Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

• 24 081
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • Далечният изток
И се развеждате ли какво правите като надебелее партньорът?
Значи той се разболява и надебелява, спира да ви кефи и го зарязвате...

# 76
Верно ли бе, 100 килограмовите правили секс?!!!?! Ибаси, не знаех...
Обаче конкретно тази 100 килограмова жена не прави, както и не прави нищо друго освен да дебелее. Автора като иска да си отглежда добитък за угояване, негово право си е, ама да не реве че не му е гот

# 77
Имах един приятел работещ в Столичен инспекторат. Споменавам работата му, защото беше изключително безпардонен и директен. Явно му е помагало да конфискува всички незаконни сергии и стоки. 😉
Той имаше едно изказване: " Защо в концлагерите не е имало хормонални проблеми, всички оцеляли излизат слаби. И при гладуващите племена няма, на всички им се броят ребрата..."

# 78
Не мога да разбера какъв е проблемът. Не си пасвате (вече), разделяте се.
Когато аз не бях доволна от бившия ми, през ум не ми е минало да пиша във форума "Ама той така постъпва, ама той такъв, пък роднините му еди - какви си." Най-малкото не е коректно към човека. Оплакванията се казват на него (а не на трети лица) и ако няма разбиране, всеки по пътя си.
Другото (да се оплакваш във форума) ми се струва тотално безсмислено и така и не разбрах с какво се очаква да помогне на оплакващия се.

# 79
Верно ли бе, 100 килограмовите правили секс?!!!?! Ибаси, не знаех...
Обаче конкретно тази 100 килограмова жена не прави, както и не прави нищо друго освен да дебелее. Автора като иска да си отглежда добитък за угояване, негово право си е, ама да не реве че не му е гот
Ама на лирически герой не му пречи, че е 100 кила, пречи му, че е с ниско либидо.

# 80
  • Paris, France
dd13, не разбираме защо седиш с жена, която не те кефи, не ти пуска, източва ти малкото ресурси, с които разполагаш. На твое място аз бих се разделила и развела.

Оплакваш се от липса на секс. Ами има алтернативи.

1. Мастурбираш. Чисто, безплатно и не зависиш от желание и възможности на партньор.

2. Жрици на любовта. Има и с терен. Избираш си такава, която ти харесва визуално, отиваш, ако на живо ти харесва плащаш, презерватив, вършиш си работата и си заминаваш по живо по здраво.

3. Правиш си профил в сайт за срещи за секс. Пишеш какво търсиш. Пишеш на жени, регистрирани там и ако някоя жена изяви желание се срещате. Вероятно ще трябва да платиш хотел, защото жените не сме склонни да се охарчваме за единия гол...

4. Сваляш колежки, сервитьорки, продавачки в магазина, случайни минувачки, когото свариш. Все някъде може да ти се отвори парашута.

5. Намираш си женена любовница,  която живее с безполов или болнав мъж и иска връзка само за секс.

Виж колко опции имаш без даже да се разделяш с глигана в анцуг!

Не е в жена ти проблема, а в това, че си инертен, затворен и неактивен. Можеш да си се оплакваш по 100 форума, но това няма да ти реши проблема. Истинският мъж действа и си гони целите.

# 81
  • Далечният изток
Да, ама той все още няма цел. Как да действа, като не знае какво да прави. Даже според мен все още не си е избистрил проблема. Първо трябва да си уточни проблемите и тогава да търси решение.

# 82
Правилно ли съм разбрала, че ти имаш чувства към тази безлична / с изключение на теглото й/ жена и за това, мине се - не мине и изплакваш в някой форум? Кой страничен форум мислиш, че ще успее да я разкърти? На нея битието й е такова, че я прави все по демотивирана и пасивна. А, битието е такова, защото няма никакъв интерес към света, който да я оживи. Целта й е била да се океси на врата на някого. По твои думи, ти не си съвсем според плана, но явно че нищо не застрашава съществуването й  и няма нищо против да си живучка така.
Ако искаш, все пак да си намериш сексуален обект и да се сдобиеш с деца, изпрати Богданка при мама, тате и кака. Ако не ти стиска, поне не ни отекчавай многократно с твоите копнежи. Ние няма как да свършим работата дистанционно.

# 83
  • Paris, France
И се развеждате ли какво правите като надебелее партньорът?
Значи той се разболява и надебелява, спира да ви кефи и го зарязвате...

Дългогодишния ми партньор бих си го обгрижвала и болен и надебелял. Все пак имаме две големи деца, хубави спомени от четвърт век заедно. Ако съм с някого от година или две и вземе, че се разболее или надебелее, естествено ще си тръгна. Все пак не съм кофа за боклук. Статистиката показва, че младите жени по-често напускат болен партньор. Хормони.

Ако искаш, все пак да си намериш сексуален обект и да се сдобиеш с деца, изпрати Богданка при мама, тате и кака.

Ако авторът беше установил, че към него има женски интерес от сексуални обекти, едва ли щеше да отваря теми. Щеше да си е бил шута отдавна. Мъжете знаят къде се намират на стълбицата на популярността и ако не мислят, че ще намерят по-добре си трайкат.

Ако като е бил на 35г не е успял едно бебе да направи на жена си, как мислиш ще успее на 43 или 45, когато половината мъже са вече нефертилни? И коя млада жена ще приеме да се забременява от 40+ годишен несигурен?

# 84
  • София
Nevena Virolan, преди, по време и след менопаузата на жените не им спада либидото, даже напротив, сексът става по-качествен след 40. Не знам откъде ги избълва тези заключения.

Имала съм загуба на либидо, бях на 37, за една година. Оказа се, че тогавашният ми партньор е бил проблемът, просто не съм искала секс с него, а аз си мислех, че  нещо ми е станало хормонално и затова не искам. Любовта си е била отишла, като резултат от мълчаливото пасивно-агресивно поведение от негова страна и мързела му.

# 85
  • Paris, France
Nevena Virolan, преди, по време и след менопаузата на жените не им спада либидото, даже напротив, сексът става по-качествен след 40. Не знам откъде ги избълва тези заключения.

Това не са мои заключения, а резултати от проучвания. "Жените в менопауза и след менопауза могат да изпитат намаляване както на либидото, оргазма, така и на честотата на коитус - най-често поради физиологични промени, дължащи се на менопаузата, по-рядко поради депресия или брачни раздори" - от:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6220606/

Отговаря и на моята реалност и тази на жените около мене. Доколкото помня ти беше на ХЗТ и е нормално да имаш обичайното и даже по-високо либидо. В това отношение всеки е различен. Някои жени имат горещи вълни, а други не ги помирисваме. При някои пада либидото, при други не много, при трети никога не го е имало.

Не твърдя, че при жената на автора е точно от наближаваща менопауза. Някой писа за качването на тегло. Да, може и от това да е, макар и при мене ефектът да е обратен. Всичко може, но връзката им е бита карта.

# 86
  • София
"Могат да изпитат" ≠ "задължително изпитват".

# 87
Проблемите ги разбрах, в крайна сметка кое е хубавото от цялата връзка?
Нямате и деца, на 43 жена да забременее ей така не е толкова масово, а и без секс още по-невъзможно.
Освен капризи, искам, не искам живота е отговорност. Явно тя повтаря и семейни модели и ако съм на твое място ясно и поставям условия, мрънкане, бездействие не трябва да се толерират.

# 88
  • Пловдив
Не е сам.

# 89
Не е сам.
И тъста е ял същата попара, след като тъщата спряла достъпа до шепата вълна на 25. А преди това нейната майка е отрязала това гнусно нещо още на 18.
Сещам се за оня дето не можел да има деца, но било наследствено, щото и баща му и дядо му били същите.
Обаче на колегата жената са я скъсали от милване. Аз мойта котка, ако я милвам толкоз и ще ми пусне.

Общи условия

Активация на акаунт