При мен големия зор мина.Освен това мина и болничния и от вчера съм на работа.
Понеже утре е задушница и някой може да ходи в централни гробищз,искам да ви предупредя за гробищната мафия.Аз не знаех,но вчера колегата ми се оплака.Отишъл за годишнина от смъртта на брат си,но не можал да открие гроба и услужливи метачи му предложили срешу 6лв да открият в канцеларията точното местоположение.Един отишъл за справка,а останалите изчакали с него и то около 20мин.След това го завели до гроба и изненада-точно паметника на брат му бутнат на земята. Но,точно те можели да го поправят срещу 100лв.Аз много се впечатлих и споделих случая с моя близка.Оказа се,че и тя има подобно преживяване в същите гробищз.
Пипи,видях рисунките.Браво на Вики! Ще си имате художничка,Дано стане известна и да прави изложби в Париж!
Касс,мед.сестра на моята ЛЛ се е лекувала в болницата в Панагюрище с тази диагноза и е много доволна.
Много късно стана и ще лягам.
Гъбке,аз ще гася този път.
Лека нощ и сладки сънища!
.
. Тук също вали, уж мирно и кротко, но от време на време и гърми.... Главоболието може да е от тази рязка промяна на времето. Лошото е, че и хапчета пих и пак не минава.