Алергия, сенна хрема при възрастен.

• 2 250
  • 22
  •   2
Отговори
# 15
Да, преди малко си поръчах една тинктура. На теб помогна ли ти?

# 16
Какви са тези тинктури. Сега ще прочета за тях. И аз се интересувам . Лятото нищо не помага. Сега съм си поръчала кварцити да видим ефект ще им ли. Някой пил ли го е. При мен е кихане, сълзене на очите и хрема.

# 17
Не знам дали няма да се сметне за реклама. За тинктури от билки става въпрос. На мен ми бяха изказали мнение фармацевти, че след като тежката артилерия не ми помага, нещо билково или хомеопатично едва ли щяло да даде ефект, но аз все пак ще пробвам.

# 18
  • Terra incognita
Всъщност тази година съм доста по- добре от миналата. Мисля, защото пролетта паднаха доста дъждове при нас, а лятото съм на друго място, където растителността ми понася. Миналата година бях мега зле, нос като чешма, цялата подута, очи- кървавочервени и т.н
Да, преди малко си поръчах една тинктура. На теб помогна ли ти?

# 19
А те всичките така мислят за тежките алергии. Аз също се мъча с разни добавки и билки. Надявам се да ми се получи. Опитах и хомеопатия ама без резултат.

# 20
Аз пробвах тази тинктура и мисля, че има ефект. Само дето пак ми е замаяно, но да речем, че е защото от жегата не спах добре.

# 21
  • Terra incognita
Ами те тези тинктури и изобщо натуралните продукти работят с натрупване и продължителна употреба. Не мисля, ме за няколко дни биха дали ефект?!

# 22
  • София
От седмица започна да ми напомня алергията ...
Има ли нещо безобидно за симптомите?
Не искам да взимам деслоратидин... тъй като ще правя изследвания скоро.
Капки за очи също

Общи условия

Активация на акаунт