за него мога да кажа, че от всичките му екранни половинки, Ханде стои най-добре до него.
По повод снощната им визия - отлично си пасваше с характерите на Лейля, Кенан и “Друг човек”. Изглеждат ми обаче много изморени и  потиснати. Дано за второто да си внушавам заради последния рейтинг. То по-предният рейтинг сега ми изглежда цвете пред последния …
От визията на Ханде от вчера + емоциите и някак изпъква слабата и фигура. Поне в моите очи е така. Disappointed Дано качи някое и друго килце, ще изглежда много по-свежа и младолика. За пръв път наистина си го помислям това, дори да е коментирано още преди месеци теглото и, досега някак не създаваше в мен негативна емоция.
Мики, роклята със напълно затворено до врата деколте щеше да е топ Sunglasses Aкцентите(цветя или каквото е там) ми допаднаха като за рокля за такъв повод.
Бурак щеше да стои перфектно до елегантната Ханде, ако прическата му беше ето такава:
Скрит текст:
Ама… пак са прекрасни! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 17:05 от Cocodoggo_mom

# 482
  • София
Кой казва, че Ханде и Бурак се държали дистанцирано? Напротив, личи си, че се разбират много добре и са много добри приятели. Няма от какво да се притесняват.

А докато Ханде е в Кан нейните кучета са в приют.

# 483
Ново: Heart Eyes Hug

Що за половинка, сигурно е много зает да ходи по шикозни събития и затова не и гледа “децата”? Мале, за мен както кучето ми е едно от най-скъпите ми емоции, ще бягам с 200 от такъв човек. А тя не изглежда по-малко привързана към тях. Вече и аз съм в клуб “Анти-Хакан”! Grinning

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 17:04 от Cocodoggo_mom

# 484
Flowers Herb Стилно и много интелигентно представяне в Кан!
Без излишна показност, убрано от емоции и фойерверки, говорещо за стил, професионализъм на основния състав сътворяващ "Друг човек"... филм извеждаш турската киноиндустрия на по-високо ниво... Турците, бягат от латиноформатите на филмиране.
Стилна и много, много красива Ханде! Отстояваща се, борбена, конкретна ...

"Друг човек" ще се продава, 9 епизода или 29... Flowers Four Leaf Clover

За това се ядосвам на Керем, любимата му Гюнефер ... Керем се е доказал като актьор, следва да се изявява в други подформи на жанра кино, а не летни сериалчета в неопределени форми на драмо-ромком така и не го класифицираха...

Единствената ми реплика за този му проект е Керем си е Керем, детешняр ..., но пък какви изключителни малки и млади таланти! Flowers Blossom

# 485
  • На зелено
Ах, аз мисля, че Ханде и Бурак имат взривоопасна екранна химия. Визуално си приличат и много добре седят на екран. Друга такава екранна двойка за мен са Бирдже и Ибо. Необяснима химия и при двете двойки. Ханде, според мен, прави една голяма крачка напред в кариерата си с този сериал. Показва една друга страна на актьорските си способности и разгръща потенциала си. От тук нататък ще й се отворят още повече врати. Подобен "завой" направи и Демет, след скока от Птичката към сериала с Ибо. Това е развитие. А за Бурак няма какво да се допълни. Не му следя личният живот и не знам за драми, проблеми с алкохол и т.н., но играта му е един път, превъплъщава образите докрай. Един от най-добрите мъже актьори.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 20:08 от Rovaniemi

# 486
Кадри от рекламен видеоклип на Ханде и Бурак  в Кан.
Прекрасни и красиви.

# 487
# 488

Днес четох, че и двата тоалета от съботието снощи са предоставени на Ханде - единият от Прада,  а черната рокля от Валентино.

# 489
Тина, дали е истина? Четох, че "Рибарче" е най-продаван, "Семейство" също писаха, че бил много продаван, кога успяхме да се наредим на второто място? ThinkingJoy

Ханде Heart Eyes

# 490
Мики,  "Рибарчето" беше най- продавания миналата година, сега продължават продажбите  .  Дори SCK има продажби тази година, 3 г. след началото. Към момента ( 2023) най- продаван е "Семейство" - ще се излъчва и в БГ. Така че не мисля, че лъжат 😎.

# 491
# 492
  • София
Ето още кой е бил с роклята на "Валентино", в която Ханде отново блести - Карла Бруни.

# 493
# 494
Симфония в черно-страхотно изглеждат и двамата.
Най ме кефят топлите и близки приятелски отношения,които са запазили след първия им съвмествн проект.
За кучетата на Ханде-може Хакан да има нетърпимост към домашни любимци,независимо от вида им.В край на краищата това не е задължително условие за щаслива връзка.

Общи условия

Активация на акаунт