💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 583
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Какво ги питат глупости! Да питат, колко епизода има сигурни, че треска ме тресе! КОЛКО???

# 421
Казаха за 2 сезон, че зависи от резултатите. Ако има добри рейтинги и продажби е възможен 2 сезон. Но добрите резултати са важни.

Те шегуват ли се с нас. Нали ще ни анулират? Satisfied

# 422
Айде да приключват с въпросите и ще ходят да се снимат. Чакам!
Ако има рейтинг ясно, ама ако няма?

# 423
Симпатяги са:
https://twitter.com/i/status/1714671887681278268
Gift Heart

Purple Heart

П.С.
Тоест първи ни е гарантиран... само, където се ядосвате .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Слънце, аз защо сякаш чух, че СЛЕД 2ри ще мислят? Ама ти си по-достоверна Kissing Heart
Уффф, тъкмо се препотих от кеф

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 19:15 от Cocodoggo_mom

# 425
Оф, как се изсмях с на този жена му.
Добре отговори режисьорката за женските професии.
Много ми хареса последния въпрос. Чакам да преведат думите на Бурак. Той основно дрънка. Приказливец. Сигурно e подпийнал преди конференцията Joy

# 426
Въпрос към Неслихан по повод професията й. Какви са трудностите и предизвикателства пред нея?

Каза, че има съревнование между мъжете и жените във всяка професия. Каза, че имала добри партньори и винаги работила с добри продуцентски компании. Винаги получавала подкрепа от тях. Имала много добри отношения с Ханде и Бурак.
И намериха кога да ми звънят.

Ели, не съм сигурна. С половин ухо слушам. После като излязат видеа ще видим какво са казали точно.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 19:21 от midnight__sun

# 427
Ако 1 сезон наистина е сигурен, то това обяснява липсата на реклама и никакъв ПР. Защо да хабят пари и ресурси за нещо,  което е гарантирано.. 😎
И това блокиране на сериала в Ютуб

# 428
Дано излезе интервюто, но не с превода на тази клета женица.
Питаха ги как и дали им се отразява хейта и критиките. Добре отговори Бурак, че понякога ги натъжава, но дали му влияе на играта като актьор? Не.

# 429
По въпрос относно негативни критики, Бурак отговори, че да, естествено, че се натъжава, но дали това ще рефлектира върху работата му? - Не! Каза, че дават всичко, всичко най от себе си в проекта.
Ханде каза: Вижте, аз съм от 10 години в този бранш. Нямаше да съм тук, ако се вглъбявах в критиките Grinning
Ханде сподели, че за първи път участва в MIPCOM и е щастлива, че и се случва Heart

# 430
И като мрънкалото в темата .. Stuck Out Tongue Winking Eye продължава да няма официална обща снимка на Ханде и Бурак Sunglasses  ... за Сезон 3 може и да ме огрее ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Purple Heart

# 431
Бурак: Има понякога много критици. Как се чувствам? Тъжен ли съм? Да. Но знам, че давам най-доброто от себе си. Получаваме много критики, но наистина даваме най-доброто, на което сме способни. Надяваме се на добри рейтинги, за да продължим.

Аз се чудя, защо Сапфир дръпна с гледанията, а четири седмици ги водим. Satisfied Наистина са спрели епизодите в Youtube за гледане в Турция.

Мики, ще е доволна. Въртим й темата. Satisfied

# 432
Не е спрян само в Турция.
Вчера фен беше писал, че само от държави в ЕС може да гледа епизода в Ютуб. Не разбрах каква е причината
Аз се чудя, защо Сапфир дръпна с гледанията, а четири седмици ги водим. Satisfied Наистина са спрели епизодите в Youtube за гледане в Турция.

# 433
Мики поназнайва английски, но тая женица говори ужасно. Joy Ушите ме заболяха да я слушам. Ще разчитам на вас. Kissing Heart

# 434

Хакан не харесва това Joy
Шегата настрана. Сладури прекрасни с чудесно приятелство Hug Ханде е много стилна, истинска савджъм Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт