Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 955
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 860
  • при моите любими
Днес точно си мислех за поръчката от Barecare. Седи с някакъв странен статус "друго".

# 1 861
  • оттам, откъдето започва България
Уф, това с разделянето на пратките е безкрайно досадно, особено когато са обемни и няма постоянно човек вкъщи.
Аз имам поръчка от Озон от 24.11 и днес получих мейл, че я изпращат с един липсващ продукт. Много се ядосах, понеже взех две еднакви неща, но в различен цвят, защото са ми за близнаци момче и момиче. И сега горя.

Просто върнете единия продукт, предназначен за близнаците. С Озон връщането става много лесно и безпроблемно.

Сервизирането е трудно.

# 1 862
Всичко се бави, не сте само вие.
От АЮ баааавнооо, мтого бавно идват.
От ХМ също.
От Бест Сикретс също.
От обувки.бг също..
Само от ССС бяха светканични, дойде на следващата сутрин в 9ч.
Аз не ги бързам и си чакам търпеливо.

Забравих да кажа че много ми харесва БД на Бест сикрета Joy..ама много.

# 1 863
Като ви чета, момичета, сте големи късметлийки - с почти получени всички пратки Simple Smile

Аз явно съм каръка на годината и почти всичко се е забатачило.

Споко бе, не си само ти. Simple Smile
Аз едната си пратка не я чакам преди средата на декември (от опит предни години), втората едва се влачи, най-вероятно друга пратка, изпратена много след нея, ще я изпревари, третата – понятие си нямам. Регистрирана и дотам. Черен петък, сър! Simple Smile

# 1 864
Ето го и моят опит:

NL Beauty: поръчани в петък, пристигнаха във вторник;
    Notino: поръчани в неделя, пристигнаха днес;

От BareCare имам поръчка, направена в петък, която все още не е пристигнала, подозирам, че ще се позабави.

Имах неприятна ситуация с официалния сайт на Lancome. Доста разочароващо. Поръчах парфюм на Cyber Monday с 30% отстъпка, като днес ми изпратиха имейл, че продуктът не е наличен. Как е възможно официалният вносител да няма наличности? Парфюмът не беше от най-масовите. За мен е нелепо да не си оправят наличностите в сайта и да връщат имейл само с извинения. Ами ако бях платила предварително?...

# 1 865
С нещата от Емаг ми е странно да не са още дадени на куриер, при положение че пращат съобщение да се очаква пратката на еди коя си дата, изпратено предходния ден... Но пък в сайта на куриера се води само създадена товарителница, още когато е регистрирана поръчката. Иди разбери кой лъже.
Нормално е покрай черни петъци да се бавят доставки, но не е нормално да подвеждат хората така, човек си прави сметката да има кой да приеме пратката... Не всичко става да си го взема от офис и да си го занеса под мишница до всъщи, все пак.
Практикер са бързи наистина, днес са ми доставили нещата.

# 1 866
На мен емаг ми пратиха смс, че има забавяне на пратките и да очаквам до 3 дни. В крайна сметка пратката дойде в същия ден, малко след въпросния смс.

# 1 867
  • София
За Експрес уан съм чела предимно негативни отзиви, те са бившите МВМ, във ФБ групи за пазаруване от Алиекспрес много се оплакваха.
Една жена беше звъняла наред по дадените телефони в сайта им, докато говори с жив човек и проследят къде е пратката

# 1 868
  • Стара Загора
Определено пратките се бавят, но предимно от българските сайтове. Вчера поръчах от iherb и я шипнаха след няколко часа.
Поръчка от Escentual я изпращат на следващия ден.
Тукашните сайтове сякаш нямат достатъчно хора и не могат да смогнат по време на намаления и минават 4-5 дни, докато подготвят и изпратят поръчките.

# 1 869
Поуспокоиха се страстите май Joy Никой не пише вече за намаления и Черни Петъци. Аз съм доволна от всичко като цяло.

ЕМАГ - два праха Ариел по 7.5 кг, за по 40 лв
Памперси на няма такива цени през годината, общо 5 кашона
Кашонче мокри кърпи, пак на добра цена
Сушилка за дрехи, вертикална, доволна от цената
За първи път поръчах и тоалетна хартия онлайн 😂 Но Zewa-та беше на добра цена

Bare Care - два продукта само, но изглеждат обещаващо. Благодаря на който сподели за промоцията 🌷

Златна рибка - заредих се с 5 бои за коса, за да нацеля моя си цвят. И Олиосетата дето всички си я поръчаха

От Зора - сушилня за нашите

Аквафор - 12 филтъра за 49 лв с БД 🤯

Марви - физиологични разтвори и разни други неща за градински сополи 😁

ХМ - няколко дрешки за децата

Комсед - едно конче-люлка, дето му се чудя две години, най-накрая се прежалих + две игри

И май това е всичко. Оснанаха ми за купуване: духалка, пудра на Мак (не я намерих на приемлива цена), фитнес гривна Ми банд 7 и чаршафи.

# 1 870
Препоръчайте ми от ЗР някакъв шампоан за сух скалп/пърхут, от който сте доволни.

Олиосетата и аз днес я взех от бокснау. Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 20:48 от teta75

# 1 871
Аз вчера си получих поръчката от БС, направена на 19.11. - боти Багарт, естествена кожа, 75 лв. Дойдоха си в оригинална кутия. Изключително доволна съм. И с куриерите не съм имала проблем. Първо получих смс, че ще получа пратка в рамките на деня. Няколко часа по-късно ми звъннаха; не бях в къщи и пратих близък да получи.
И като стана дума за БС да попитам тук, може би ще питам и в конкретната тема. Харесах си кожено яке на Aim. Четох, че доста момичета са поръчали и че е умалено, т.е. да се поръчва размер нагоре. То си го пише и в описанието на продукта. Аз обаче якета имам и XS, и S, и се чудя съответно S или М да поръчам от конкретния модел. Някой ако има кожено яке на марката S или М, много би ми помогнал с конкретни мерки.
Тете, БД в БС май била само, докато те зарибят да пазаруваш, примерно първите 2-3 поръчки. После имало минимална сума за БД. Нещо такова четох в темата. Аз засега имам само една, която беше с БД и сега глася втора, която пак излиза с БД. Ще видим после....

# 1 872
Коя е темата..не знаех че имало?
Лошо ако е тЕй с любимата ми БД...
Удобно ли ти е да ми снимаш ботите и кой размер си взе...когато имаш време де...

# 1 873
Коя е темата..не знаех че имало?
Лошо ако е тЕй с любимата ми БД...
Удобно ли ти е да ми снимаш ботите и кой размер си взе...когато имаш време де...
Доставка от BestSecret се казваше май темата.
За теб снимам веднага:

38 номер поръчах, който нося по принцип. Отговарят си точно, заспаха ми.

# 1 874
Честити...много да тропкаш с тях Hug чудни са.
Намерих темата, ама тя много....как да кажа..неактивна и неатрактивна Joy

Общи условия

Активация на акаунт