(Моля ви, без никакъв хейт относно това "защо такова хубаво и умно момиче като мен иска да работи там" "ти не си наред" "защо се мъчиш" или думи от сорта на "в Кауфланд са измамници и там е ад да се работи")
На всяка работа има трудни моменти и не се смогва, по някога няма значение къде е и каква е работата. И не е кошмар във всички магазини. Та относно работата,колегите ми бяха супер бяха ми като семейство разбирах се с всички , там срещнах и първата си любов с която сме още заедно! От август се опитвам да кандидатствам в други магазини за същата позиция не ми звънят. Въпреки че на тази позиция се справям чудесно и без грешки и имам препоръка от вече бившият управител във магазина който работех, управители те на други филиали не разбират това и ме отрязват. Имам голямо желание да работя там. Имам умения, визия и знанията да работя там. Ще говоря с новият управител как стоят нещата и да ли могат да ме вземат пак въпреки че са ме уволнили.
Въпросът ми към вас е? Вие попадате ли сте в моята ситуация? Какво да направя? Как да ги убедя че вече съм коректна и способна във работата?
Благодаря, предварително за всички коментари. ☺️