Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 267
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 870
Щом Калоян отпада, значи коалицията на Вили е избрала него. А на Крум, явно не е успяла срещу Вили.

# 871
Нали по предходните спойлери в топ 6 имаше една жена, която отпада първа … сега пък две и то майка и щерка ??!!

# 872
Тя другата е седма и не е в топ 6 по последни данни.

# 873
Щом Калоян отпада, значи коалицията на Вили е избрала него. А на Крум, явно не е успяла срещу Вили.
Как ще успее, като продукцията награди ЗлоВила с 200 гроша и я предупреди за гласовете на Мастагарков?! Ей, тея маймуни ще довлачат куция кон до 7. място. 😡

# 874
Тя другата е седма и не е в топ 6 по последни данни.
Да, сега видях, че са дадени последните 7 а не 6
Ясна е работата, ще влачат Виолета до края Sad
Тя едва ходеше днес, не знам ?!

# 875
  • Sofia
Скрит текст:
Как ще успее, като продукцията награди ЗлоВила с 200 гроша и я предупреди за гласовете на Мастагарков?! Ей, тея маймуни ще довлачат куция кон до 7. място. 😡
Тя добре, че е куц кон иначе като нищо до топ 2 щяха да я докарат.. Тази жена е зла и в червата, а "хубостниците" от продукцията я бутат ли бутат. Щерката и тя не прави изключение, вечно на завет, сакън да не настине социалното заразно зло! Белият зъб, който трябваше да е аут на втората битка, и който остана благодарение на тяхната милост, сега ръси злоба и плюнчи екрана. Отвратително трио злобили! Да ги правят топ три и да се приключва с тази пародия!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 08:04 от Crystal_Noir

# 876
Явно ще се сбогуваме с Теди утре, но що нея сега беше идеалния момент да ударят Виолета.
Стринето ще извади грошовете, според мен.

# 877
  • София
И малко от финала.
1 Рълев,  2 Момчи , 3 Марто, 4 Мастагарков, 5 Дунев, 6 Дени, 7 Виолета
Съжалявам, че Виктория не е някъде в този ред.

# 878
  • При семейството си
Тъй като не съм гледала всички сезони и ако спойлерът е верен, има ли друг сезон, в който почти всички финалисти са от едно племе?

# 879
Ние си мислихме, че всички финалисти са от Старейшините, но ако Мартин наистина почервенее, гладиаторите ще имат повече финалисти.

Тъй като не съм гледала всички сезони и ако спойлерът е верен, има ли друг сезон, в който почти всички финалисти са от едно племе?
По спомен, мисля че най-много да са били 5 от едно племе в последните 8-9.

# 880
  • При семейството си
Ще прецизирам въпроса…толкова финалисти от първоначалните племена (от едно племе).
В тази седмица са 6 Старейшини.

# 881
  • Дубай
Ще прецизирам въпроса…толкова финалисти от първоначалните племена (от едно племе).
В тази седмица са 6 Старейшини.
Имало е, да. Във тори сезон при обединяването повечето бяха сини, даже май финала беше със трима рибари.

# 882
  • Брюксел / София
За мен най-гадното е, че Виолета стига до 7мо място. Това е играч, който саботира битки най-редовно, а да не говорим, че в последните  2 битки се влачи като охльов. Като е контузена, да си ходи вкъщи, а не да проваля и съсипва цяло племе.

# 883
Явно ще се сбогуваме с Теди утре, но що нея сега беше идеалния момент да ударят Виолета.
Стринето ще извади грошовете, според мен.
Е,нали писаха ,че Калоян отпада.
Каква Теди?

# 884
Накратко битките ще ги нагласят, както отърва на протежетата им Frowning1
Сефте Rage
Този филм го гледаме вече няколко сезона.
Ще видим как точно ще е Grinning

Аз съм си за Рълев, но се надявам да не победи в някаква супер нагласена битка, защото мисля, че и без такава с тези финалисти може да се справи особено когато всички са били последните дни при едни и същи условия, надявам се не на реката Grinning

Иначе Рълев ми допада повече от Момчил основно заради начина, по който се хвърля на макс, гори и изживява играта, а и е по-хубавия от двамата, според мен Joy Очевидно обаче никой от тях не се вписва точно в графата "типичен красавец" като Мастагарков Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт