КОЛЕДА 2023/2024

• 123 630
  • 1 254
  •   2
Отговори
# 180
  • Балчик
В Sinsey в Мол България не са чували за такива цедки. Ако някой в София ги види, нека пише, моля!
Аз ги поръчах онлайн, защото нямаме магазин в града, но оскъпяват се от доставката. Аз поръчах и други неща, над 60 лв е безплатна.

# 181
  • под тепетата
Аз направих също поръчка онлайн, Джемма е виновна Joy Както писах , цедка, печат и един комплект за мъфини с украси към него ( последните не от сънсея) и три дружки са готови за Коледа.

# 182
От миналата година имам различни форми за изрязване и печати,но покрай вас ми идват различни идеи и днес поръчах още формички и някакви писалки с които да украсявам меденките Grinning Винаги съм правила обикновени меденки и бисквитки и нямам никаква представа с каква глазура се пълнят, но ще разчитам на вас за съвети.
Ето такива поръчах,като си представям че с малката ще правя очертанията на меденките, а с по-голямата ще запълвам Rolling Eyes

# 183
  • In transit
Леона, имам подобна писалка, като първата. С нея украсявам меденките с разтопен шоколад. Идеално става. И с бял съм правила.

# 184
А ако искам да рисувам с различни цветове глазура с какво да я напълня? Има ли някакви готови смеси или? Предполагам айсинг ако разбъркам би станало с такава писалка?

# 185
Само не ми се сърдете.....може ли рецептата на бисквитите Blush от толкова коледни теми които следя и съм ги пропуснала. Благодаря и пак извинете Grinning Blush

# 186
  • München, Deutschland
В пошове или просто дебели найлонови пликчета слагам (тези на ДМ са подходящи, макар че и тях ги изтъниха) и кръцвам връхчето.

# 187
  • под тепетата
И аз така работя, с найлоново пликче. Така усещам натиска. Само пликчето трябва да е от тези без стърчащ найлон извън ръба и от твърдите, както каза chrissy .

# 188
Само не ми се сърдете.....може ли рецептата на бисквитите Blush от толкова коледни теми които следя и съм ги пропуснала. Благодаря и пак извинете Grinning Blush
Виж на Стр. 10 в темата, пост 147 на Мики, а в предния пост, 2в1 дава линк към същите плюс към още едни.

# 189
Ето, бисквитките на Мики. Супер станаха. За проба ги направих с други формички, но са идеални за Коледа и държат печати. Нямам забележки, настройки, нищо специфично по рецептата. Така както е написана, така ги правих. Пекох на 15 мин. От долу мрежичката ми се получи идеална и тя. Обърнала съм по една бисквитка зА да се види. Благодаря Мики за пореден път.  ❤❤❤❤

# 190
И аз да не остана по назад , поръчах една силиконова постелка с мрежичка. Идея си нямам дали ще стигна до тези точно сладки, ама ...да има.

# 191
За други ще я ползваш. Според мен на всякакви сладки и бисквитки ще пасне.

# 192
  • In transit
Вики, Heart Eyes чудни са станали! Имам чувството, че имаме еднакви формички имаме с теб? Моите са на Decora.

G.D., за всякакви тарти, еклери и профитероли са подходящи тези подложки.

# 193
Вики, сладките ти са за изложба. Чудесни са! 🤗

Ще ги пробвам и аз. Намерих захарта в един сайт, ще поръчам. Ще си поръчам и подложка 😃, тъй, де, след месец имам имен ден, тъкмо подарък ще си направя. 😁

# 194
  • нейде там, където ....
Намерих една тъмна демерара в близък магазин, ще пробвам с нея, докато стигна до панема. Само с мусковадо ми идва малко в повече като аромат.
И моята първа проба ще е с есенни листа. 😁.

Общи условия

Активация на акаунт