Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

• 24 087
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Имам въпрос към целокупното форумско общество. В някоя сравнително нормална тема всяко дребно несъответствие се разчепква по цели страници. А в тази тема, в ТАЗИ тема Joy всички отговарят по същество на зададените въпроси. Няколко пъти ми правят впечатление такива теми, и реших да питам. Не че не се забавлявам Grinning но ако може някой да ми подскаже какво пропускам?

# 61
  • Далечният изток
Мързеливи, безработни, асексуални и мъже, които ги обичат, търпят, искат деца от тях... И аз се чудя кво става...

# 62
  • София
Мъжете се повредиха?

# 63
Познавам такава, затова допускам, че е възможно. Но се разведе с нея мъжът, нямат деца. Добавям и майка - вечно недоволна, няма угодия, оплакваща се от всичко, не харесва никой, не харесва живота си, ако и предложиш перспектива я отрича и ти се накарва. Главно лежи и гледа телевизия и се оплаква, че няма какво да прави, та затова. Ако я накараш нещо да прави отговаря "ооооо, не", ако я помолиш нещо да свърши, рязко и става лошо.
Профилът на мъж, който би търпял с години това - мекушав, поддаващ се на сълзи и драми, оправен и вътрешно убеден, че той е рицар, който трябва да я спасява, а тя е немощно същество.

# 64
Джейн, далече съм от мисълта, че животът трябва да се върти около работата, даже изобщо. Просто от историята на автора не останах с впечатление, че жена му има някакви хобита и интереси, с които да си запълва времето.

Здравейте и благодаря на всички, които се включиха.
Ще се опитам да отговоря на коментарите.
Да, аз съм същият човек, който преди време е писал в сподели.нет, аз съм. От тогава не помня колко време мина, просто при мен живота тече по луд начин, само аз си знам какво ми е на душичката. И да, явно съм най-големият идиот и смотаняк щом съм на това положение. Или прекалено голям оптимист, до ниво на липса на трезво мислене. Хора, с външният свят се справям, там където няма чувства и нещата зависят от умения и знания - там ми е лесно. Обаче като има чувства някак критичното мислене ми изневерява
Да,.съпругата няма интерес към нищо, няма и хоби. Още не знаела какво харесва. С едно изключение за нея (плюс сестра и майка) - котки. Другите две жени заместват мъжете в леглото с котки и резултата е ясен. Но и за двете е бил водещ материалния интерес и дори още, ама не е за писане, че ако се познаят ще има жестоки последици.
Моята съпруга има/имаше една голяма приятелка, която категорично не ме харесва, казала ми го е в прав текст, пред мен. Те двете са търсели богат мъж. Приятелката случва на мъж с богат баща, от бившите ДС, тя сега ще се познае ако чете. Никога няма повече да се налага да работи.
Моята жена случи на мъж без пари, борещ се с живота, с малко образование и умения, границите не ме плашат. Имам контакти на повечето континенти.
Съпругата ми знае, че от време на време посещавам бг.мама, дали да погледна за съвет за готвене, ремонт у дома, здраве и т.н. Не ме притеснява да черпя опит от сайт ориентиран предимно към жените.
 Имаше пост за това дали тя е много хубава или нещо подобно. Средна височина, вече достига близо сто кг. И двете с приятелката качиха тегло осезаемо от стоенето вкъщи.
Изморен съм, ще допиша още отговори на коментарите скоро, почти четири месеца без почивен ден и ще бързам да заспя.
Бъдете здрави и от сърце благодаря за отзивите и липсата на словесна атака, оценявам го

# 65
Либидото започва да намалява около 5-10 години преди менопаузата, а след нея намалява още по-брутално. От написаното оставам с впечатление, че жената е имала високо либидо преди да сключат брак, но след сватбата либидото и рязко пада. Стрес от промяната в начина на живот, депресия, силно желание/нежелание за собствено дете също може да са причина.

А майка и и сестра и на колко години са влезли в менопауза? Ако е към 45-50г, нищо чудно авторката да е на прага на менопаузата и оттам да има намалено либидо.

За мене двойката няма общо (светло) бъдеще. След като нямат дете е по-добре да се разделят и разведат и авторът да си намери по-млада жена, която да му съответства полово.
Майката и сестрата приключват със секса на около 25г. Не го пиша емоционално или с цел да обидя. Обективно е. И двете достигат материални/финансови придобивки чрез мъжете и край. Аз го научих доста късно във времето. Това са двама мъже от различни времена и държави, единственото което имат общо са жените от едно семейство. И сега аз съм мъж номер 3 в статистиката, нищо лично.

# 66
  • София
Ами то е елементарно, от здравна гледна точка. Хората с високо тегло имат проблеми с хормоните на секса. Няма какво да се питаш даже.
Има ли проблеми с килограмите при другите жени? То за какво ли питам...

# 67
“Много я обичам”, а такова плюене по жената и роднините и. И тя казвала, че много ви обича. Нещо и двамата грам доверие не вдъхвате. Жената уж е 0, но съм с нея доста години, че и брак имаме. Била еди-каква си, пък после станала еди-каква си. Искала/ не искала да прави това или онова. Всичко си личи и преди брака, пълни глупости са това, че някой излъгал друг с брак, достатъчно големи сте били, когато сте го сключвали.  Вие не сте ли говорили като двойка кой за какво ще се грижи точно във връзката, как ще си разпределите отговорностите, кога ще ставате родители, кое е с приоритет за вас,  въобще какъв начин на живот ще живеете и какво ще постигате заедно? Огромна дребнавост от страна на мъжа виждам.

# 68
Автора е същия като останалите - пуска тема да се оплаква и накрая нищо. Ми ОК, оплака се. И ние какво трябва да направим в случая?? Да размахаме магическата пръчица и тя да стане 50 кила секс богиня... Мхм

# 69
  • Пловдив
100 кила, сериозно ли бе? Това е е**си слона, само лежи и пърди, няма секс, предполагам не домакинства, не работи, не прави нищо.
Много тъпо. Аз съм 100 кг. За втори път го пиша тази сутрин. Наистина съм 100 кг. И на работа ходя, и ски карам. И не съм ебаси слона.

Бих могла да кажа - вие щото сте много хубави, rf22 и автора . Ама дай да видим снимка, да видим самочувствието от къде идва.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 19:02 от Янтра

# 70
Мацка си си Янтра и сигурно и секс правиш.
Едно не харесвам в автора - прекаленият светец и на Бога не е драг. Аз имах един такъв. Все ревеше от жена си, че нито секс прави с него, нито готви, нито гледа децата.  Действително така правеше жената, че и му крещеле постоянно. Въпреки това си остана с нея. Мъжете много трудно вземат решения за развод.

# 71
  • Далечният изток
Даже и секс правят 100-килограмовите хора. И аз съм била много близо до тези кг и не съм спирала да правя секс, че и желание съм предизвиквала... РФ много обича да обижда на килограми съм забелязала. Сякаш пък някоя 100-килограмова му се натиска. Неговата жена нали я е избирал слаба и стройна. Само не дай боже да не вземе нещо да се разболее, да се разбутат хормоните, да надебелее, тогава сигурно веднага ще се разведе.

Авторе, какво каза с последните си постове?! Едно голямо нищо. Усещам как започваш да настройваш аудиторията срещу себе си...

# 72
А защо не пробвате да разнообразите сексуалния живот? Примерно анален секс, някакви нови неща.

# 73
  • София

Добре, част от статистиката си. И?
После?
Имаш два варианта:
1. Стоиш, оплакваш се и си пропиляваш живота.
2. Развеждаш се..
И да, 100кг хора правят секс. Не е в това проблемът.

# 74
100кг хора правят секс ако имат желание и са здрави. Понякога кг са симптом на някакъв здравословен проблем, хормонален, който действа пагубно и на либидото. Също и трябва партньора да харесва 100кг хора, за да има секс. Ако е мъж и не харесва такива, а жена му е станала такава, как ще му стане, че да прави?? Все едно моя да пусне шкембе и аз да му се кефя като преди шкембето... Не, че  ще спра да го обичам, ама няма да ме кефи особено визуално. А каквото и да си говорим визуалното играе голяма роля за тая работа. Иначе ОК, боди позитивити и пр. ✌️

Общи условия

Активация на акаунт