Фигурно пързаляне - 11

• 16 311
  • 390
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тук съм.
Страшно много неща ми се събраха да гледам, не мога да смогна. Simple Smile

Изгледах всичко.

Наш Иля Малинин наистина пренаписва историята.
Да, четох в Редит, че на тренировка е пробвал петорен салхов?! 😮😮😮
Нереално просто, хора.
ИСТОРИЧЕСКИ ден изобщо за световния спорт. Simple Smile
Ето инфо:
Скрит текст:

Не само това, но Малинин постави нов световен рекорд за волна програма и то смазвайки предишният такъв с разлика. И също така постави нов смазващ световен рекорд за технически резултат на волна програма. Simple Smile

Все така му убягва генералния световен рекорд заради доста по-слабата му кратка програма.
В момента в който направи две силни програми (кратка+волна) този рекорд на Нейтън Чен ще падне.
Нищо чудно да стане точно на Олимпиадата. Simple Smile

И съм много, много щастлив заради Мади и Ивън. Безапелационни.
Натриха нослетата на франсетата и вече съм спокоен за Милано и Кортина. Чок и Бейтс са на 90% олимпийски шампиони за мен.

В Кортина и Милано по време на олимпиадата най-оспорвано ще е при дамите. Там в момента всичко може да се случи и всякакви прогнози са крайно рискови. За съжаление не се получи качествено дамско състезание. Японките пак се сдухаха. Така и не се намери една от тях, която да направи две силни програми. Буквално подариха титлата на Алиса Лиу.

Спортните двойки бяха интересни. Там ще има трибой за златния олимпийски медал, но според мен ако немците Хазе и Володин имат ден и са безгрешни ще вземат златото.

Общи условия

Активация на акаунт