Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 ян. 2007, 13:43 ч.

Мечти за задните дворове

  • 2 425
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 819
Идеята наистина е чудесна, но не може да се разчита на съвестта на гражданите , това е. Не се ли осигури охрана, ще е въпрос на няколко дена да няма и следа от тези съоръжения. Нали гледам какво става в градинката "Света Троица" - колко пъти вече се слагат нови люлки, поправят се пейките, боядисва се...в момента има 1 люлка, а почти всички пейки, боядисани буквално преди дни, са надраскани /пак добре, че още не са изкъртени/. Градинката определено се поддържа, но аз наистина недоумявам, след като се хвърлят толкова пари и труд, защо никой не мисли за охрана? Хем ще се отворят още няколко работни места, хем ще се избегне това основно възстановяване на всички съоръжения по няколко пъти в годината.
А за примера с майката и 4-годишното и детенце-думи нямам просто ! За съжаление, обаче, това е масово.Пак ще дам пример с нашата градинка- имаше един период, в който няколко майки се организирахме и редовно си метяхме около пейките, на които всеки ден се събирахме. И какво става- идваме на следващия ден и заварваме други майки, седнали и люпят семки като за световно.И това са майки, чиито деца също играят там, не им ли прави впечатление, че всичко е "излизано", как не им е неудобно?!?Да не говорим за всякакви пакети от зрънчовци и т.н.Кошчето до нея, ама няма да си наведе задника и да си вдигне боклука  #Cussing out Ей това ме е яд-че свинщините не ги правят само вандалите!

# 31
  • София
  • Мнения: 797
...
 Пак ще дам пример с нашата градинка- имаше един период, в който няколко майки се организирахме и редовно си метяхме около пейките, на които всеки ден се събирахме. И какво става- идваме на следващия ден и заварваме други майки, седнали и люпят семки като за световно.И това са майки, чиито деца също играят там, не им ли прави впечатление, че всичко е "излизано", как не им е неудобно?!?Да не говорим за всякакви пакети от зрънчовци и т.н.Кошчето до нея, ама няма да си наведе задника и да си вдигне боклука  #Cussing out Ей това ме е яд-че свинщините не ги правят само вандалите!

 И аз се чудя на подобни майки. Има една такава от моя вход, на пейките пред входа редовно си оставя боклуците, опаковки от какво ли не, шишета с минерална вода, ей така зарязва ги и се прибира у тях, няколко пъти съм изхвърляла след нея, кошчето е на 2 метра. Незнам до възпитание май опира. Зад блока ни пък има детска градина, дворът не се заключва и често водим там децата си да си играят и пак същата картинка всеки си хвърля боклуците където намери.
  Българинът май така е свикнал - ако не дава пари от собствения си джоб - не пази. Sad

# 32
  • Мнения: 2 635
Има една такава от моя вход, на пейките пред входа редовно си оставя боклуците, опаковки от какво ли не, шишета с минерална вода, ей така зарязва ги и се прибира у тях, няколко пъти съм изхвърляла след нея, кошчето е на 2 метра.

Изхвърляй ги пред нея  Twisted Evil

# 33
  • Мнения: 819
Има една такава от моя вход, на пейките пред входа редовно си оставя боклуците, опаковки от какво ли не, шишета с минерална вода, ей така зарязва ги и се прибира у тях, няколко пъти съм изхвърляла след нея, кошчето е на 2 метра.

Изхвърляй ги пред нея  Twisted Evil

Това не го писах аз, но предложението е добро  Mr. Green .Но защо ли си мисля, че дори да ги изхвърля пред нея- ефектът ще е нулев, онази само ще се озлоби, най-много скандал да стане- говоря от опит-правили сме забележки и отсреща "ти ли ще ми кажеш! " А това, че нейното дете лази в същия този боклук-няма значение. Само глоби му е майката, щом с добро не става.

Общи условия

Активация на акаунт