Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 729
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Само да дам съвет - не сте длъжни да си записвате тоновете в майчин дом има места много по-чисти и с модерна технология където е със записване на час и не се налага да чакате. Цената отново е 40 лв

# 211
Аз правих запис на тонове в Медицинския център на Майчин дом, чаках точно 10 мин. В кабинета има две легла и едновременно две жени записват тонове, така че не се чака. Процедурата е не повече от 10-15 мин. При мен беше повече, защото съм бременна с близнаци.

# 212
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекар за секцио в Майчин дом?
По всичко личи, че ще ми се наложи по медицински причини, та ми се иска оставащото време да ходя на прегледи и при лекар, който да направи секциото.
Предполагам, че отпадат някои от най-коментираните в темата имена, тъй като вероятно ще се наложи да родя най-късно до средата на май, а доста от лекарите нямат свободни часове сигурно поне месец напред.

# 213
Всеки ще си препоръча неговия лекар
Аз раждах секцио при проф. Николов, изключително доволна съм. Според мен ще те поеме сега, щом ще раждаш май месец. Ако искаш ми пиши, ще дам контакти

# 214
Проф.Николов не следи по Здравна каса ЖК. При него всеки преглед е платен 120 или 150 лв. Аз се следих при д-р Иван Диков, който работи по Здравна каса и преглежда в МЦ на Майчин дом. Утре ще ми бъде секциото при него и се надявам всичко да е наред. Аз се записах при него за пръв път през Супердок и нямаше такова чакане с месеци, като при проф. Николов или д-р Дяволов.

# 215
Никога не съм чакала с месеци за час. Записвала съм си час каро съм му звъняла на личния телефон, който той споделя с пациентките си. 
Следяла съм се формално по каса при друг АГ. По каса се полагат два прегледа за цялата бременност, тъй че не ми е било от голямо значение. Цената на преглед е такава, защото лекарят е професор и завеждащ отделение

# 216
Да, завеждащ отделение, но преглежда в МЦ на Майчин дом, също като д-р Диков, който пък е управител на този център. Там няма нови ехографи, всичките са едни и същи. Аз правих три фетални морфологии + две доплерови изследвания в други клиники,  поради тази причина. През цялата бременност д-р Диков ми даваше направления за кардиолог и ендокринолог, по два пъти в месеца съм ходила на ендокринолог, по толкова съм си пускала какви ли не изследвания, има супер човешко отношение и не съм платила нищо.

# 217
Никога не ме е преглеждал в този медицински център. Винаги на 3 етаж в неговото отделение, където е кабинетът му. Феталните морфологии не де правят заради “по-хубав” ехограф. Важно е докторът, който ги прави да е специалист, да има квалификация да прави фетални морфологии. Аз също съм си ги правила при съответните специалисти. Не са ми трябвали направления за кардиолози и ендокринолози, по касата са ми пускали всичко необходимо като кръвни изследвания, урина и микробиологии всеки месец. Аз още по-горе казах, че всеки ще препоръча своя си лекар. Няма лошо да пишеш положителни отзиви за твоя личен избор, но не коментирай лекари, които не си посещавала дори.
Преди няколко страници писа, че си останала неприятно изненада от Диков, защото ти е казал, че вече не изражда и самата ти търсеше друг лекар. Добре, че в крайна сметка поне ще си свърши работата, като следящ цялата ти бременност, да извърши и раждането

# 218
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекар за секцио в Майчин дом?
По всичко личи, че ще ми се наложи по медицински причини, та ми се иска оставащото време да ходя на прегледи и при лекар, който да направи секциото.
Предполагам, че отпадат някои от най-коментираните в темата имена, тъй като вероятно ще се наложи да родя най-късно до средата на май, а доста от лекарите нямат свободни часове сигурно поне месец напред.

Гърчев! Страхотен професионалист, белега ми е незабележим, а ми е второ секцио. Златни ръце има този лекар.

# 219
Вчера се родиха Мария и Ирина, моите прекрасни дъщери! Благодаря на д-р Диков и на целия екип в Майчин дом за невероятното отношение.

# 220
Book_79, честито! Да ви са живи и здрави момичетата и много да ви радват! 🍀
 Бързи възстановяване на теб!

# 221
Да са ви живи и здрави момиченцата и да ви радват много. На мама бързо възстановяване Hug

# 222
  • София
Честити принцески, да растат здрави и красиви!

# 223
Здравейте, настоящи и бъдещи мами!
При жълтеница при бебетата и граничен билирубин могат ли да откажат изписване на бебетата? За съжаление, днес е почивен ден и няма дежурен педиатър, който да дава сведения. По принцип в сряда ще ме изписват мен, а хич не искам да си тръгвам без бебетата. Те са добре, хранят се, не са били в кувьоз. Има ли мами, които са били в тази ситуация?

# 224
Първото момиче, с което бях в една стая, я задържаха така един ден повече, заради висок билирубин на бебето.
Т.е. бебето го оставиха на лампа и на следващия ден ги изписаха.

Общи условия

Активация на акаунт